5 съвета, с които мъжете ще станат по-добри в леглото

0 коментара0/5

Само няколко дребни, но важни детайла могат да делят хубавия секс от съвършенството. Ако сте мъж и искате да удовлетворите напълно своята любима жена, научете 5 съвета, с които мъжете ще станат по-добри в леглото.

5 съвета, с които мъжете ще станат по-добри в леглото
 © iStock

Много жени са разочаровани от отношението на мъжете в секса. Според нежния пол голяма част от господата не обръщат достатъчно внимание на техните нужди и смятат, че след като те са получили оргазъм, значи всичко е наред. Разбира се, това не важи толкова за сериозните връзки, в които мъжете са наясно, че трябва да дават толкова, колкото искат да получават. И все пак, господа, ето 5 съвета, с които ще станете (още) по-добри в леглото:

Съблазнете цялото ѝ тяло

Жените се нуждаят от повече време, за да се настроят за секс. Това е основно правило, с което всички мъже трябва да бъдат наясно. За да бъде предразположена една жена достатъчно, партньорът ѝ трябва да може да съблазни цялото ѝ тяло. Това може да се случи лесно с помощта на чувствен масаж и много нежни (а и не само) целувки. Женското тяло е като съкровище и мъжете трябва да се научат да обръщат внимание на всеки сантиметър от него.

Прочетете още:

7 забравени женски ерогенни зони

Обърнете внимание на гърдите

Докато един мъж обсипва с нежности цялото тяло на партньорката си, той трябва да обърне специално внимание и на гърдите. Женските гърди са много чувствена зона, но само ако се стимулират по правилния начин. Най-добре е мъжете да започнат с повече нежни движения и целувки и да увеличават натиска, ако реакциите на жената го позволяват.

10 любопитни факта за женските зърна >>>

Добави описание

Овладейте използването на ръцете си

Жените могат да получават различни по вид оргазъм, а клиторната стимулация е чудесен начин да се изгради достатъчно възбуда по време на половия акт. Това е нещо, на което мъжете трябва да обърнат специално внимание. А и все пак нека не забравяме, че клиторът при жените е анатомичното съвпадение с пениса при мъжете. Така че, мъже, представете си какъв оргазъм бихте получили без стимулация на пениса и ще разберете значението на клиторното стимулиране за жените.

Не забравяйте оралния секс

Мъжете обичат оралния секс, но колко от тях отвръщат със същото на своите половинки? За да бъде един мъж достатъчно добър в леглото, той трябва да умее да доставя удоволствие (а и оргазми) на любимата си жена чрез орален секс. Преди да започнете оралната стимулация обаче, уверете се, че жената се е отпуснала достатъчно, за да може да се наслади на 100% на вашите орални ласки.

Вижте още:

Петте грешки, които допускат мъжете при орален секс

Приемете нейните сексуални емоции

Много жени изпитват различни сексуални емоции след оргазъм, които могат да се изразяват в сълзи, смях или треперене. Мъжете не биват да се притесняват от тези женски реакции, а да ги приемат като нещо нормално – по този начин доверието между двамата партньори ще стане дори още по-голямо. Останете до своята любима или пък я оставете сама, ако това е нейното желание. Във всички случаи и покажете, че я обичате и че няма причина да се притеснява заради своите реакции.

Как тялото ви се променя по време на секс? >>>

20.03.2017/Милена Алексиева

Още от "Мъжете"

Мъжете си падат по девственици

Мъжете си падат по девственици

Мъжете си падат по девственици. Манията да са първи тресе най-силно мъжете над 30-те. Самият процес на дефлориране леко плаши мъжете, но тръпката от секса с девственица е по-силна от страха. Как се прави секс с девственица?

Мастурбирам, следователно съм мъж

Мастурбирам, следователно съм мъж

И жените мастурбират, но когато нямат постоянен партньор или са незадоволени. Мъжете го правим, ей така, за кеф. За отпускане на напрежението. За удоволствие. За здраве дори. Защото така ни харесва.

Секс поза 69

Секс поза 69

Секс поза 69 разчупи рутината в леглото и възроди брака ми. Осъзнах, че съм бил неосъзнат сексуален егоист и дадох на жена ми това, което исках да получа. Секс поза 69 – орален секс за двама.