Хапче за секс

17 коментара0/5

Секс хапчетата  са бърз и ефикасен начин да върнем желанието на мъжа за секс. Кога и  при какви условия е добре  половинката ви да вземе хапче за секс?

Секс хапчетата  станаха изключително популярни  през последните години. Благодарение на тях, много мъже започнаха да преоткриват  сексуалната си мощ в периода  на тяхната андропауза. Други започнаха  да правят грешката да вземат сексуални стимуланти от ранна възраст, когато сексуалните им смущения имат друг характер или просто защото искат да блеснат със сексуалната си мощ.  

 хапче за секс

Под хапче за секс се разбират всички онези медикаменти, които имат почти мигновен ефект  върху еректилната функция на мъжа (Виагра, Левитра, Циалис и други). Медицината поставя тези медикаменти в една група - PDE-5 инхибитори. Действието им най-просто се характеризира с интензивно напълване на кавернозните тела с кръв, което води до бърза и издържлива ерекция. Това не са медикаменти, които имат лечебна цел и не се приемат системно. Хапчето за секс се пие около 20 минути или час (в зависимост от вида) преди сексуалния акт.  Действието продължава няколко часа, като може да стигне до 36 часа. Повечето от тях не създават неудобства на мъжа, ако не бъде сексуално стимулиран и предразположен към сексуален акт.

Различните видове  PDE-5 инхибитори имат сходно действие, но с различни странични ефекти, бързина  на действие, продължителност на ефекта. Възможно е един мъж да повлияе добре от един вид, но да не изпита никакво действие от друг.

В кои случаи е добре партньорът ви да вземе  хапче за секс?

  • След задължителна консултация с медицинско лице, който  ще съобрази състоянието и възрастта на мъжа.
  • За да получи ерекция.
  • За да удължи времето си на издръжливост и броя на сексуалните актове за една вечер.
  • За да достигне пенисът максимална твърдост.
  • За да не се прекъсва ерекцията от някакви смущения, а  пенисът да запази твърдостта си дълго време.


В кои случаи е добре партньорът ви да не приема хапче за секс?

По принцип  младите мъже не се нуждаят и не е редно да прибягват до подобни  медикаменти. Хапче за сексМного от тях обаче  го правят, в стремежа си да блеснат  в леглото и да се докажат. В случаите, в които партньорът ви е в разгара на сексуалността си (20те и 30те си години), еректилната дисфункция е лечима, не е свързана с възрастта и трябва да се обърне към специалист. Мъжът не бива да се примирява с нея и да търси временно и бързо решение на проблема.

Секс хапчетата, ако станат системно използвани, трябва да се приемат под лекарско наблюдение.  

Ако приемът  стане под лекарски контрол (поне първите пъти), лекарят ще прецени  най-правилно кой вид и в какво количество е подходящ за партньора ви. Мъже, които страдат от високо кръвно, имат прекаран инсулт, страдат от бъбречно или чернодробно заболяване не трябва да приемат от тези медикаменти, защото застрашават здравето и дори живота си. Задължително трябва да се вземат под внимание и останалите лекарства (ако има такива), които мъжът приема, тъй като съчетанието между някои от съставките може да е пагубно.

Най-доброто  хапче за секс за мъжа е жената до него. Преди да пратите половинката си на лекар или до аптеката, се уверете, че самите вие сте се постарали достатъчно, за да събудите желанията на партньора си.

14.08.2009/Деси Великова

17 коментарaДобави коментар »

antoniaa

От antoniaa15.05.2014, 22:06 ч.

Моят съпруг също използва vigour 300, смятам, че е наистина ефективен продукт, поръчваме от този сайт - [Линк]

Виж всички коментари за "Хапче за секс".

Още от "Мъжете"

Защо не получават (6) в леглото?

Защо не получават (6) в леглото?

Вероятно сте срещали хора, които държат да бъдат съвършени във всичко. Те са старателни в работата си, държат на външния си вид и дори когато правят секс, все едно че са на изпит за доктор на интимните науки.

От Дон Жуан до Орфей - сексуална типология на мъжа

От Дон Жуан до Орфей - сексуална типология на мъжа

Назип Хамитов, доктор на философските науки, разработва теория за различните типове мъже според сексуалността им. Той ни уверява, че много проблеми могат да се избегнат, ако знаем точно към кой принадлежи партньорът ни.

Време за мъже: Калин Вельов

Време за мъже: Калин Вельов

Калин Вельов е талантлив български барабанист, любовчия по природа, истиснки мачо и един от най-желаните български ергени. Калин Вельов е страстен ценител на женската красота и известен още с екзотичния си вкус към жените.