Да се върна ли при бившия? Първо си отговорете на 5 други въпроса?

0 коментара0/5

Навярно поне веднъж в живота ви се е случвало да сте изправени пред дилемата дали да се върнете при бившия или да продължите напред. А, за да не допуснете грешка, ето как да решите емоционалния си проблем.

Да се върна ли при бившия? Първо си отговорете на 5 други въпроса?
 © istockphoto.com

Вижте още:  Бившият или настоящият? >>>

Раздялата кара много жени да изпаднат в депресия, да се чувстват самотни, да си мислят, че са изпуснали най-прекрасния мъж, какъвто никога повече няма да намерят, да вярват, че ще си останат сами цял живот... Въобще съзнанието им наподобява кошер от жужащи пчели, които пречат да чуят здравия си разум. В такъв момент на мнозина им минават мисли да се върнат при бившия, но преди да сте оставили емоциите да ви завладеят, си задайте тези въпроси, които ще ви попречат да направите поредната грешка в любовния си живот:

Защо първият път не се получи?

Твърде вероятно е причината, довела до раздялата ви, все още да е на лице - комуникативни проблеми, сексуална несъвместимост, различни интереси и т.н. И по-лошото е, ако причината за раздялата ви е такава, която не може да промените. Тогава, дори отново да се съберете, шансът за повторна раздяла е огромен. 

Кое ви навежда на мисълта отново да се съберете?

Ако го правите, защото се страхувате да останете сами, защото имате усещането, че няма да намерите по-добър, защото приятелите и родителите ви го харесват, защото смятате, че друг може и да не ви обикне, то със сигурност сте в голяма грешка. Точно след месец ще обмисляте как отново да се разделите.

Добави описание

Какво се е променило след раздялата ви, което ви кара да мислите, че вторият път ще е различно?

Ако ще имате отношения с човек, с когото вече сте имали любовна афера, то трябва да започнете на ново. Забравете какво е било преди и помислете какво ще бъде занапред. Дали вие сте се променили, дали той се е променил - два много важни аспекта, които ще ви дадат отговор на въпроса стръва ли си да се връщате при бившия.

Склонни ли сте на компромиси?

Вече сте наясно какви компромиси трябва да правите с този човек. Знаете какви са досадните му навици, негативни страни и всичко онова, което ви дразни. Склонни ли сте да преглътнете всичко това? И ще ви направи ли това щастливи?

Вижте още:  
Не поддържайте връзка, която се крепи на компромиси >>>

Как виждате бъдещето си с този човек?

Няма смисъл да започвате връзка, която впоследствие ще се окаже, че няма бъдеще. Ето защо е важно да сте нясно какви са целите на този човек, дали гони кариера, къде би искал да живее, иска ли деца и т.н.

Вижте още:  6 знака, че връзката ви няма бъдеще >>>

23.03.2017/Ели Йорданова

Още от "Раздяла"

Той те заряза?

Той те заряза?

На всяка от нас се е случвало да е зарязана. Колкото и да си хубава, колкото и да си свястна, колкото и да си лоялна и виртуозка в кухнята, леглото и на работа, винаги ще се намери някой, който да те зареже!

7 знака, че половинката ви е загубила интерес към вас

7 знака, че половинката ви е загубила интерес към вас

Когато човек обича някого, той се интересува от него, от личността му, от нещата, които харесва, дори от проблемите му. Към края на връзката много хора започват да губят интерес към своите партньори. Вижте 7 ясни знака, че половинката ви е загубила интерес към вас.

Мразете бившия си! Ще го преодолеете по-лесно

Мразете бившия си! Ще го преодолеете по-лесно

Защо трансформирането на любовта в омраза може да бъде най-печелившият ви ход, когато става дума за преодоляването на бившия? Пет причини ще ви убедят.