Секс без край

26 коментара5/5

Съвременното общество издига в култ ерекцията, а не знае как да я използва. Мъжете гълтат стимуланти, за да го вдигат лесно, но често оставят себе си и партньорките си незадоволени. Дао увеличава продължителността и удоволствието от секса.  

секс без крайДао е древна китайска философия, чиято основна концепция в секса, е развитието и култивирането на сексуалната енергия. Мъжете отделят енергия при полов акт, която загубват безвъзвратно и това води до ограничаване на сексуалните възможности.

Даосите познават в най-дребни детайли човешкото тяло.
Вместо да залагат на външни стимуланти, те търсят естествени начини за повишаване на мъжката полова мощ.    

Секс аритметика по Дао
Според даосите семенната течност притежава огромна сила. Загубата на 1 капка сперма се равнява на загубата на 300 капки кръв.

Сперматозоидът е единствената клетка в човешкото тяло, която се движи сама, а енергията му е съизмерима с атомната енергия. При едно семеизпразване (еякулация) се изхвърлят 2,5-3,5 мл сперма, а в 1 мл семенна течност има около 100 млн. сперматозоиди. Повечето мъже “разполагат” с около 20-40 млн/мл, т.е. само с няколко семеизпразвания на практика всеки мъж може да стане “баща” на целия свят.       

Статистиката показва също, че един средностатистически мъж еякулира средно по 5000 пъти през живота си. Изхвърляйки по около 3 мл всеки път, се получава, че мъжът губи по 15 литра семенна течност, т.е. огромно количество енергия. Даосите се противопоставят на ненужното изразходване на енергия с методи за задържане и развиване на мъжката полова сила.

За начинаещи - метод на блокиране на мъжката еякулация
За новобранците има лесна и успешна дао техника – блокиране на еякулацията.
Когато наближи оргазмът, мъжът поставя един или два пръста (обикновено показалеца и средния) на перинеума (меката област между тестисите и ануса), натиска навътре и напред към пубисната кост и блокира изхода на уретрата.

секс без крайОргазмът се случва, но се блокира пътят на семето да напусне тялото. Да имаш оргазъм с блокиране на еякулацията не е толкова приятно, колкото със свободно семеизпразване, но осигурява инициативата на мъжа да стои преди оргазма. Освен това след като се научите да стоите в предоргазмения секс, вече няма да се нуждаете от блокиране твърде често.

За напреднали – метод на вътрешното спиране на еякулацията
Този метод цели да трансформира сексуалната енергия в творческа, да повиши сексуалните възможности и да създаде по-дълбока връзка между двамата партньори. Осъществява се чрез урогениталната диафрагма (намира се между пениса и ануса), която участва в семеизпразването чрез извършване на съкратителни движения. Тренирането на нейното свиване създава преграда пред напиращата да излезе семенна течност.

Но това не е достатъчно, за да се отнеме силата на еякулацията. Необходимо е да се задействат кръстната и черепната помпа.

За да усетите къде се намират двете помпи заемете следната поза:

  • Застанете с разтворени на ширината на раменете крака.

  • Присвийте краката леко в колената за по-голяма стабилност.

  • Забийте пръстите на краката в земята.

  • Свийте леко ръцете в лактите и дланите в юмрук.

  • Кръстната помпа се активира при прибиране на таза напред, създавайки напрежение в тазобедрените стави.

  • Черепната помпа се задейства с прибиране на брадичката. Така тилът излиза назад и се изправя извивката му.

секс без край

Ако мъжът получи няколко оргазма преди да еякулира, ще загуби по-малко сексуална енергия. Повече култивирана енергия – по-здравословен секс! При полов акт, ръчно стимулиране и орален секс, цялото тяло се зарежда с енергия, която има лечебен ефект.

20.08.2009/Галин Тодоров

26 коментарaДобави коментар »

berb

От berb16.06.2014, 12:32 ч.

Какво означава това? Колкото по възрастна ставаш ти е по-готино или ............. Аз и сега имам невероятни моменти в леглото като мъж, не мисля, че при жената до мен и е по - малко хубаво така че.....

Виж всички коментари за "Секс без край".

Още от "Мъжете"

Многократни оргазми за нея

Многократни оргазми за нея

Жените искат многократни оргазми. Мъжете са готови да им ги дадат, но не винаги знаят как. Задоволяването на жените хич не е лесна работа, но никой не се е родил научен. Ти искаш ли да й доставяш многократни оргазми?

Враговете на “моженето”

Враговете на “моженето”

Повече от 30 години сексолозите бият тревога за либидото на съвременните мъж и жена - толкова крехко, че и най-невинната агресия може да го погуби.

Защо не получават (6) в леглото?

Защо не получават (6) в леглото?

Вероятно сте срещали хора, които държат да бъдат съвършени във всичко. Те са старателни в работата си, държат на външния си вид и дори когато правят секс, все едно че са на изпит за доктор на интимните науки.