За любовта между Снежанка и Дядо Коледа

45 коментара2/5

Невъзможна? Не съвсем! Но Дядо Коледа е толкова по-възрастен от Снежанка, а тя е негова асистентка? Е, и? Възрастта и служебните отношения рядко се оказват пречка за една неангажираща връзка между шеф и служителка... особено по Коледа!

За любовта между Снежанка и Дядо Коледа
Нали това е времето, когато стават чудеса, а с малко повече алкохол по време на поредното годишно фирмено коледно парти, вече шефът ви не изглежда толкова досаден, омразен и дори придобива едно такова обаяние, че си казвате:„Какво пък, веднъж ми се е паднало да съм любовница на шефа.. а и е Коледа, всичко е простено!“ И все пак, за да не ви подтикваме към изневери, внимавайте с количествата Martini на коледното парти с колегите.

Но За любовта между Снежанка и Дядо Коледасъдейки по последните проучвания по темата, коледното парти се оказва добър шанс за целувка с колега и не само. Ако и двамата сте необвързани и става дума за еднократно отдаване на любовното увлечение по време на коледното фирмено парти, всички е супер – имате партньор за вечерта, играете ролята на Снежанка, а той на Дядо Коледа и създавате стоплящ сърцата спомен. Да, ама не! След подобни афери обикновено плъзват клюки, особено ако става дума за шефа и секретарката му, които са се изнизали по терлици от коледното парти и са се върнали 20 мин. по-късно леко запъхтяни, разчорлени и с блага усмивка на лице. Въпросните афери обикновено не траят само вечерта на фирменото парти, пречат на работната обстановка и е твърде вероятно да завършат с дисциплинарно уволнение.

За любовта между Снежанка и Дядо КоледаНо нека не бъдем черногледи. Все пак е Коледа, а на Коледа, както казахме, стават чудеса. Нищо чудно да сте намерили половинката в живота си именно в лицето на ваш колега. Тогава диагнозата „Влюбена в Коледа“, пардон, „колега“ , съвсем не е толкова страшна. Много успешни бракове са започнали именно от любов между колеги. Но, за да оцелее такава връзка, преди всичко е важно да не пренасяте служебните проблеми у дома, нито семейните спорове – на работното място. Горчиво!12.12.2011/Ели Йорданова

45 коментарaДобави коментар »

///

От ///08.06.2012, 16:50 ч.

Твоята простотия е възможно най-голямата тук, така че не коментирай другите!

Виж всички коментари за "За любовта между Снежанка и Дядо Коледа".

Още от "Любов"

Speed Dating (бързи запознанства)

Speed Dating (бързи запознанства)

Speed Dating – още един начин да намерите половинката си. Т.нар. бързи запознанства се осъществяват с 10-ина събеседника в рамките на 10-ина минутки. Бихте ли се осмелили да участвате в Speed Dating?

На Коледа – у нас или у тях?

На Коледа – у нас или у тях?

Заедно сте от почти година, от два месеца живеете заедно и това ще бъде първата ви Коледа заедно. На кого, обаче, да гостувате – на неговите или на вашите родители? Или кой откъдето?

13 см е идеалната разлика между мъжа и жената

13 см е идеалната разлика между мъжа и жената

Когато става въпрос за романс, излиза, че размерът наистина има значение.