Защо пазя девствеността си?

200 коментара0/5

За него избраника, достойния си мечтаят повечето девствени момичета. Невинността е издигната в такъв култ, че щедрият подарък едва ли огрява типа средностатистически мъж.

Защо пазя девствеността си?
Защо пазя девствеността си?

Потенциалният завоевател трябва да бъде красив, умен, благороден и кавалер. Някои дори допълват – професионално да се е реализирал.

Подобни случай не са рядкост, просто класическа схема: първо тя чака принца, появи ли се – не е достатъчно, трябва да е на бял кон.
Желанията са много, а принцовете толкова малко!!
Отношението към девствеността с времето се променя – обсъжда се доста публично отколкото преди.

Защо все още се гласува “за” невинността?

Съществува мнение, че след 30-ата си година мъжете предпочитат девствени момичета. Приятно им е да усещат бащинското във връзката. Имат гаранция, че ще се роди здраво потомство.

За други невинността е знак, че девойката не е имала бурно минало, а за трети - възможност да си я „моделират" сами и по свой вкус идеалната любовница.

Едно е сигурно - повечето мъже са неимоверно благодарни за такъв подарък.

„Моя 18-годишна приятелка се запозна с представителен мъж към 30-те - пише ни наша читателка. – Подари му своята девственост. Въпреки навалицата от жени, които го желаеха, при това доста красиви и сексапилни, накрая той избра нея и се ожениха."

Има и един неоспорим, чисто психологически факт.

Дори най-самоувереният мъж панически се страхува да не би да не се окаже на висота. Когато обаче е с девственица, няма място за сравнения с други „рекорди".

Много момичета мислят, че когато разкрият девствеността си, ще ги помислят за „задръстени". Затова търпеливо чакат, докато се появи онзи, който ще оцени “подаръка” и няма да и се подиграе.
Заради коментарите на близки и приятели има и такива, които са си втълпили, че никой няма да ги хареса.
“Не си за тази рокля, напоследък ужасно си се наляла!" или „Даже не можеш да се целуваш” - това са злобни подмятания, способни да сринат всяко чувствително момиче.

Девственост се пази и от страх заради мнението на мама и тате.
На редица момичета все още им се втълпява от родителите, че сексът е нещо мръсно.
Но и гледането на порнофилми също може да породи отвращение.
Възможно е лош фактор да се окаже случайно уловена интимна близост между собствените родители. Негативно впечатление от секса остава и след случайно чути солени шеги, коментари и подробности, споделени между мъже за креватните достойнства на приятелките им.

16.05.2003/Анита
 

 

200 коментарaДобави коментар »

arxon

От arxon03.03.2013, 18:01 ч.

Не познавам жени, които чакат избранника си, но всяка, която го прави, има поздравления от мен. Това е наистина достойно за уважение.

Виж всички коментари за "Защо пазя девствеността си?".

Още от "Проблеми"

Твърде тясна/широка там долу?

Твърде тясна/широка там долу?

Неудобна тема, но често срещан проблем при много жени. Размерът на вагината определено има значение, особено ако партньорът ви не е по мярка.

Обилно овлажняване – проблем ли е?

Обилно овлажняване – проблем ли е?

Ако някои жени изпитват затруднения по време на секс заради вагинална сухота и биха дали всичко за малко по-обилно овлажняване, то други се стремят към точно обратното – да намалят овлажняването.

Защо изпитвате болка по време на секс?

Защо изпитвате болка по време на секс?

С какви думи бихте описали секса? Предполагаме ще са само положителни, защото все пак забавленията в леглото трябва да ви носят оргазми и удоволствие, а не болка (ако разбира се, не сте почитатели на БДСМ).