Коледа е най-доброто време за предложение за брак

0 коментара0/5

Най-прекрасното време от годината да паднете на едно коляно и да предложите брак на своята половинка са коледните празници, показва ново проучване във Великобритания.

Коледа е най-доброто време за предложение за брак
Коледа е най-доброто време за предложение за брак

Вечерта на Бъдни вечер е най-подходяща според 32% от анкетираните. Изненадващо Хелоуин се нарежда на пето място с 6% от гласовете, веднага след нощта на Нова година, когато предложения правят 9% от мъжете.

Вижте също: Предложението за брак - любовна магия

Коледа е предпочитана за слагане на пръстена от 49 на сто от британците. Проучването разкрива още, че 51% от жените се надяват партньорът им да не измисля куп невероятни думи, а точно и кратко да ги попита "Ще се омъжиш ли за мен".

Вижте също: Кое е перфектното предложение за брак

15% от представителите на слабия пол мислят, че използването на новите технологии е най-модерният начин за предложение. От тях 29 на сто очакват да получат имейл с предложение. SMS-ът е популярен при 27% от момичетата, а телефонното обаждане е на последно място с 19 на сто от гласовете.

Изглежда шовинизмът не е мъртъв, защото 65 на сто от мъжете ще кажат "не", ако тяхната приятелка им предложи първа. Но изглежда празниците не са време за топлина и споделяне за всички. Изследване в сайт за запознанства показва, че 3/4 от британците смятат, че трябва да приключат със старата си връзка преди да настъпят празниците.

21.12.2013/ Rozali

Още от "Брак"

Отживелица ли е бракът?

Отживелица ли е бракът?

Колко по-често срещана е ситуацията двойките в днешни дни да живеят без брак. Означава ли това , че магията на този свещен съюз остава на заден план и съответно го превръща в отживелица от миналото?

Унищожаване на брак

Унищожаване на брак

Когато се говори за прекратяване на брака, първото нещо, за което се сещаме е развод.

Старите  приятели  на омъжените жени

Старите приятели на омъжените жени

Кой е най-добрият ни приятел? Един толкова обикновен въпрос, който обикновено не си задаваме. Знаем си приятелите и те нас. Ако се замислим обаче, ще забележим нещо доста интересно (от женска гледна точка).