На Коледа – у нас или у тях?

5 коментара0/5

Заедно сте от почти година, от два месеца живеете заедно и това ще бъде първата ви Коледа заедно. На кого, обаче, да гостувате – на неговите или на вашите родители? Или кой откъдето?

На Коледа – у нас или у тях?
На Коледа – у нас или у тях?

 

Пред подобна дилема са изправени много млади семейства. Тя иска да се види с нейните роднини, той държи да празнуват с неговите, а близките и от двете страни имат славата на „сърдити старчета“, които не прощават лесно неуважително отношение като това да не ги посетите за празниците.

Ако отношенията ви с партньора ви са сериозни, не бива да се разделяте за Коледа и всеки да празнува по отделно с роднините си. Наистина Коледа е семеен празник и се очаква да бъдете със семейството си, но идва момент, в който вие създавате свое собствено семейство, което трябва да бъде едно цяло. Така че не е нормално вие да гостувате на вашите, а той на неговите родители. И трябва още от първата ви Коледа заедно да се разберете по този въпрос с партньора си, а също и с роднините си.

Уговорете се да редувате гостуванията си, едната година да сте при едните, другата – при другите, за да няма сърдити.

А най-добрият вариант е, ако вие поемете ролята на домакини и съберете роднините си, така че да празнувате всички заедно.

20.12.2012/Ели Йорданова

5 коментарaДобави коментар »

Pi_

От Pi_27.12.2012, 14:52 ч.

Как къде? На екскурзия, разбира се :)

Виж всички коментари за "На Коледа – у нас или у тях?".

Още от "Любов"

1+1=3 – аз, ти и нашата връзка

1+1=3 – аз, ти и нашата връзка

Влюбваме се и си мислим, че сме срещнали идеалния мъж, този, който цял живот ще разпалва у нас неутолимо желание и страст, който ще изпълва сърцата ни с трепет и очакване, който ще ни кара да се чувстваме щастливи.

Когато няма какво да си кажете...

Когато няма какво да си кажете...

Далече остана времето, когато като млади влюбени споделяхте всичко и имаше хиляди неща за които да си говорите.

Гордостта убива любовта

Гордостта убива любовта

Една мъдрост гласи, че „гордостта е способна да убие и най-благородния порив на любовта“. И наистина има толкова случаи, в които, заради нечия гордост, любовта не е могла да разпери крила и да полети, оставяйки под себе си океанът от негативизъм.