Изненади за Св. Валентин

22 коментара1/5

Да бъдем оригинални на Свети Валентин не е никак лесно. Денят на влюбените се е превърнал в един от най-комерсиалните празници по света. Това обаче не ни спира да го празнуваме и да плануваме как да изненадаме половинката си на 14ти февруари.

За да ви бъдем максимално полезни, направихме кратка селекция на различни изненади и предложения за празнуване на Св. Валентин.
9138_0.jpg

Свещи, вечеря, романтика
Не звучи оригинално, само че си представете как сте седнали по средата на стаята, загасили сте електричеството, сложили сте вкусна храна на поднос или ниска маса, запалили сте свещи, хапвате и си говорите. Различно, нали? Не е същото като да гледате телевизия и да хапвате, коментирайки новините. Създайте си задушевна и разпускаща обстановка и ще се очаровате от резултата.

Уикенд само двамата
Тази година Денят на влюбените е в събота. Това прави възможността да избягате от сивото ежедневие изключително удобна и лесна за реализиране. Изберете си любимо или непосетено кътче от страната или чужбина и направете резервация. Дори само за една вечер, ще се насладите на празника и ще се разнообразите.

Масаж за двама
Вече повечето реномирани спа-салони предлагат услугата „масаж за двама“. Защо да не се отдадете на тази приятна глезотия точно на Свети Валентин. Признайте си, че често сте си го мислили, но никога не сте се решавали. Организацията е лесна, а ще релаксирате и ще се забавлявате невероятно.
9138_2.jpg
Скок с бънджи
Ако си падате по екстремните преживявания, скок с бънджи ще направи вашия празник на влюбените наистина вълнуващ. Осведомете се къде най-близо до мястото, където живеете, може да се скача с бънджи и го направете. Определено споменът ще остане незабравим.

Ефектно обяснение в любов
Ако искате да направите нещо наистина зашеметяващо, намерете най-оригиналния начин да поднесете своя поздрав за Св. Валентин. Това може да е радио-поздрав, специално поръчан колаж или дори цял билборд, ако сте по-смели и имате финансова възможност. Може да изрисувате колата му с нещо, което лесно се трие.

Възможно е дори да поръчате на звукозаписно студио или на радио, което предлага тази услуга, да запишат специална песен за вас. Вие ще дадете информация за вас двамата, а професионалистите ще подготвят специален текст и подходящ музикален аранжимент.

Направете си перфектен план за деня/уикенда.
Както казахме, Свети Валентин тази година е в събота. Така че имате пълната свобода да9138_1.jpg планувате деня си, както намерите за добре. Ако нямате време и желание за специални организации, може просто да си прекарате един невероятен ден само двамата. Предварително си направете план къде искате да отидете, кои места да посетите, къде да хапнете. Обиколете всички свои любими места в града, в който живеете – карайте кънки; отидете на кино или театър; посетете любимото си заведение за хранене; независимо дали е изискан ресторант или заведение за бързо хранене; отидете на мястото, където сте се запознали (ако е възможно); разходете се в парка; посетете любимата си сладкарница... Всяка двойка има своите любими „ритуали“, които обвързва с топли и романтични спомени. Точно тях реализирайте на 14ти февруари.

Изживейте своя влюбен и щастлив Свети Валентин! Не е толкова важно как и къде, а че сте с човека, с когото се чувствате щастливи и удовлетворени всеки миг. Денят на влюбените е просто дата, в която да си припомним колко се обичаме.

9.02.2009/Деси Великова

22 коментарaДобави коментар »

deanmoore

От deanmoore12.02.2015, 15:10 ч.

Тази година реших да зарадвам моя мъж с нещо по-различно от всички изтъркани неща ,като вечеря на свещи и тн ,Поръчах една много забавна игра от един бг сайт - sexshop.bg. Каваше се Страст или нещо такова .Има доста интересни...

Виж всички коментари за "Изненади за Св. Валентин".

Още от "Любов"

Къде е подходящият?

Къде е подходящият?

Надхвърлили 30-те, много жени се чувстват самотни и объркани. Преживели разочарования от любовните си връзки, напуснати от партньор и прекъсвали отношения, те не разбират защо в любовта все не им върви.

Ползите и вредите от СМС-те във връзката

Ползите и вредите от СМС-те във връзката

Размяната на СМС-и между партньорите увеличава интимността, но може да намали разбирането на чувствата на партньора при разговори лице в лице, установиха британски учени.

6 неща, които щастливите двойки не правят

6 неща, които щастливите двойки не правят

Щастието не се изразява само в късмета да намерите половинката си в живота. Щастието е да знаете как да я задържите до себе си. Вижте кои са нещата, които щастливите двойки никога не правят.