5-те тайни на обещаващата любов

0 коментара0/5

Дали един мъж си заслужава? Какво може да подобри връзката ви? От какво зависи дали ще се влюбите дълбоко в партньора ви? Ето 5-те неща, които ще ви дадат отговор на въпросите ви.

5-те тайни на обещаващата любов
 © istockphoto.com

Химия

Безспорно, ако между вас няма силно привличане и отношенията ви се градят на пари, интереси или просто секс, то връзката ви определено няма бъдеще.

Вижте още:
6 неща, които щастливите двойки не правят >>>

Общи цели

Целите осмислят живота ви, дават ви енергия и мотивация да вървите напред. А общите цели с партньора ви са това, което може да направи връзката ви още по-силна, тъй като и двамата гледате в една посока. А и споделените цели са по-лесни за постигане, когато сте двама. 

Вижте още: 
5 прости начина да вдъхнете нов живот на връзката си >>>

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Отдаденост

За да бъде силна една връзка, трябва да я приемате като ангажимент, но в добрия смисъл на думата. Това да бъдете отдадени, верни, да отделяте достатъчно време на партньора си, да бъдете отворени и откровени, да обичате безусловно са нещо от първостепенно значение за любовта. Ако изпитвате страха да се "предадете", то връзката ви може би няма бъдеще.

Вижте още:
Защо някои хора предпочитат да са необвързани? >>
Страх от обвързване >>>
Страхът от обвързване и мъжете под чехъл >>>

Добави описание

Комуникация

Липсата на комуникация е една от основната причина, която води до раздяла или развод. Неизказаните неща и премълчаните проблеми се превръщат в онова камъче, което обръща каруцата. Добрата комуникация е това, което повишава доверието в една връзка и скъсява дистанцията между двама ви, превръщайки ви не само в партньори в любовта, но и приятели в живота.

Вижте още:
Той не ме слуша! Защо да му говоря? >>>
Причини, които разрушават връзката >>>
Колко е важно да говорим с партньора си? >>>

Консенсус

Умението да спорите, да водите преговори, без да се налагате, но пак да постигате целите си, макар и с взаимен компромис е това, което прави една връзка устойчива. Умението за постигане на консенсус говори, че сте хора, които умеят да бъдат гъвкави, да изслушват, да размишляват не само над собственото си мнение, но и това на партньора си. 

Вижте още:  
Компромисът - една от основите на стабилната връзка >>>

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

27.04.2017/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5-те тайни на обещаващата любов".

Още от "Любов"

Нова година – ново начало в любовта

Нова година – ново начало в любовта

Ако сте от дамите, които осъмват самотни през новата година, е време за промяна, ново начало и нова сгряваща сърцето любов. И искрено се надявам от новогодишната баница да ви се е паднал именно късметът „Любов“ и да се мотивирате да преслед

Любовта трае три години

Любовта трае три години

Любовта трае три години. Това не е само заглавие на книга от Фредерик Бегбеде, а разпространена теория за трайността на любовните отношения.

Къде е подходящият?

Къде е подходящият?

Надхвърлили 30-те, много жени се чувстват самотни и объркани. Преживели разочарования от любовните си връзки, напуснати от партньор и прекъсвали отношения, те не разбират защо в любовта все не им върви.