„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?

14 коментара0/5

Да чуете това от жена е повече от странно, тъй като жените обожават подаръците, искат нещо специално, нещо, за което са си мечтали от много време. Но все пак има и такива, за които любовта на половинката им е най-големият, безценен и напълно достатъчен подарък за тях.

„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?
„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?

Но дори и да е така, навярно ви се иска да получите, така да се каже, бонус към безусловната любов на партньора ви. Нежно и дискретно бижу, например, би било прекрасен подарък. Но там е работата, че мъжете обикновено въобще не успяват да налучкат желанията на половинките си и се спират на далеч по-неподходящи подаръци като фитнес джаджи, които карат жените да се почувстват по-скоро дебели, отколкото обичани, или пък кухненски принадлежности, крещящи „Жено, гладен съм!“. Дори и добри идеи като парфюм или секси бельо се превръщат в ужасни подаръци, ако мъжът не е сигурен за аромата, който обича половинката му, или размера на бельото й, взимайки й недай си боже по-малък, което тя ще възприеме като „Скъпа, мисля, че е добре да отслабнеш малко!“

„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?И точно заради подобни несполучливи подаръци, макар и подарени от сърце, жените казват „Не искам подаръци, само теб!“ или преминават към план Б - „Мило, какво искаш да ти подаря за Коледа, вече си имаш всичко и е трудно да избера нещо, което със сигурност ще ти хареса. Предлагам тази година да си изпълняваме желания. Какво ще кажеш да отидем на пазар и да си харесаме подаръци?“Не е ли именно това мечтаният подарък за много жени – цял ден шопинг, в който мъжът плаща.

Или просто започнете да използвате изпитаната и добре работеща тактика с подаряването на ваучери – за масаж, за магазини за бельо, за салони за красота и т.н.

Според британско проучване пък жените са доволни на всякакъв подарък, стига да е скъп, като за най-предпочитани подаръци са посочени обувки на Кристиан Лубутен, скъпа чанта и луксозно бижу. И се оказва, че подходящият коледен подарък за жената, струва около половин седмична заплата на мъжете, което във Великобритания се равнява на около 300 паунда.

А към скъпите неща, на които всяка жена би се зарадвала, попада и романтична екскурзия с любимия. Какво по-хубаво от това коледният ви подарък да е пътуване до някоя топла страна, където да се препичате по цял ден, или пък някъде, където ще се наслаждавате на коледните базари, коледния пунш и ледените пързалки заедно с любимия човек.

Но все пак сме на мнение, че най-големият подарък, който вече имате и с който съдбата ви е дарила, е любовта на човека до вас. 

10.12.2012/Ели Йорданова

 

14 коментарaДобави коментар »

Biskwitka

От Biskwitka04.12.2013, 19:27 ч.

благодаря ти Schain за отговорчето, лошото е че не мога да намеря от тези старите халати в смисъл по-плътните .. но в краен случай ще купя какъвто намеря .. :) а това с панделката и на мен не ми допада някак за сега :D .. ако има...

Виж всички коментари за "„Не искам подаръци, само теб!“ Наистина ли?".

Още от "Любов"

За любовта и парите

За любовта и парите

Любов и пари! Тези две думи звучат твърде пошло в едно изречение. Или поне, ако искате да сте доброто момиче, трябва да разсъждавате така.

Кога да му простим? Кое да споделим?

Кога да му простим? Кое да споделим?

Когато той ни лъже – боли, когато ние го мамим – изпитваме чувство за вина. Защо прибягваме до лъжата и как да простим, когато разберем, че половинката ни не казва истината?

Свети Валентин – кое му е хубавото и кое не?

Свети Валентин – кое му е хубавото и кое не?

Готови ли сте за празника? Ако сте влюбени, вероятно вече сте направили резервация в някой изискан ресторант или хотел, планувате какъв подарък да купите на любимия, как да се облечете...