10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

От 1 коментар0/5

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг и Крис Хенинг са подредили десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол. Вижте кои мъжки секс фантазии попаднаха в челната десетка.

10-те най-популярни секс фантазии на мъжете
10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

10. Преотстъпване на партньорката

Причините за тази фантазия са най-разнообразни. Не липсват мъже, които се кефят при мисълта, че дамата им ще получи такова физическо удоволствие, което е невъзможно при съвокупление само с един мъж. Други зациклят на момента на самоунижението. Трети пък се възбуждат от възможността да доминират над жената, която да им се подчинява.

Какво ще кажете за тройка >>>

Суингът - игра за разкрепостени >>>

9. Под наблюдение

Съчетанието на табуто с въвличането на други трайно присъства във въжделенията на немалко мъже. Забраненият плод винаги е сладък, особено в секса. А когато към това се добави и шансът да демонстрираш на света сексуалната си мощ, въобръжението на силния пол е нажежава до червено.

10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

Какво е перверзия? >>>

8.Разликата в годините

Понякога това е просто въпрос на вкус, понякога е желание да имаш нещо, което го нямаш, а друг път е просто носталгия. Така или иначе мъжете честичко си представят жени, чиято възраст рядко контрастира с тяхната. 18-годишни жадуват за 40-годишни дами, а 58-годишни дядковци за 18-годишни девици.

Важна ли е разликата във възрастта в една връзка? >>>

7. Оралното обладаване

Когато работата опира до фантазии за специфични сексуални действия, една от най-популярните сцени в мъжкото съзнание е оралното обладаване на партньорката. Мисълта, че той й доставя удоволствие заедно с възбудата от аромата на женското лоно правят тази фантазия невероятно възбуждаща за повечето мъже.

5-те грешки, които мъжете допускат при орален секс >>>

6. Специалният секс

Фелациото в изпълнение на жената и аналният секс са изключително популярни в мъжкото подсъзнание. Разликата със "конвенционалния секс", а също отпадането на табутата в при такива действия са особено съблазнителни за мнозина мъже.

За аналния секс открито >>>

Защо мъжете искат отзад? >>>

Гафове по време на анален секс >>>

10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

5. Еротични одежди

Облеклата на медицинска сестра или ученичка, кожени тоалети или строги делови костюми са само малка част от одеждите, с които жените гастролират в сексуалните мисли на мъжете.

4. Смяната на терена

Секс и интимност на много нестандартни места като тропически плаж нощем, върху капака на колата, в кухнята или в пролетен парк, окъпан от слънчеви лъчи завладяват фантазиите на огромен брой мъже.

Най-желаните места за секс >>>

Най-странните места за секс, на които може да ви хванат >>>

10-те най-популярни секс фантазии на мъжете3. Наблюдение

Ширещото се мнение, че по своята природа мъжете са воайори намира потвърждение и във фантазиите им. Наблюдаване на мастурбираща жена или съвокупляваща се двойка са любими въображаеми сцени на гигантска група мъже. Това изобщо не бива да учудва, като се отчете популярността на порното.

2. Отстъпване на инициативата.

От мъже се очаква да поемата инициативата, но в сексуалните си представи те предпочитат точно обратните действия – да преотстъпят инициативата на партньорката. Сцените варират от най-обикновен мързел в леглото до изнасилване, извършено от страна на слабия пол.

Секс пози според размера >>>

1. Секс с няколко жени

Това е най-популярната сексуална фантазия сред мъжете. В живота им подобни сцени са нахлували в съзнанието им най-малкото веднаж (а по-скоро многократно). И макар че в реалния живот груповият секс по формулата М+Ж+Ж (с подвидове + още и още Ж) не е толкова добър, колкото изглежда, като фантазия той е непоклатим от първото място на касацията.

Още от "Мъжете"

Време за мъже: Стефан Иванов

Време за мъже: Стефан Иванов

Познахте ли краниста Пешо от „Етажна собственост“? Или иначе казано – талантливият актьор Стефан Иванов, който съвсем откровено говори за някои по-интимни аспекти от живота.

Мъжките сексуални фантазии

Мъжките сексуални фантазии

За какво мечтае половинката ти? Мъжете имат различни сексуални фантазии и много от тях не смеят да признаят пред нас. Те се променят с времето и сексуалното им съзряване.

Ах, този размер...

Ах, този размер...

Има ли значение размерът? Този въпрос е толкова банален, тривиален и скучен, че може би въздъхвате от отегчение, когато някой ви го зададе.