10 причини да се срещате с по-млад мъж

0 коментара0/5

Това, че сте на 50 не означава, че може и е редно да излизате само с набори. Ето ви 10 причини да се срещате и с 20-годишни.

10 причини да се срещате с по-млад мъж
 © istockphoto.com

Голямата възрастова разлика в любовта е по-скоро тема табу в обществото. Мнозина не могат да проумеят какво задържа тези двама души заедно, щом имат разлика от 10,15 или 20 години. Обаче има достатъчно двойки, които са доказали, че възрастта няма значение в любовта. Но, като че ли, по-лесно е за възприемане връзка, в която мъжът е по-възрастният. Докато отношенията между по-възрастна жена с много по-млад мъж са нещо по-трудно за разбиране от околните. Ако такъв е вашият случай, ето 20 причини защо не трябва да се интересувате от общественото мнение и защо си заслужава да се срещате с по-млад мъж.

Вижте още:
Кейт Хъдсън се среща с 13 години по-млад мъж >>>

Добави описание

1. Младите мъже ви карат да се чувствате по-желани от всякога. С тях ви се отдава отново възможността да покажете колко сте забавни, щури, както и да флиртувате и флиртувате.

2. Самочувствието на жените, излизащи с по-млади мъже, е в пъти по-високо, отолкото ако имаха връзка с набори. Може и да сте на 50, но има защо да се гордеете, явно още ви бива в любовта.

3. Срещите с по-млад мъж със сигурност ще ви подмладят - физически и психически. Ще почувствате прилив на енергия, мотивация да се събуждате всеки ден и то с усмивка. Връзката с по-млад мъж ще е като рестарт в живота ви. Ще се върнете в 20-те си години и може би ще изживеете това, което тогава сте пропуснали.

4. Връзката с по-млад мъж ще съживи любовта ви към себе си. Нищо чудно да извадите отново късите поли, разголените блузи и високите токчета и да се чувствате идеално в тях.

5. Младите мъже са неопитни, което го прави още по-сладки и апетитни. Имате възможност да ги моделирате така, както на вас ви харесва. А те може би няма да имат нищо против да се предадат в ръцете ви и да научат някоя и друга тънкост в любовта.

6. Да сте до по-млад мъж няма нищо общо с това да сте до ваш набор. Младте мъже имат коса на главата, а не косми в ушите. Младите мъже ухаят приятно и имат свеж дъх. Откъдето и да ги погледнете, младите мъже са свежари, които определено си заслужават.

Вижте още:  
Младият любовник >>>
Зряла жена и млад мъж? >>>

7. Младите мъже са в крак с модата и поддържат тялото си стегнато. При по-възрастните мъже тази мотивация отдавна е изчезнала. 

8. Младите мъже са далеч по-издръжливи в леглото и ще направят всичко, за да ви задоволят, в желанието си да се докажат, че макар и млади, и те знаят някоя и друга тънкост под завивките.

Вижте още:
Как се променя сексуалността ма мъжете през годините? >>>

9. Младите мъже обикновено са мъже без особени отговорности и "багаж" - бивша жена, три деца и други неща, които биха се отразили на връзката ви.

10. Младите мъже изцяло могат да преобърнат живота ви - вместо да вечеряте в скучен ресторант, говорейки си за обичайните скучни теми, може би ще сте на купон с диви танци, или ще сте на басейн с коктейл в ръка и секси бански. Срещите с по-млад мъж означават и, че ще се срещате и с неговите по-млади приятели, което няма как да не ви се отрази положително.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Какво мислят Розалинки:
За или против връзка с по-млад мъж? >>>

11.05.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "10 причини да се срещате с по-млад мъж".

Още от "Любов"

Любов или нужда ?

Любов или нужда ?

Обичаме ли истински човека до себе си или се нуждаем от него? Задавате ли си този въпрос?
Какво е любовта ? Даване !
А нуждата ? Вземане !

Законите на любовта

Законите на любовта

Законите на любовта доказани от времето.

13 см е идеалната разлика между мъжа и жената

13 см е идеалната разлика между мъжа и жената

Когато става въпрос за романс, излиза, че размерът наистина има значение.