Хапче за секс

20 коментара0/5

Секс хапчетата  са бърз и ефикасен начин да върнем желанието на мъжа за секс. Кога и  при какви условия е добре  половинката ви да вземе хапче за секс?

Секс хапчетата  станаха изключително популярни  през последните години. Благодарение на тях, много мъже започнаха да преоткриват  сексуалната си мощ в периода  на тяхната андропауза. Други започнаха  да правят грешката да вземат сексуални стимуланти от ранна възраст, когато сексуалните им смущения имат друг характер или просто защото искат да блеснат със сексуалната си мощ.  

 хапче за секс

Под хапче за секс се разбират всички онези медикаменти, които имат почти мигновен ефект  върху еректилната функция на мъжа (Виагра, Левитра, Циалис и други). Медицината поставя тези медикаменти в една група - PDE-5 инхибитори. Действието им най-просто се характеризира с интензивно напълване на кавернозните тела с кръв, което води до бърза и издържлива ерекция. Това не са медикаменти, които имат лечебна цел и не се приемат системно. Хапчето за секс се пие около 20 минути или час (в зависимост от вида) преди сексуалния акт.  Действието продължава няколко часа, като може да стигне до 36 часа. Повечето от тях не създават неудобства на мъжа, ако не бъде сексуално стимулиран и предразположен към сексуален акт.

Различните видове  PDE-5 инхибитори имат сходно действие, но с различни странични ефекти, бързина  на действие, продължителност на ефекта. Възможно е един мъж да повлияе добре от един вид, но да не изпита никакво действие от друг.

В кои случаи е добре партньорът ви да вземе  хапче за секс?

  • След задължителна консултация с медицинско лице, който  ще съобрази състоянието и възрастта на мъжа.
  • За да получи ерекция.
  • За да удължи времето си на издръжливост и броя на сексуалните актове за една вечер.
  • За да достигне пенисът максимална твърдост.
  • За да не се прекъсва ерекцията от някакви смущения, а  пенисът да запази твърдостта си дълго време.


В кои случаи е добре партньорът ви да не приема хапче за секс?

По принцип  младите мъже не се нуждаят и не е редно да прибягват до подобни  медикаменти. Хапче за сексМного от тях обаче  го правят, в стремежа си да блеснат  в леглото и да се докажат. В случаите, в които партньорът ви е в разгара на сексуалността си (20те и 30те си години), еректилната дисфункция е лечима, не е свързана с възрастта и трябва да се обърне към специалист. Мъжът не бива да се примирява с нея и да търси временно и бързо решение на проблема.

Секс хапчетата, ако станат системно използвани, трябва да се приемат под лекарско наблюдение.  

Ако приемът  стане под лекарски контрол (поне първите пъти), лекарят ще прецени  най-правилно кой вид и в какво количество е подходящ за партньора ви. Мъже, които страдат от високо кръвно, имат прекаран инсулт, страдат от бъбречно или чернодробно заболяване не трябва да приемат от тези медикаменти, защото застрашават здравето и дори живота си. Задължително трябва да се вземат под внимание и останалите лекарства (ако има такива), които мъжът приема, тъй като съчетанието между някои от съставките може да е пагубно.

Най-доброто  хапче за секс за мъжа е жената до него. Преди да пратите половинката си на лекар или до аптеката, се уверете, че самите вие сте се постарали достатъчно, за да събудите желанията на партньора си.

14.08.2009/Деси Великова

20 коментарaДобави коментар »

niki_boy

От niki_boy28.12.2016, 10:25 ч.

Да ви кажа честно от личен опит, като минах 40-те и започнаха най-различни проблеми - трудно вдигане на самолета, бързо свършване като го вдигна и т.н. Започнах да тествам различни сексуални стимуланти и преоткрих света,...

Виж всички коментари за "Хапче за секс".

Още от "Мъжете"

Какво харесвате в тялото на мъжа?

Какво харесвате в тялото на мъжа?

Според предпочитанията си към някои части от тялото на партньора можете да узнаете какво да очаквате от отношенията си с него. Приятелката ви веднъж си призна, че я подлудяват чувствените устни на мъжа. А пък вие си пада по мускулестите му гърди.

Време за мъже: Благовест Анев

Време за мъже: Благовест Анев

Красив мъж, с чаровна усмивка и обещаващо бъдеще като модел – какво повече би искала една жена от Благовест Анев.

Целувката – прелюдия към секс

Целувката – прелюдия към секс

За мъжете с целувката започва сексът. Мъжете преценяват доколко една жена ще е добра любовница по начина, по който се целува. Мъжете не държат кой знае колко на целувката, но знаят, че тя е прелюдия към истинското удоволствие – секса.