Внимателно с превъзпитанието на мъжете!

17 коментара3/5

Социолозите са уточнили, че половината от жените се опитват да превъзпитат мъжа си. Тук става дума не за битови проблеми, а за коригиране на жизнения път на мъжа. При това тази задача е строго секретна.

Та нали ако мъжът почувства влиянието на жена си, реакцията му винаги е много силна, защото той е главата на семейството. Освен това нито един мъж не иска да се отнасят към него като към нуждаещо се от възпитание момченце.

Много от нас подхождат към своята дейност много внимателно и знаят, че мърморенето и заповедите от сорта на: "Ти трябва да направиш това!” или "Ако не направиш това, тогава аз.,." са абсолютно забранени. Тук са необходими тънки дипломатически ходове.

Опитайте се да привлечете любопитството на мъжа. Това е най-важното условие за успех. Идеалното място за реализиране на плановете ви е вашата спалня. По време на секс мъжът разрешава да бъде съблазнен. Тук той е отстъпчив и уравновесен.
Сексът, честолюбието и самочувствието - това са слабите места на мъжа, за които жената трябва да помни. Та нали тя има голяма фантазия, интуиция и чувствителност. Точно затова създаването на "моя" мъж е истинско женско хоби. Психолозите обясняват това с вечния майчински инстинкт.

Не забравяйте, че планирането на промените в партньора трябва до известна степен да съответства на неговия характер, имидж и желания.
Затова ви предлагаме няколко съвета:

Как да променим:

 • Облеклото му
  "Не питай защо, но съм ти купила великолепен пуловер." Неговото изказване за това, че той не иска нищо ново, трябва да бъде пренебрегнато.

 • Почивката и разходките
  Грижлив поглед и подходящ тон: "Толкова ти е необходимо
  слънце! Тези дъждове ще те съсипят." Подразбира се, че и вас самата също.
 • Държанието му на масата
  Между другото казвате: "Знаеш ли, приятелката ми Мария вчера се оплака, че мъжът й постоянно мляска като се храни. Това много я дразни." С други думи: "Яж тихо, скъпи."

 • Ревността
  Накарайте мъжа си да ревнува, като флиртувате с различни мъже на рождения ден на неговия приятел. По-късно вкъщи му кажете: "Много ми хареса тази вечер, толкова добре си починах." Следващия път той няма дори и да си помисли да се откъсне от вас и да отиде при онази ужасно дългокрака блондинка.

 • Кариерата
  Хвалете го по-често:
  "Аз много се гордея с теб, ти толкова много постигна." Тогава ще видите, че той ще вложи още повече усилия, за да се издигне в службата.


28.10.2003/К.Петрова

17 коментарaДобави коментар »

Харизма

От Харизма22.06.2005

Статията не е идеално лоша, но искам да внеса едно малко уточниеие, нещо, което научих с годините и връзките: ЧОВЕК НЕ СЕ ПРОМЕНЯ !!!!!! Или както се казва: "Вълкът козината си мени, нрава си -не" :)))))))еееееееее, това беше:) Ако...

Виж всички коментари за "Внимателно с превъзпитанието на мъжете!".

Още от "Брак"

Отживелица ли е бракът?

Отживелица ли е бракът?

Колко по-често срещана е ситуацията двойките в днешни дни да живеят без брак. Означава ли това , че магията на този свещен съюз остава на заден план и съответно го превръща в отживелица от миналото?

Майка и на мъжа си?

Майка и на мъжа си?

Много жени си приличат по оплакванията от съпрузите си: „Ни повече пари може де изкара, ни „мъжките" си задължения изпълнява както трябва.

На ти с майка му

На ти с майка му

Свекърва, майка, свеки, свекървещица... Може да чуем редица определения за майката на мъжа до нас. И, за съжаление, повечето са отрицателни. Стереотипи или логично следствие са отношенията снаха-свекърва?