Секс на екс

23 коментара0/5

Секс на екс вместо дълъг и изтощителен секс – все повече сексуално активни мъже и жени искат точно това. Въпреки нарастващата популярност на източните секс практики и философии, бързият секс държи топ позиции в секса.


секс на екс

Секс на екс на практика означава бързо проникване без романтични екстри. Ако трябва да бъдем максимално пунктуални, американски учени определят секса под 3 минути като “твърде бърз”, от 3 до 7 минути като “адекватен”, от 7 до 13 минути като “идеален” и над 13 минути като “твърде дълъг”. Няколко разменени мръснишки реплики, малко опипване и неконтролируемото желание за бърз секс е факт. Страшно много ти се прави секс, партньорката е налице. Защо да губите време, възбуда и търпение, за да стигнете до домашната спалня? Толкова много нетрадиционни места очакват да бъдат “покорени” в подходящи секс пози.  

Секс на екс на нетрадиционни места в подходящи секс пози
  • Секс на екс в офиса
Щом офисът става за работа, значи е идеален за бърз секс. Изчаквате и най-работливите колеги да си тръгнат и започвате “работа”.
Подходяща секс поза: Работното бюро може да влезе в ролята на легло и да импровизирате с позата. И все пак една “задна прашка” в изправено положение ще свърши чудесна работа.  
  • Секс на екс в асансьор
секс на ексКласическо предложение за бърз секс. Стопирате асансьора и действате по същество.
Подходяща секс поза: Жената е с гръб към мъжа, с ръце, опрени на стената и дупе, вирнато нагоре. Мъжът хваща жената за щръкналото задниче, намества се и прониква бързо в нея. 
  • Секс на екс в тоалетната на нощен клуб
Бурни и страстни танци, обилно количество алкохол, приглушена светлина и изгарящо желание за бърз и горещ секс. Заключвате се в тоалетната и стартирате експресното удоволствие.
Подходяща секс поза: Има два варианта. Единият е да правите секс в позата, посочена за секс в асансьора. Другият е мъжът да седне на капака на тоалетната чиния, а жената да го възседне с лице или гръб в поза“ездачка”.
  • Секс на екс на стълбище
Има толкова много сгради със стълбища, които никой не използва. Защо вие не ги употребите за бърз и възбуждащ секс?
Подходяща секс поза: Жената е облегната на стълбите и мъжът прониква в нея, т.е. мисионерска.
  • Секс на екс в кола
Колата е идеално място за бърз секс. Единственото условие е да не шофирате, докато го правите. Паркирате на закътано местенце и се отдавате на необуздан секс на екс.
Подходяща секс поза: Мисионерска поза за секс на задната седалка на колата; “задна прашка” за секс на капака на колата или “ездачка” в седнало положение за секс на предната седалка на колата.

кънки на лед за секси фигура
  • Секс на екс в парка
Паркове и градинки, колкото искаш. Силната възбуда ще ви топли, дори в мразовитите зимни дни.
Подходяща секс поза: Зависи от избраното място. Мисионерска на затънтена пейка; прави до някое дърво; “кучешката” на някоя катерушка без деца наоколо и т.н.

Сексът на екс има един основен недостатък: жената трудно достига до оргазъм при бързо проникване на нетрадиционно място. Е, не е болка за умиране. Бързият секс сваля напрежението, вдига тонуса и най-важното – пести време.


14.01.2010/Галин Тодоров

23 коментарaДобави коментар »

Анонимно

От Анонимно29.01.2010, 16:53 ч.

A`бе вие не сте добре!Като сте всички толкова велики публицисти пишете вие статии.Условието е всеки който ги прочете да ги сметне за ,,умни''!Пишете , де! Какво толкоз против хората имате.Като не ви харесва автора, не го...

Виж всички коментари за "Секс на екс".

Още от "Мъжете"

Сексът и мъжките тайни

Сексът и мъжките тайни

Едно е да четеш томчето на Фройд... И съвсем друго - да лепнеш психологическо клише на любимия мъж и да разбереш нещичко за него.

Мъжете си падат по цици

Мъжете си падат по цици

Жените с малки цици живеят с илюзиите, че мъжете харесват малките им цици. Нищо подобно. Мъжете може да са влюбени в тях и да ги обичат по безброй други причини, въпреки че имат малки цици, но истината е една: мъжете си падат по цици.

Време за мъже: Жоро Пентаграм

Време за мъже: Жоро Пентаграм

Жоро Пентаграм е известен моден дизайнер и съпруг на Юлияна Кънчева. Освен създател на уникални кожени облекла, Жоро Пентаграм е познат още с актьорските си изяви и нестихващата страст към мистиката.