6 знака, че връзката ви няма бъдеще

0 коментара0/5

Ще имате ли хармонични отношения с партньора си? А ще останете ли изобщо заедно? Има ли перспектива връзката ви? Отговори на тези въпроси може да си дадете, след като прочетете 6-те знака, че връзката ви няма бъдеще.

6 знака, че връзката ви няма бъдеще
 © iStock

Всяка връзка има щастливо начало, но колко двойки успяват да запазят щастието и по-нататък в отношенията си? Малко. Голяма част от хората са се озовавали във връзка, която е без перспектива. В подобна ситуация някои хора се осъзнават по-бързо и прекратяват безперспективните си отношения навреме. Други хора обаче нямат този късмет и то най-вече, защото не успяват (или пък не искат) да разпознаят знаците на връзката без бъдеще.

Звездните разводи на 2016 година >>> 

Рано или късно обаче краят на отношенията без перспектива идва. И за да няма предадени и силно наранени хора, най-добре обръщайте внимание на следващите 6 знака, показващи ясно, че една връзка определено няма бъдеще и е най-добре двойката да се раздели:

Вие и/или вашият партньор не може да приемете кои сте

Всеки човек има положителни и отрицателни страни. Добрият партньор знае това и може да приеме половинката си такава каквато е. Мъжът до вас не е задължен да гледа любимия ви романтичен филм, но е длъжен да приеме нещата, които на вас ви харесват и то без да ви съди. Той трябва да е съгласен с далеч по-важни неща като избора ви на кариера, начина, по който изглеждате и хобитата ви. Същото важи и в обратната посока – в противен случай това е ясен знак, че връзката ви няма бъдеще.

Карате се в трудни моменти

В една връзка има интимност, щастие и смях, но също така и стрес, лошо настроение и трудности. Всеки може да обича партньора си, когато той е щастлив и спокоен, но колко чувстват същото, когато половинките им са раздразнени и в лош период? В една връзка с бъдеще партньорите трябва да се подкрепят взаимно в трудни моменти, а не да се карат. Както се казва: „И в добро, и в лошо”…

Не игнорирайте тези 9 признака на провалящата се връзка! >>>

Не виждате бъдещето си еднакво

Един от най-сигурните знаци, че една връзка е без бъдеще и ще се разпадне е, ако партньорите не виждат бъдещето си по сходен начин. Ако единият от партньорите иска брак и деца, а другият не – то това е сериозен проблем. В едни стабилни взаимоотношения жените и мъжете трябва да говорят открито за своите желания. А при големи разминавания, най-добре е да се сложи край на връзката, за да може всеки от партньорите да се съсредоточи към своите си цели.

Партньорът ви не отговаря на вашите нужди

Тук не става въпрос за материални нужни. Става въпрос за нужди като любов, подкрепа, разбиране, помощ, грижи. Ако партньорът ви не е способен да отговори на тези ваши нужди, връзката ви е без бъдеще, тъй като в даден момент вие няма да можете да понасяте повече това положение и тези нечестни взаимоотношения.

Добави описание

Само единият работи върху отношенията

Стабилната връзка изисква не само любов, но и работа. И двамата партньори трябва да дават и да взимат, трябва да полагат усилия всичко да бъде наред. Ако този баланс се наруши, това означава, че единият започва да взима повече, отколкото дава и също така не полага нужните усилия за връзката си. Това определено е още един знак, че връзката няма бъдеще, защото за успешното цяло са необходими двама, един е недостатъчен.

Колко е важно да говорим с партньора си? >>>

Нямате си доверие

Една от основите на стабилните връзки с бъдеще е доверието. Пълното доверие, което внася спокойствие и хармония в любовните взаимоотношения. Липсата на доверие може да породено от предишни предателства или прекалена ревност. Каквато и да е причината обаче, ако го няма доверието, то перспективите за връзката определено не са добри.

12.12.2016/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6 знака, че връзката ви няма бъдеще".

Още от "Раздяла"

Когато любовта си отива...

Когато любовта си отива...

В живота на всеки, всичко е сметнато, преценено - на всеки му се стоварва точно толкова, колкото може да понесе.

Ако искате да се разделите почтено със съпруга

Ако искате да се разделите почтено със съпруга

1. Не наричайте любовницата му пачавра – и тя е човек като всички.

Той те заряза?

Той те заряза?

На всяка от нас се е случвало да е зарязана. Колкото и да си хубава, колкото и да си свястна, колкото и да си лоялна и виртуозка в кухнята, леглото и на работа, винаги ще се намери някой, който да те зареже!