SMS любов

127 коментара0/5

В една песен се пееше: „Телефон все ни свързва, телефон ни дели”, сега ситуацията е същата, но думите по – различни, нещо като „SMS все ни свързва, SMS ни дели”.

През последните 15 години комуникациите се развиха до толкова, че сега всеки носи своя телефон в джоба... и лошо няма.Едва ли този, измислил чудото SMS е предполагал в какво ще се превърне изобретението му. Че ще посяга ме към услугите му в критични ситуации, че ще се обичаме, на фона на 120 символа, че ще пишем всевъзможни вълнения :-).

Любимият го няма и много ти липсва. А може би е близо, но времето до срещата бавно тече. Искаш да му кажеш, че го обичаш или вече не, но не можеш да го изречеш пред него. Знаеш как. И го правиш винаги, когато нещо те зачовърка.

Когато се влюбваш, когато обичаш, когато флиртуваш, когато се сърдиш, когато се чудиш, когато не знаеш какво чувстваш... Полу изтръпналите пръсти бъркат в джоба или чантата, за да намерят, това което пази толкова тайни в сектора MESSAGES.

Отключваш бутоните на мобилния и започваш да пишеш съдбата си.

Iskam da te vidq, naistina mnogo. Lipsva6 mi.

И остава само едно докосване да клавиатурата – SEND – толкова е просто, но колко рядко го правиш от първия път. Не и когато написания номер е неговия. Още по – нервни и несигурни, пръстите заличават написаните букви. Запълваш екрана с нови символи на иначе същите чувства.

Mislih si da izpiem po edno kafe. Ne nastoqvam, samo ako iska6. mnogo typo se polu4i psledniq pyt I mi se iska da…
тук свършва лимита ти и твоята смелост.

Триеш и пак отначало.

Когато най – после си съчинил мъката си, викаш номера му и драматични изпращаш този SMS. Ако до тук е било лесно, сега вече умираш от ужас.

Трябва да го е получил, но къде го е заварило твоето съобщение.
Ако бях изчакала малко може би той щеше прави да ми пише.
А какво ще стане ако не отговори? Ако няма обхват?
И защо изобщо трябваше да му пиша? Знаеш защо?
Много по - лесно е да кажеш някои неща така. Имаш време да го обмислиш, да го изтриеш, да го обсъдиш с приятелка и така колкото пъти поискаш преди фаталното SEND. После криеш уплашения си поглед в другия край на мобилната връзка.

След няколко минути, които ти се сториха цяла вечност на екрана изниква 1 MESSAGE RECEIRED. Нервите са пред скъсване , сърцето ти ще изкочи. С трепет отваряш кутията... от него е. Толкова бързо. Лошо.

Ni6to ne razbrah. Neka se vidim po-kysno na na6eto mqsto.

Вече дори не си спомняш колко нерви ти костваше. Един простичък SMS ви събра, а той дори не го е разбрал.

Ако някой твърди, че не пише SMS, го заклеймява ме за луд и лъжец. Как иначе е забил гаджето си, как е казал по – късно, че нощта е била най - прекрасната в живота му, как въобще е живял до сега.

07.11.2005/Пламена

127 коментарaДобави коментар »

Beboka

От Beboka02.02.2008, 02:23 ч.

еми яко е написано но не всеки сваля гаджетата си със смс ..

Виж всички коментари за "SMS любов".

Още от "Любов"

10 причини да се срещате с по-млад мъж

10 причини да се срещате с по-млад мъж

Това, че сте на 50 не означава, че може и е редно да излизате само с набори. Ето ви 10 причини да се срещате и с 20-годишни.

Познаваме ли, добре човека до себе си?

Познаваме ли, добре човека до себе си?

Познаваме ли се взаимно така добре, че да може съвместният ни живот да бъде спокоен и щастлив? Това е въпрос, на който всички влюбени търсят отговор, когато искат да разберат дали са подходящи един за друг.

5-те тайни на обещаващата любов

5-те тайни на обещаващата любов

Дали един мъж си заслужава? Какво може да подобри връзката ви? От какво зависи дали ще се влюбите дълбоко в партньора ви? Ето 5-те неща, които ще ви дадат отговор на въпросите ви.