За любовта между Снежанка и Дядо Коледа

45 коментара2/5

Невъзможна? Не съвсем! Но Дядо Коледа е толкова по-възрастен от Снежанка, а тя е негова асистентка? Е, и? Възрастта и служебните отношения рядко се оказват пречка за една неангажираща връзка между шеф и служителка... особено по Коледа!

За любовта между Снежанка и Дядо Коледа
Нали това е времето, когато стават чудеса, а с малко повече алкохол по време на поредното годишно фирмено коледно парти, вече шефът ви не изглежда толкова досаден, омразен и дори придобива едно такова обаяние, че си казвате:„Какво пък, веднъж ми се е паднало да съм любовница на шефа.. а и е Коледа, всичко е простено!“ И все пак, за да не ви подтикваме към изневери, внимавайте с количествата Martini на коледното парти с колегите.

Но За любовта между Снежанка и Дядо Коледасъдейки по последните проучвания по темата, коледното парти се оказва добър шанс за целувка с колега и не само. Ако и двамата сте необвързани и става дума за еднократно отдаване на любовното увлечение по време на коледното фирмено парти, всички е супер – имате партньор за вечерта, играете ролята на Снежанка, а той на Дядо Коледа и създавате стоплящ сърцата спомен. Да, ама не! След подобни афери обикновено плъзват клюки, особено ако става дума за шефа и секретарката му, които са се изнизали по терлици от коледното парти и са се върнали 20 мин. по-късно леко запъхтяни, разчорлени и с блага усмивка на лице. Въпросните афери обикновено не траят само вечерта на фирменото парти, пречат на работната обстановка и е твърде вероятно да завършат с дисциплинарно уволнение.

За любовта между Снежанка и Дядо КоледаНо нека не бъдем черногледи. Все пак е Коледа, а на Коледа, както казахме, стават чудеса. Нищо чудно да сте намерили половинката в живота си именно в лицето на ваш колега. Тогава диагнозата „Влюбена в Коледа“, пардон, „колега“ , съвсем не е толкова страшна. Много успешни бракове са започнали именно от любов между колеги. Но, за да оцелее такава връзка, преди всичко е важно да не пренасяте служебните проблеми у дома, нито семейните спорове – на работното място. Горчиво!12.12.2011/Ели Йорданова

45 коментарaДобави коментар »

///

От ///08.06.2012, 16:50 ч.

Твоята простотия е възможно най-голямата тук, така че не коментирай другите!

Виж всички коментари за "За любовта между Снежанка и Дядо Коледа".

Още от "Любов"

Защо някои хора предпочитат да бъдат необвързани?

Защо някои хора предпочитат да бъдат необвързани?

Какви са причините, заради които човек съзнателно не желае да се обвързва? От любовта към свободата до финансовия аспект – това са само част от причините, които карат хората да желаят да бъдат необвързани. Разберете какво кара някои жени и някои мъже да предпочитат да не поддържат връзка.

От значение ли е ръстът в една връзка?

От значение ли е ръстът в една връзка?

Ръстът може да бъде от голямо значение за една връзка. Проблемът идва, когато мъжът е много по-нисък от жената. В други връзки обаче любовта и чувствата  надделяват над външния вид и ръстът на партньорите е без никакво значение.

Защо мъжете си падат по къси полички...

Защо мъжете си падат по къси полички...

Защо мъжете си падат по къси полички, обувки с висок ток и жартиери?