Какво влудява бъдещите булки преди сватбата

0 коментара0/5

Наред със стреса и напрежението преди големия ден, всяка организация на сватба пристига с куп задачи и списък от неща, които трябва да бъдат изпълнени и набавени, за да мине празникът като по вода.

Какво влудява бъдещите булки преди сватбата
 © Сн.: iStock.com

Бъдещите булки се вълнуват както за самия празник, така и за своите гости. Затова и организацията на събитието протича поетапно, като за улеснение на поканените, се поемат ред ангажименти - като създаването на сватбен уебсайт, където гостите да могат да следят информацията относно събитието, както се изпращат и индивидуални покани за сватба, в които лично младоженците имат възможността да изкажат своите признание и благодарности към поканените с личен призив за присъствие.

В поканите, а и на уебсайта, гостите имат възможността да добавят информация за дрескода, информация за датата и часовете, в които ще се проведат церемонията и празничната вечеря, както и куп други детайли.

И все пак, има няколко неща, които често докарват допълнителен стрес от страна на гостите на бъдещите булки.

 

1. Техният “+1” няма да дойде на събитието

Макар и да не е златен стандарт, поканата на партньор за събитието е нещо нормално и все повече двойки го правят. Но често някой от поканените забравя да опомене, че неговата половинка няма да присъства на събитието. Което често води до объркване на бюджета и изхарчване на по-голяма сума, от необходимата или предварително планираната за празничната вечеря.

 

2. Техният “+1” не е бил планиран

За разлика от гостите, които не успяват да доведат своята половинка, понякога има и такива, които изненадващо пристигат на вашата сватба с компания под ръка. Без паника! Добра практика, която всеки професионален сватбен агент има, е преизчисляване на бюджета с определен процент потенциално надхвърляне.

 

Добави описание

3. Сватбен подарък - изненада

Ако сте от модерните двойки, които са предпочели да публикуват лист с желани подаръци за своята сватба, то тогава сватбен подарък - изненада, който не е съобразен с вашите нужди, понякога може да изиграе лоша шега на госта. Е, разбира се, важен е жестът, защото най-големият подарък за сватба е споделянето на специалния ден.

 

Планирайте Вашата Сватба. Всичко, от което имате нужда за Вашата сватба ще намерите тук>>>

Планирайте Вашата Сватба

Още за: булка, сватба

Още от "Брак"

Тайните на успешната връзка

Тайните на успешната връзка

Често питат двойките с дългогодишна връзка каква е тайната на щастието между тях. Понякога за това няма ясна причина, а друг път отговорът е: "да оценяваш другия", "любовта"или израза "минали сме през толкова трудности заедно".

Най-кратките звездни бракове

Най-кратките звездни бракове

В Холивуд не важи  максимата „Докато смъртта ви раздели!“ Там браковете са просто един добър PR и начин популярните в шоубизнеса имена периодично да напомнят за своето звездно съществуване.

Секс с бившия съпруг

Секс с бившия съпруг

Всичко вече е свършено. И въпреки това се случва най-невероятното: те отново са заедно в леглото. Понякога това „повторно съединение" е запланувано от някого.