7 знака, че половинката ви е загубила интерес към вас

1 коментар0/5

Когато човек обича някого, той се интересува от него, от личността му, от нещата, които харесва, дори от проблемите му. Към края на връзката много хора започват да губят интерес към своите партньори. Вижте 7 ясни знака, че половинката ви е загубила интерес към вас.

7 знака, че половинката ви е загубила интерес към вас
 © iStock

Всяка връзка е различна от останалите и едно правило, което важи за дадени отношения, може да бъде далечно от реалността за други. Въпреки това има някои неща, които са общовалидни правила за по-голяма част от връзките. Например, предлагането на брак засвидетелства любов и показва желание за отдаване и съграждане на общо бъдеще.

В другата крайност – тази, която е близка до раздялата, има едно друго правило – когато човек загуби интерес към половинката си, това почти винаги е предшественик на края на връзката. Вижте кои 7 знака подсказват, че половинката ви е загубила интерес към вас:

1. Половинката ви често забравя за вашите общи планове. Дали човек, който се интересува от вас ще забрави за уговорката ви? Разбира се, винаги съществува такава вероятност, но тя е минимална. Ако пък случаят се повтаря често, то значи половинката ви определено е загубила интерес към вас.

Прочетете още:

6 знака, че връзката ви няма бъдеще

2. Вашата половинка ви критикува често и ненужно. Когато човек обича някого, той го приема с неговите недостатъци. Когато обаче любовта изчезне, наяве излизат всички малки неща, които дразнят и не могат да бъдат приети. Това е и една от причините за честото и понякога ненужно критикуване от страна на вашата половинка.

3. Вашата половинка ви използва, когато се нуждае от емоционална или финансова подкрепа. През повечето време половинката ви се държи лошо или безразлично с вас, но ви търси най-често при нужда от емоционална или финансова подкрепа. Не приемайте това като добър знак – човек не бива да ви търси само в трудни моменти, а вие не бива да помагате на някой, който няма да ви отвърне по същия начин, ако се наложи.

Причини, които разрушават връзката >>>

Добави описание

4. Често се чудите дали половинката ви не ви изневерява. Още един признак за това, че половинката ви губи интерес към вас – вие започвате чести да се съмнявате, че той/тя може би ви изневерява. В едни нормални и здравословни отношения подобни терзания не трябва да съществуват. Още повече, когато човек обича и иска да бъде с някого, той му го показва по различни начини.

5. Половинката ви не обича да говори за бъдещето. Тоест за вашето общо бъдеще и бъдещите ви планове. Това е още един ясен сигнал, че половинката ви е изгубила интерес към вас и че вероятно скоро връзката ви ще приключи.

Мразете бившия си! Ще го преодолеете по-лесно >>>

6. Половинката ви се отегчава всеки път, когато говорите за неща, важни за вас. Бихте ли чели книга, която не ви е интересна? Не, нали? Представете себе си като такава книга за вашата половинка и ще си отговорите защо той/тя постоянно се отегчава по време на разговори, с които разказвате неща, важни за вас. Половинката ви просто не желае да слуша нищо, свързано с вас – знак, че той/тя определено е загубил/а интерес към вас.

7. Половинката ви често се извинява, но не променя поведението си. Вероятно той/тя просто не желае да се кара с вас или да започва спорове, ето защо смята, че е по-добре да се извини. Същевременно обаче смята, че е прав/а и не намира за необходимо да променя отношението си към вас. Ако човекът до вас се интересуваше от вашата личност и имаше чувства към вас, щеше ли да се държи по този начин?

13.03.2017/Милена Алексиева

1 коментарДобави коментар »

Domakinka

От Domakinka13.03.2017, 15:22 ч.

Много добре написано. Да, определено тези знаци могат да бъдат определени като подсказващи и предопределящи края на връзката. Тя се къса. Но при едно продължително съжителстване, когато вече липсва тръпката на...

Виж всички коментари за "7 знака, че половинката ви е загубила интерес към вас".

Още от "Раздяла"

SMS раздяла

SMS раздяла

Защо мъжете изпращат SMS за раздяла (просто, просташко и бързо), а жените се чувстват длъжни да съчинят роман, който да изрецитират на раздяла с любимия?  

Не бързай да си отидеш от него

Не бързай да си отидеш от него

“Омръзна ми от теб и твоите номера! Край! Вече реших – отивам си!” И точно това трябва да направите, ако сте попаднали на някои тиранин, който ви посяга и тормози. Защото собственият ви живот е застрашен. Но не винаги е така...

Ако искате да се разделите почтено със съпруга

Ако искате да се разделите почтено със съпруга

1. Не наричайте любовницата му пачавра – и тя е човек като всички.