Секс на екс

23 коментара0/5

Секс на екс вместо дълъг и изтощителен секс – все повече сексуално активни мъже и жени искат точно това. Въпреки нарастващата популярност на източните секс практики и философии, бързият секс държи топ позиции в секса.


секс на екс

Секс на екс на практика означава бързо проникване без романтични екстри. Ако трябва да бъдем максимално пунктуални, американски учени определят секса под 3 минути като “твърде бърз”, от 3 до 7 минути като “адекватен”, от 7 до 13 минути като “идеален” и над 13 минути като “твърде дълъг”. Няколко разменени мръснишки реплики, малко опипване и неконтролируемото желание за бърз секс е факт. Страшно много ти се прави секс, партньорката е налице. Защо да губите време, възбуда и търпение, за да стигнете до домашната спалня? Толкова много нетрадиционни места очакват да бъдат “покорени” в подходящи секс пози.  

Секс на екс на нетрадиционни места в подходящи секс пози
  • Секс на екс в офиса
Щом офисът става за работа, значи е идеален за бърз секс. Изчаквате и най-работливите колеги да си тръгнат и започвате “работа”.
Подходяща секс поза: Работното бюро може да влезе в ролята на легло и да импровизирате с позата. И все пак една “задна прашка” в изправено положение ще свърши чудесна работа.  
  • Секс на екс в асансьор
секс на ексКласическо предложение за бърз секс. Стопирате асансьора и действате по същество.
Подходяща секс поза: Жената е с гръб към мъжа, с ръце, опрени на стената и дупе, вирнато нагоре. Мъжът хваща жената за щръкналото задниче, намества се и прониква бързо в нея. 
  • Секс на екс в тоалетната на нощен клуб
Бурни и страстни танци, обилно количество алкохол, приглушена светлина и изгарящо желание за бърз и горещ секс. Заключвате се в тоалетната и стартирате експресното удоволствие.
Подходяща секс поза: Има два варианта. Единият е да правите секс в позата, посочена за секс в асансьора. Другият е мъжът да седне на капака на тоалетната чиния, а жената да го възседне с лице или гръб в поза“ездачка”.
  • Секс на екс на стълбище
Има толкова много сгради със стълбища, които никой не използва. Защо вие не ги употребите за бърз и възбуждащ секс?
Подходяща секс поза: Жената е облегната на стълбите и мъжът прониква в нея, т.е. мисионерска.
  • Секс на екс в кола
Колата е идеално място за бърз секс. Единственото условие е да не шофирате, докато го правите. Паркирате на закътано местенце и се отдавате на необуздан секс на екс.
Подходяща секс поза: Мисионерска поза за секс на задната седалка на колата; “задна прашка” за секс на капака на колата или “ездачка” в седнало положение за секс на предната седалка на колата.

кънки на лед за секси фигура
  • Секс на екс в парка
Паркове и градинки, колкото искаш. Силната възбуда ще ви топли, дори в мразовитите зимни дни.
Подходяща секс поза: Зависи от избраното място. Мисионерска на затънтена пейка; прави до някое дърво; “кучешката” на някоя катерушка без деца наоколо и т.н.

Сексът на екс има един основен недостатък: жената трудно достига до оргазъм при бързо проникване на нетрадиционно място. Е, не е болка за умиране. Бързият секс сваля напрежението, вдига тонуса и най-важното – пести време.


14.01.2010/Галин Тодоров

23 коментарaДобави коментар »

Анонимно

От Анонимно29.01.2010, 16:53 ч.

A`бе вие не сте добре!Като сте всички толкова велики публицисти пишете вие статии.Условието е всеки който ги прочете да ги сметне за ,,умни''!Пишете , де! Какво толкоз против хората имате.Като не ви харесва автора, не го...

Виж всички коментари за "Секс на екс".

Още от "Мъжете"

Съблазни ме, мила!

Съблазни ме, мила!

На мъжете понякога им се иска да бъдат освободени от задължението да дирижират сексуалната игра. "Той беше в ръцете ми, пръстите ми се разхождаха по тялото му. Той потръпваше при моето докосване, неговото тихо отдаване ме настървяваше.

Време за мъже: Дани Милев

Време за мъже: Дани Милев

Дани Милев е талантлив български поп изпълнител и композитор. Китарата е негов верен спътник и приятел, с която Дани Милев печели редица престижни музикални награди.

От Дон Жуан до Орфей - сексуална типология на мъжа

От Дон Жуан до Орфей - сексуална типология на мъжа

Назип Хамитов, доктор на философските науки, разработва теория за различните типове мъже според сексуалността им. Той ни уверява, че много проблеми могат да се избегнат, ако знаем точно към кой принадлежи партньорът ни.