На Коледа – у нас или у тях?

5 коментара0/5

Заедно сте от почти година, от два месеца живеете заедно и това ще бъде първата ви Коледа заедно. На кого, обаче, да гостувате – на неговите или на вашите родители? Или кой откъдето?

На Коледа – у нас или у тях?
На Коледа – у нас или у тях?

 

Пред подобна дилема са изправени много млади семейства. Тя иска да се види с нейните роднини, той държи да празнуват с неговите, а близките и от двете страни имат славата на „сърдити старчета“, които не прощават лесно неуважително отношение като това да не ги посетите за празниците.

Ако отношенията ви с партньора ви са сериозни, не бива да се разделяте за Коледа и всеки да празнува по отделно с роднините си. Наистина Коледа е семеен празник и се очаква да бъдете със семейството си, но идва момент, в който вие създавате свое собствено семейство, което трябва да бъде едно цяло. Така че не е нормално вие да гостувате на вашите, а той на неговите родители. И трябва още от първата ви Коледа заедно да се разберете по този въпрос с партньора си, а също и с роднините си.

Уговорете се да редувате гостуванията си, едната година да сте при едните, другата – при другите, за да няма сърдити.

А най-добрият вариант е, ако вие поемете ролята на домакини и съберете роднините си, така че да празнувате всички заедно.

20.12.2012/Ели Йорданова

5 коментарaДобави коментар »

Pi_

От Pi_27.12.2012, 14:52 ч.

Как къде? На екскурзия, разбира се :)

Виж всички коментари за "На Коледа – у нас или у тях?".

Още от "Любов"

5-те тайни на обещаващата любов

5-те тайни на обещаващата любов

Дали един мъж си заслужава? Какво може да подобри връзката ви? От какво зависи дали ще се влюбите дълбоко в партньора ви? Ето 5-те неща, които ще ви дадат отговор на въпросите ви.

Мъжете обичат жените по свой начин

Мъжете обичат жените по свой начин

Жените винаги се оплакват, че мъжете не знаят да обичат, не могат да показват чувствата си или пък не искат. А всъщност често проблемът е в жените, които не разбират мъжете и техните начини да показват любовта си.

Когато прекалено дълго си мечтаете за принца

Когато прекалено дълго си мечтаете за принца

Случаят е ясен и твърде често срещан – вие си мечтаете за мъжа, който трябва да прилича на принц от детска приказка.