Най-големите ревнивци според зодията

0 коментара0/5

Зодията влияе върху много фактори от характера и личността на човек. До някаква степен ревността също може да бъде предопределена от конкретната зодия. Вижте кои са най-големите ревнивци според зодията.

Най-големите ревнивци според зодията
 © iStock

Макар ревността да е контрапродуктивно чувство, едва ли има човек, който е „имунизиран” от нея. Всеки от нас е изпитвал ревност в даден момент от живота си, макар и в различна степен. Ревността е естествена, инстинктивна емоция и доколко човек е податлив на тази емоция зависи до някаква степен от неговата зодия.

Вижте кои са най-големите ревнивци според зодията:

12. Водолей

Водолеите са непредсказуеми и обикновено не показват истинските си емоции на никого. По отношение на ревността, хората със зодия Водолей ревнуват изключително рядко. Тяхната ревност трябва да е предизвикана от основателна причина, заради която Водолеите са способни веднага да прекратят връзката си без да дават обяснение.

11. Стрелец

Стрелците ревнуват рядко и дори да го направят, никога няма да си признаят, защото смятат, че това е под тяхното ниво. Скритата ревност на Стрелеца обаче го кара никога да не забравя и да не прощава измама. Ако имате половинка Стрелец, най-добре веднага обсъждайте дори и най-малката причина за ревност, защото в противен случай това ще остане завинаги неразрешен проблем.

10. Везни

Родените под знака на Везни обожават своите партньори и като цяло не спадат към групата на най-ревнивите от зодиака. Ако обаче половинката на Везни злоупотреби с тяхната толерантност, това определено ще провокира ревност. Въпреки това като цяло Везните избягват конфликтите.

9. Близнаци

Близнаците не са склонни към ревност, тъй като верността за самите тях е предизвикателство. По тази причина те имат по-реалистичен поглед за своите половинки и вероятността те да изневеряват. Разбира се, това не означава, че Близнаците не биха станали ревниви при повод – просто те умеят да контролират емоциите си по-добре.

Вижте още:

Как се влюбва всяка зодия?

8. Риби

Хората със зодия Риби изискват много любов и внимание от своите партньори и когато не го получават, това може да провокира ревност у тях. Иначе Рибите са едни от най-малко ревнивите в целия зодиак. Ако човек със зодия Риби получава внимание и лоялност, той няма да бъде ревнив.

7. Рак

Хората със зодия Рак не ревнуват, тъй като те винаги са сляпо влюбени в своята половинка и дори не си представят, че могат да бъдат излъгани. Но когато Ракът открие причина да бъде ревнив, това дълбоко го разтърсва и дори е склонен да потиска негативните емоции вътре в себе си. Веднъж предаден обаче, Ракът никога не прощава.

6. Телец

Телците са рационални и не ревнуват особено много. При подозрения за изневяра, те биха последвали интуицията си и дори да намерят потвърждение за измама, не очаквайте от тях апокалиптични сцени от ревност. Разбира се, хората със зодия Телец могат да ревнуват, но като цяло това не им е толкова присъщо.

Добави описание

5. Дева

Хората със зодия Дева обичат да пазят своите емоции, но това не означава, че могат да бъдат много ревниви. Просто половинката им невинаги ще разбере. Ако Девата има някакви подозрения, тя няма да прави сцени от ревност, докато първо не проучи добре ситуацията.

Съпруга според зодията >>>

Как приемат изневярата различните зодии? >>>

4. Овен

Родените под знака на Овен са уверени и презират лъжите, както и лицемерието. Когато обаче те започнат да се чувстват неуверени или заподозрат някаква лъжа, ревността им може да бъде наистина огромна. Освен това хората със зодия Овен обичат драмата, която неминуемо съпътства ревността.

3. Козирог

Родените под знака на Козирог са способни да ревнуват половинката си през цялото време, но изключително рядко биха говорили открито за това. Козирозите никога няма да простят или забравят измама, а за много от тях изневярата е автоматичен край на връзката.

2. Лъв

Родените под знака на зодия Лъв са едни от най-големите ревнивци в зодиака. Много фактори са способни да предизвикат ревност у Лъва, особено подценяването и пренебрегването на неговата личност. Лъвовете имат големи очаквания към своите половинки и лесно могат да започнат да ревнуват.

1. Скорпион

Скорпионът е най-ревнивият сред всички зодии. Хората със зодия Скорпион могат да ревнуват своите половинки от буквално всеки човек – гаджето от осми клас или дори сервитьора. Заради силната си ревност Скорпионите трудно контролират своите емоции в подобни ситуации.

24.04.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Най-големите ревнивци според зодията".

Още от "Ревност"

Искам да си като нея!

Искам да си като нея!

За любовта и еротиката е важно външността на партньора да ни харесва. Но понякога мъжете искат невъзможното... Повечето от мъжете, описвайки идеалната жена и партньорка, наблягат на физическата красота, женствеността и емоционалността.

Тя ми е само приятелка

Тя ми е само приятелка

Колко жени са чували това изречение от устата на любимия? Не е много приятно, нали? Тя, само приятелката, е бившо гадже, добра колежка, приятелка от детството или каквото се сетите. Те са близки и трябва да го приемеш. А дали е само приятелка?

Любовта, роднините и ревността

Любовта, роднините и ревността

Той, тя и роднините са трите страни в поредния Бермудски триъгълник в любовта, в чийто център е ревността.