„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?

14 коментара0/5

Да чуете това от жена е повече от странно, тъй като жените обожават подаръците, искат нещо специално, нещо, за което са си мечтали от много време. Но все пак има и такива, за които любовта на половинката им е най-големият, безценен и напълно достатъчен подарък за тях.

„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?
„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?

Но дори и да е така, навярно ви се иска да получите, така да се каже, бонус към безусловната любов на партньора ви. Нежно и дискретно бижу, например, би било прекрасен подарък. Но там е работата, че мъжете обикновено въобще не успяват да налучкат желанията на половинките си и се спират на далеч по-неподходящи подаръци като фитнес джаджи, които карат жените да се почувстват по-скоро дебели, отколкото обичани, или пък кухненски принадлежности, крещящи „Жено, гладен съм!“. Дори и добри идеи като парфюм или секси бельо се превръщат в ужасни подаръци, ако мъжът не е сигурен за аромата, който обича половинката му, или размера на бельото й, взимайки й недай си боже по-малък, което тя ще възприеме като „Скъпа, мисля, че е добре да отслабнеш малко!“

„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?И точно заради подобни несполучливи подаръци, макар и подарени от сърце, жените казват „Не искам подаръци, само теб!“ или преминават към план Б - „Мило, какво искаш да ти подаря за Коледа, вече си имаш всичко и е трудно да избера нещо, което със сигурност ще ти хареса. Предлагам тази година да си изпълняваме желания. Какво ще кажеш да отидем на пазар и да си харесаме подаръци?“Не е ли именно това мечтаният подарък за много жени – цял ден шопинг, в който мъжът плаща.

Или просто започнете да използвате изпитаната и добре работеща тактика с подаряването на ваучери – за масаж, за магазини за бельо, за салони за красота и т.н.

Според британско проучване пък жените са доволни на всякакъв подарък, стига да е скъп, като за най-предпочитани подаръци са посочени обувки на Кристиан Лубутен, скъпа чанта и луксозно бижу. И се оказва, че подходящият коледен подарък за жената, струва около половин седмична заплата на мъжете, което във Великобритания се равнява на около 300 паунда.

А към скъпите неща, на които всяка жена би се зарадвала, попада и романтична екскурзия с любимия. Какво по-хубаво от това коледният ви подарък да е пътуване до някоя топла страна, където да се препичате по цял ден, или пък някъде, където ще се наслаждавате на коледните базари, коледния пунш и ледените пързалки заедно с любимия човек.

Но все пак сме на мнение, че най-големият подарък, който вече имате и с който съдбата ви е дарила, е любовта на човека до вас. 

10.12.2012/Ели Йорданова

 

14 коментарaДобави коментар »

Biskwitka

От Biskwitka04.12.2013, 19:27 ч.

благодаря ти Schain за отговорчето, лошото е че не мога да намеря от тези старите халати в смисъл по-плътните .. но в краен случай ще купя какъвто намеря .. :) а това с панделката и на мен не ми допада някак за сега :D .. ако има...

Виж всички коментари за "„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?".

Още от "Любов"

Къде е моята половинка?

Къде е моята половинка?

Някъде бях чела, че преди милиони години първите хора – пришълци от планетата Марс - се заселили на Земята. Те били двуполови същества – мъж и жена в едно тяло.

Защо сме толкова различни?

Защо сме толкова различни?

Мъжът сключва брак с надеждата, че жената ще си остане същата. Жената, напротив, се надява, че мъжът ще се промени според нейните представи. И това е само една от разликите, които пречат на щастието ни.

Светът не е за двама

Светът не е за двама

Любовта е несравнимо чувство. Когато човек се влюби и получи същото в замяна, като че ли всичко наоколо губи значение, освен обекта на  чувствата му. Любовта заслепява. Всеки от нас, поне веднъж си е припявал песента „Светът е за двама".