Топ 5 на мъжките секс фантазии

1 коментар0/5

Същността на мъжките сексуални фантазии се крие в това, че те премахват границите и позволяват на мъжа да си представи ситуации, които се случват рядко или никога в реалния живот.

Топ 5 на мъжките секс фантазии
Топ 5 на мъжките секс фантазии

Това дава възможност на силния пол да изследва дълбините на своите желания и да експериментира със съзнанието си.

  • Орална любов

Оралната любов е често най-желаната фантазия на мъжете, пише "Sunday World". Сред копнежите на силния пол е не само фелациото, оралното задоволяване на мъжа, но и позата 69, при която партньорите взаимно си доставят удоволствие.

Това е и перфектният начин да се разчупи рутината в леглото и да се възроди страстта и сексуалното желание в една дълга връзка. Жените много добре знаят, че мъжете обожават оралната любов. Затова му я дайте и няма да останете разочаровани, а положените усилия ще ви бъдат отплатени.

 

Вижте също:

Топ 10 на женските сексуални фантазии >>>

  • Шведска тройка

В един или друг етап от живота всеки си е мечтал за тройка с още 2 секси момичета, а някои си мечтаят за това цял живот. Често дамите, които участват в половия акт, са лесбиийки, които се отдават на ласки една към друга пред погледа на партньора си.

  • Изневяра

Изненадващо, но в челната тройка на най-бленуваните секс фантазии е изневярата. Да правиш секс с някой друг зад гърба на половинката си може да бъде едно вълнуващо преживяване, защото е недостъпно и забранено удоволствие. Изневярата често е признак за незадоволеност в сексуално отношение. Щастливият и верен мъж е винаги задоволен в леглото, а ако не получава това, от което има нужда у дома, ще го потърси някъде другаде.

  • Женските гърди

Топ 5 на мъжките секс фантазииСилният пол е обсебен от женските гърди и буквално иска да прави любов с тях, да се търка в тях, да бъде погълнат от тях, докато достигне до пиковия момент на удоволствието. Дами, това е една фантазия, лесна за изпълнение. Експериментирайте с различни пози, докато намерите най-приятната за вас.

Вижте също:

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм>>>

  • Доминираща жена

Друга мъжка фантазия на мъжете са доминиращите жени. По-възрастните дами обикновено са с повече опит и по-необуздани в леглото. Силният пол често копнее за жена, която ще разкъса дрехите му, ще поеме инициативата и ще го превърне в нейна секс играчка.

1 коментарДобави коментар »

berb

От berb23.07.2015, 09:53 ч.

Бих добавил малко и от мен - дупето и бельото също.

Виж всички коментари за "Топ 5 на мъжките секс фантазии".

Още от "Мъжете"

Ако хвърлите око на шефа си

Ако хвърлите око на шефа си

Ако вашият шефа ви привлича страшно. Но преди да решите да го съблазните, имайте предвид голите, студени факти.

Съблазни ме, мила!

Съблазни ме, мила!

На мъжете понякога им се иска да бъдат освободени от задължението да дирижират сексуалната игра. "Той беше в ръцете ми, пръстите ми се разхождаха по тялото му. Той потръпваше при моето докосване, неговото тихо отдаване ме настървяваше.

От Дон Жуан до Орфей - сексуална типология на мъжа

От Дон Жуан до Орфей - сексуална типология на мъжа

Назип Хамитов, доктор на философските науки, разработва теория за различните типове мъже според сексуалността им. Той ни уверява, че много проблеми могат да се избегнат, ако знаем точно към кой принадлежи партньорът ни.