Какво наистина ценят мъжете в леглото?

0 коментара0/5

Съвсем не е това, което си мислите. Вярно е, че мъжете се славят с похотливите си мисли, но ще се изненадате, че това, което всъщност искат най-много в леглото съвсем не ги прави перверзни.

Какво наистина ценят мъжете в леглото?
 © istockphoto.com

Забравете за акробатичните секс пози, порно сцените, аналния секс, секс играчките и всички други неща в секса, които предизвикват смесени чувства и жените. Всъщност нещата, които мъжете наистина ценят и искат в секса са далеч по-различни:

Спонтанност

Мъжете не си падат по режисирането на сцени, отлагането, понеже мястото не било подходящо, планирането и въобще нагласения секс. Когато страстта ги обземе, искат една жена на момента, независимо от мястото. За един мъж кухненският плот е точно толкова удобен за секс, колкото и леглото в спалнята. Но някои жени не са на същото мнение. Дори и максимално възбудени те пак ще отложат дори и с малко секса, за да се пренесат на дивана или на леглото в спалнята. А това понякога е достатъчно, за да убие страстта. Именно това е причината мъжете да ценят високо склонността на жените да бъдат спонтанни, що се отнася до секса. 

Вижте още:Най-желаните места за секс >>>

Инициативност

Дори и да не направите първата крачка, мъжете ще я направят. Безспорно те са професионалисти в прилъстяването, но понякога им се иска инициативата за секс да идва не от тях, а от жената до тях. Това е като награда за тях - да се почувстват желани, нужни и високо оценени. Мъжете, също така, нямат нищо против те да водят в секса, но умират от удоволствие, ако жената поеме инициативата, определя темпото и избере тя да е отгоре.

Вижте още:Ездачка в моето легло >>>

 

Секси бельо и прическа

Понякога за един мъж е достатъчно да ви види в секси бельо, за да се възбуди. И обратното! Колкото и възбуден да е бил, може да убиете желанието му за секс, ако бельото ви е неподходящо, а интимната ви прическа отговаря на описанието "таралеж в гащите". Идеалното начало за добрият секс за мъжете включва дантела, а под нея мека и гладка кожа.

Вижте още:
Да си сравним прическите >>>
Бразилска епилация >>>
Защо мъжете го ограят "оралисти"? >>>

 

Стонове и мръсни думи

Мъжете не си падат по твърде шумните жени, които крещят в леглото, но си падат по жените, които обичат да стенат, изразявайки възбудата си. За мъжете това е идеаланата звукова индикация, че се справят отлично. Женските стонове са като аплодисменти за силния пол и действат още по-възбуждащо и за двете страни в леглото. Същият ефект имат и добре подбраните мръсни думи по време на секс.

Вижте още:
Говорите ли, докато го правите? >>>
Мръсните думи подобряват секса >>>
Секс... с думи >>>

Добави описание

Оргазъм

Най-много от всичко мъжете искат именно това - да докарат една жена до оргазъм. Поредната награда за сексуалните умения на силния пол. Знаейки това, много жени прибягват до симулиране на оргазъм, но вместо това, мъжете биха се радвали много повече, ако им кажете/покажете какъв е начинът да ви докарат до оргазъм.

Вижте още:Симулиран оргазъм - за и против >>>

09.03.2017/Ели Йорданова

Още за: мъже, секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какво наистина ценят мъжете в леглото?".

Още от "Мъжете"

Време за мъже: Дим Дуков

Време за мъже: Дим Дуков

Дим Дуков е изключителено скандален и колоритен медиен герой. Сексуалната ориентация на Дим Дуков е повод за пикантни клюки, но телевизионният водещ на „Голямата уста“ лесно успява да накара злите езици да замълчат.

Мъжете и нощните заведения

Мъжете и нощните заведения

Падне ли нощта, на мъжете хич не ни се прибира. Обичаме да си поскитаме по нощните барове и дискотеки. Всеки разпуска, където и както му „душа иска“. Пич, кажи какво правиш по нощните заведения, за да ти кажа какъв си!

10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

10-те най-популярни секс фантазии на мъжете

Анализирайки множество научни изследвания, статии и анкети, психолозите Харълд Лейтънбърг и Крис Хенинг са подредили десетката на най-разпространените сексуални фантазии на силния пол. Вижте кои мъжки секс фантазии попаднаха в челната десетка.