Грешки, които убиват любовта

22 коментара0/5

Да вземете първия най-добър.

Грешка! Изчакайте да дойде мъжа, който да ви заслужава. Това може да продължи дълго време, но пък и отношенията ви ща са по-трайни.

Безпомощност.
Вие заслужавате уважение и обич и ще го получите само тогава, когато се научите да се уважавате. Вземете управлението на живота си в свой ръце.

Безсмислено ухажване.
Много от жените непременно желаят да ги ухажват. Те стоят и чакат мъжете да им обърнат внимание. А всъщност тактиката на жената трябва да бъде съвсем друга – не е ли по-разумно тя сама да избере бъдещия си приятел и евентуален съпруг.

Привързаност.
Не бъркайте общите ви мечти, секса, обещанията и флирта с обичта. Ако се налага да вземете някакво съдбоносно решение относно взаимоотношенията ви с партньора, разчитайте повече на ума, отколкото на сърцето си.

Не се предавайте!
Защото ще изгубите индивидуалността си, която той така цени у вас. Не му оставяйте водещата роля. Грижете се за вашия кръг от познати, излизайте и без него!Защото само ако вие сте доволна от себе си, може да се наслаждавате на партньорството. А това рефлектира върху него.

Увисване на врата.
Някои жени са като воденичен камък на шията на мъжа си. Искат непрекъснато да им се казва колко са обичани и прекрасни, всеки миг да им се угажда и да им се изпълняват светкавично желанията. И ако понякога това не се случи, се сърдят, цупят и обиждат. Този номер минава само на прясно влюбен съпруг, а и на него сигурно ми идва до гуша от вас, но все още търпи. Знайте обаче, че не се издържа дълго.

Сляпа преданост.
Много жени се залепват за даден мъж, макар той да не е мъжът на мечтите им.

Смесване на страст и любов.
Често жените се впускат в сексуални приключения, копнеейки за похвала, или пък защото се чувстват самотни. Предварително е програмирано тотално чувство за малоценност. Най-добре е да имате връзка с човек, когото цените.

Желание за деца.
За съжаление много жени смятат, че едно дете може да затвърди отношенията им с партньора. Внимание: Капан! По този начин ще се лепнете за мъж, когото с удоволствие бихте изгонили. По -добре е да се обмислят разумни причини за дете. Станете майка тогава, когато почувствате истинска потребност от майчинство.

22 коментарaДобави коментар »

Момче

От Момче29.09.2005, 18:11 ч.

драги момичета, работя в чужбина и забелязвам разликите между българските мъже и жени, много по светло от преди. Шефът ми е женен и има 1 дете, той работи от сутрин до вечер по около 14-16 часа за да им даде всичко което си...

Виж всички коментари за "Грешки, които убиват любовта".

Още от "Любов"

Началото на връзката – най-определящо за отношенията

Началото на връзката – най-определящо за отношенията

Началото на любовната връзка е изключително вълнуващо, красиво, но и неубедително.

Каква сте в любовта?

Каква сте в любовта?

С какво най-силно привличате момчетата - с романтичната си душа или с умението си да ги съблазнявате?

Три начина да откажете на мъж

Три начина да откажете на мъж

Краткото и ясно "не" без заобиколки и даване на фалшиви надежди е най-добрият начин да откажете на някого, показва ново проучване.