Мастурбирам, следователно съм мъж

47 коментара5/5

И жените мастурбират, но когато нямат постоянен партньор или са незадоволени. Мъжете го правим, ей така, за кеф. За отпускане на напрежението. За удоволствие. За здраве дори. Защото така ни харесва.


Мастурбация:
„онанизъм – противоестествено задоволяване на половото влечение чрез дразнене на външната част на половите органи; ръкоблудие, мастурбация.“ - речник. „Чекия“ - народно творчество. „Злобарка“ - БГ секс сленг.

мастурбирам, следователно съм мъжМастурбирам умерено. Не бих се самоопределил като мастурбатор, но съм мъж - „тръскам питона“ периодично. Понякога „надве-натри“, друг път „пет за четири“, в специални случаи – отлично.  

Кога мастурбирам?
Нямам график. Редувам периоди на повишена активност, със „сухи времена“. След работа е най-полезно. Отпуска напрежението моментално.

Действа безотказно при сутрешна ерекция. Разбира се, предпочитам „да го бодна“ в жена ми, но тя обикновено сутрин не е на линия.

Била сънена, неразположена, заета... и целият арсенал от женски оправдания за отказ от секс. Затова свършвам сам под душа.

Защо мастурбирам?  
Нямам прост отговор. Нито някакви дълбоки причини. Неангажиращо е. Липсва онова сковаващо усещане, че може да не се справиш и да не задоволиш партньорката. Получава се винаги, става ти леко и хубаво.

мастурбирам, следователно съм мъжМога да мастурбирам, с която си поискам – от съседката под мен до Скарлет Йохансон. Има някои неща, които само аз мога да си направя, за да изпитам върховно удоволствие. Всеки познава своя „Биг Пен“ (да не се бърка с Бен!) по-добре от всеки друг. Не съм кой знае какъв импровизатор. Имам си една предпочитана техника за мастурбация и я прилагам най-често.

Моята техника за мастурбация

Един път се бях заиграл повечко и открих как ми става най-готино. Поставям „еректиралия Джони“ между вътрешната страна на двете си ръце. Започвам да увивам члена, все едно завивам руло. Работя предимно с длани, като нанасям нежен натиск върху члена ми. Постепенно засилвам натиска и забързвам темпото. Гарантира няколко свършвания и пълно облекчение.

Мастурбацията и жена ми  
 
Засичала ме е 2-3 пъти да мастурбирам, не повече. Реагира с някаква първосигнална наивност. Цупи се и се комплексира. Няма за какво!

Първо, не влагам никакви емоции, догато го правя.

Второ, мастурбацията няма нищо общо със сексуалния ни живот, който е в процес на непрекъснато усъвършенстване.

Трето, не стигам до крайности – мазолите от казармата са част от миналото. Четвърто, четох някъде, че мастурбацията предпазва от рак на простатната жлеза. А това вече е добра новина.

Дами, не избождайте очите на мъжете си, ако ги хванете да мастурбират! „Хванати в изневяра“ е с далеч по-драматичен сюжет, макар че пак не е болка за умиране.

18.06.2009/Галин Тодоров   

47 коментарaДобави коментар »

Minimace

От Minimace23.10.2009, 11:21 ч.

Аз също много обичам да мастурбирам и го правя много често. Омъжена съм и с мъжа ми правим страхотен секс без задръжки и доста често мастурбирам пред него, а той ме снима. След това, вече изключително възбуден се включва...

Виж всички коментари за "Мастурбирам, следователно съм мъж".

Още от "Мъжете"

Съблазни ме, мила!

Съблазни ме, мила!

На мъжете понякога им се иска да бъдат освободени от задължението да дирижират сексуалната игра. "Той беше в ръцете ми, пръстите ми се разхождаха по тялото му. Той потръпваше при моето докосване, неговото тихо отдаване ме настървяваше.

Време за мъже: Атанас Месечков

Време за мъже: Атанас Месечков

Ако си мечтаете за романтик, кавалер и мъж, с който да се понесете в танца на живота, то Наско е вашият мъж мечта. Атанас Месечков е професионален танцьор, привлекателен мъж и е един от фаворитите в риалити формата „Dancing Stars”.

Кое прави добрият пич неудържим?

Кое прави добрият пич неудържим?

Кое прави добрият пич неудържим за жените, е често задаван въпрос.