Коледа е най-доброто време за предложение за брак

0 коментара0/5

Най-прекрасното време от годината да паднете на едно коляно и да предложите брак на своята половинка са коледните празници, показва ново проучване във Великобритания.

Коледа е най-доброто време за предложение за брак
Коледа е най-доброто време за предложение за брак

Вечерта на Бъдни вечер е най-подходяща според 32% от анкетираните. Изненадващо Хелоуин се нарежда на пето място с 6% от гласовете, веднага след нощта на Нова година, когато предложения правят 9% от мъжете.

Вижте също: Предложението за брак - любовна магия

Коледа е предпочитана за слагане на пръстена от 49 на сто от британците. Проучването разкрива още, че 51% от жените се надяват партньорът им да не измисля куп невероятни думи, а точно и кратко да ги попита "Ще се омъжиш ли за мен".

Вижте също: Кое е перфектното предложение за брак

15% от представителите на слабия пол мислят, че използването на новите технологии е най-модерният начин за предложение. От тях 29 на сто очакват да получат имейл с предложение. SMS-ът е популярен при 27% от момичетата, а телефонното обаждане е на последно място с 19 на сто от гласовете.

Изглежда шовинизмът не е мъртъв, защото 65 на сто от мъжете ще кажат "не", ако тяхната приятелка им предложи първа. Но изглежда празниците не са време за топлина и споделяне за всички. Изследване в сайт за запознанства показва, че 3/4 от британците смятат, че трябва да приключат със старата си връзка преди да настъпят празниците.

21.12.2013/ Rozali

Още от "Брак"

Ролята на кумовете в сватбения ден

Ролята на кумовете в сватбения ден

Кумовете са най-важните гости на сватбеното тържество. Както се казва “пред кум вода се не гази” – всяка прищявка на кума е закон.

15 съвета за успешен брак

15 съвета за успешен брак

Има ли тайна рецепта щастливият и успешен брак или той е като пеенето – или го можеш, или не? За да сте едни от онези симпатични възрастни двойки, които се разхождат за ръка в парка, следвайте колкото може повече от следните съвети за успешен бра

Тайните на сватбените камбани

Тайните на сватбените камбани

В разгара на летния сезон на сватбите нова книга разкрива всичко, което трябва да знаете за сватбените тържества – от пищните церемонии до любопитните суеверия, съобщава британският в. "Дейли Експрес".