На Коледа – у нас или у тях?

5 коментара0/5

Заедно сте от почти година, от два месеца живеете заедно и това ще бъде първата ви Коледа заедно. На кого, обаче, да гостувате – на неговите или на вашите родители? Или кой откъдето?

На Коледа – у нас или у тях?
На Коледа – у нас или у тях?

 

Пред подобна дилема са изправени много млади семейства. Тя иска да се види с нейните роднини, той държи да празнуват с неговите, а близките и от двете страни имат славата на „сърдити старчета“, които не прощават лесно неуважително отношение като това да не ги посетите за празниците.

Ако отношенията ви с партньора ви са сериозни, не бива да се разделяте за Коледа и всеки да празнува по отделно с роднините си. Наистина Коледа е семеен празник и се очаква да бъдете със семейството си, но идва момент, в който вие създавате свое собствено семейство, което трябва да бъде едно цяло. Така че не е нормално вие да гостувате на вашите, а той на неговите родители. И трябва още от първата ви Коледа заедно да се разберете по този въпрос с партньора си, а също и с роднините си.

Уговорете се да редувате гостуванията си, едната година да сте при едните, другата – при другите, за да няма сърдити.

А най-добрият вариант е, ако вие поемете ролята на домакини и съберете роднините си, така че да празнувате всички заедно.

20.12.2012/Ели Йорданова

5 коментарaДобави коментар »

Pi_

От Pi_27.12.2012, 14:52 ч.

Как къде? На екскурзия, разбира се :)

Виж всички коментари за "На Коледа – у нас или у тях?".

Още от "Любов"

Колко лица има любовта?

Колко лица има любовта?

Любовта е многолика, а различните й лица не винаги са съвместими, ето защо и не между всеки мъж и жена има химия и пламва огънят на любовта. Просто те са носители на различни стилове любов.

Лесно ли е да обичаш звезда?

Лесно ли е да обичаш звезда?

Или по-скоро е правилно да се попита дали е лесно звезда да се влюби (в друга звезда или обикновен човек)? Известността често се превръща в непреодолима преграда за осъществяването на любовта и в повечето случаи се стига до низ от безразборни връзки.

“Онази любов”

“Онази любов”

Тя винаги идва през пролетта - буйна, напориста, често „зелена" и мимолетна. Това не е голямата любов, за която човек си мечтае от детството, а често един експеримент, повторение на началото.