10-те най-емблематични разочарования в секса

2 коментара0/5

Светлината е приглушена, телевизорът работи тихо, а на екрана му двойка влюбени правят страстен секс под душа... Режисьорите, а и не само те, са майстори на измислянето на различни ситуации в секса, които изглеждат красиво на екрана, но в живота са пълен провал.

10-те най-емблематични разочарования в секса

И ако още не сте се разочаровали от някоя от тях, ние ви предлагаме 10-те най-емблематични разочарования в секса, които почти със сигурност ще съжалявате, че сте опитали.

1. Секс под душа. Звучи невероятно, нали? Телата ви са горещи и блестящи, водата се стича върху вас, косата ви е мокра... Всичко би било прекрасно, ако не беше другата страна на медала. Почти винаги при секс под душа единият от партньорите е под него, докато другият е мокър, но извън топлината на струята. Използването на шампоан в % от случаите води до затворени очи, и то не от страст. За хлъзгавата страна от секса изобщо не мислим, че трябва да ви предупреждаваме.
И все пак, ако сте твърдо решени да опитате, или нямате друга опция, защото понякога присъствието на малки деца правят секса в банята едва ли не задължителен, не забравяйте две неща:

  • Чиста ли е банята? Косми в канала и мухъл по ръбовете на плочките, или пък жълта засъхнала плака не са най-добрата пътна настилка към нирваната.
  • Гримирана ли е партньорката? Готиният грим, на който до преди минута се е възхищавал мъжът до вас, рискува да се разтече като кална река по страните ви. Все пак целта е да останете концентрирани върху тайнството на любовта, а не да си играете на „Къщата на духовете“.

2. Секс на плажа. Според поп културата това е най-хубавият и качествен секс. Само че, поп културата или лъже, или си прави майтап с влюбените. Да се „напълните“ с пясък едва ли е най-добрият вариант, а водата действа точно обратно на лубриканта, което прави секса неприятен. А от едно от многобройните изследвания по въпроса се разбира, че микробите, които водят до инфекции във водата, могат да бъдат намерени също толкова лесно и на пясъка. Над 91% от изследваните от научния екип плажове са имали значителни нива на ентерококи - бактерии, които могат да предизвикат инфекции на уринарния тракт, еднокардит и дори менингит. При 62% от плажовете пък са били открити Ешерихия коли, които във водата могат да причинят обриви.

3. Секс на публично място. Първо, не е законно, второ – налага се да бързате. Е, адреналинът се вдига, но рискът да си подарите някоя бактерия – също.

4. Секс в басейн. В него ще избегнете пясъка от плажа... Но наистина ли мислите, че възможностите за десетки пози, гъвкавост и страст в басейна са повече? Съжаляваме, но ще ви разочароваме. Ако не ни вярвате, стигнете до извода сами.

5. Секс докато шофирате. Някои ще кажат: „Няма нищо по-адреналиново от това“. Да, ама не. Първо трудно ще постигнете успех изобщо да го докарате до какъвто и да било секс при движещ се автомобил, второ – дори да успеете, ползвайки автопилот и други екстри на колата, едва ли шофьорът ще може да се отпусне толкова, че да се получи готин секс. Само си помислете, че това може и да ви е последният.

6. Секс под дъжда. Това чудо на природата е студено и определено е мокро. То не предоставя кой знае какъв комфорт за заниманието, което сте решили да му посветите. Като се започне от трудното сваляне на мокрите дрехи и се приключи с още по-трудното им обличане. Другите екстри ще ви ги спестим.

 

 

7. Сексът, включващ храна.   Красиво оформеното тяло на жената, намазано със сметана, и разтопено парче шоколад върху мускулестото му тяло... Но, признайте и вие – храната цапа, лепкава е и понякога мирише не на ароматите, които възбуждат и ви карат да искате още и още. Но пък с помощта на храната можете да подобрите сексуалния си живот>>>

 

 

8. Кама сутра. Не знаем вие какво мислите за Библията на любовта, но не само ние сме на мнение, че ако се налага обучение, специални тренировки преди секса, риск от травми по време и опасност след него да не можете да върнете тялото си в нормалната му поза и състояние – съвсем не си заслужава и да опитвате.

Вижте също:

Кама сутра топ 7>>>

9. Секс с късане на дрехи. Е, много ли ви се вижда възбуждащо любимата ви блуза или бельо да стане на лентички? Уверяваме ви, че това освен загубата, ще ви донесе и някой друг отпечатък по тялото, ако платът не е напълно изгнил, в което ние силно се съмняваме. Ако сте фен на болката по време на секс, има други начини.

10. Секс когато сте мъртво пияни. На приказки – върхът, на практика – зле. Дори да оставим настрана вдигането на самолета, което става много трудно при прекомерна употреба на алкохол, провал ви дебне и в пилотирането, а и при пикирането. Така че, какво ще кажете за един сутрешен секс?

2 коментарaДобави коментар »

berb

От berb10.05.2015, 13:42 ч.

Правил съм всичко от изброеното и си беше супер готино, така че.......

Виж всички коментари за "10-те най-емблематични разочарования в секса".

Още от "Проблеми"

На какво се дължи сексуалното главоболие?

На какво се дължи сексуалното главоболие?

Не става дума за мистичното главоболие, което обзема някои хора, точно когато стане дума за секс, а за сексуалното главоболие, което възниква в резултата от половия контакт.

Преждевременната еякулация може да бъде спряна от жената

Преждевременната еякулация може да бъде спряна от жената

Известният британски семеен лекар Кийт Хопкръфт твърди, че при преждевременната еакулация на партньора дамата може да разчита на едно простичко действие, което си струва да се опита при половия акт.

Изследванията в областта на секса – верни или не?

Изследванията в областта на секса – верни или не?

Достатъчно е да влезеш в “Розали”, или да се заслушаш в някое предаване по радиото или телевизията, за да те убедят (за кой ли път!), че сексът е нещо прекрасно и на всичко отгоре действа добре на организма - помага ти да се пребориш с главоболието...