4 начина да използвате ръцете си за по-горещ секс

0 коментара0/5

Не пренебрегвайте ръцете си, когато става въпрос за секс. Всъщност те са още едно помощно средство, благодарение на което може да изпитвате по-голямо удоволствие. Разберете как точно може да използвате ръцете си за по-горещ секс.

4 начина да използвате ръцете си за по-горещ секс
 © iStock

Ръцете могат да играят важна роля по време на предварителната любовна игра между двама души, но това съвсем не означава, че трябва да ги изключвате в същинската част. И докато докосванията по лицето или масажирането на гърба могат да бъдат много приятни за вашата половинка, ръцете ви биха могли да направят вашия секс дори още по-удовлетворяващ и горещ!

Много дами пренебрегват възможностите за допълнително удоволствие, докосвайки себе си по време на секс. Не бъдете от тях и вижте по какъв начин може да използвате ръцете си за още по-горещ и невероятен секс:

Навигирайте своя партньор

Може да използвате своите ръце, за да привлечете вниманието на вашата половинка именно върху местата, които желаете – без значение дали това са гърдите, устните или пък клиторът. Друг вариант е да хванете с ръце своя партньор и да го стискате по-силно, когато чувствате най-голямо удоволствие по време на секс. По този начин той ще знае кой негов ход ви кара да се чувствате най-добре и максимално възбудени.

Как тялото ви се променя по време на секс? >>>

„Почивка” за мастурбация

Може да нагорещите сексуалните си изживявания, като направите кратка (или пък не чак толкова) почивка за мастурбация. Доставяйте си удоволствие пред своя партньор, така че той да види колко бързо искате да бъдете стимулирани и точните места, на които трябва да ви докосва. И тъй като мъжете се впечатляват особено от нещата, които виждат с очите си, бъдете сигурни, че вашата половинка ще бъде дори още по-възбуден и готов за действие, когато му дадете тази възможност. Това със сигурност ще направи секса дори още по-горещ от обикновено.

Прочетете още:

Жените мастурбират >>>

Добави описание

Регулирайте дупето си

Ако по време на секс сте отдолу, опитайте се да поставите ръцете си под дупето, за да промените наклона на тялото си. По този начин ще получите по-различно и интензивно усещане в клитора, вагината и G-точката. Също така с помощта на ръцете си ще може да поддържате своето тяло по-стабилно, което пък ще позволи на вашия партньор да прониква дори още по-дълбоко. А това е гаранция за един горещ секс.

Стимулирайте клитора си

Едно от най-добрите неща, които всяка жена може да прави по време на секс с ръцете си, е пряката клиторна стимулация. Повечето пози не стимулират достатъчно клитора, ето защо вие може да си помогнете и да си доставите повече удоволствие, като включите ръцете си в играта. Нека пръстите ви се разходят върху и около тази ерогенна зона, за да стане сексът ви още по-горещ.

8 неща, които не знаете за клитора >>>

21.11.2016/Милена Алексиева

Още от "Секс тайни"

Фелацио за съвършени любовници

Фелацио за съвършени любовници

Фелацио за съвършени любовници. Навремето се чудехме какво представлява целувката или иначе казано, колко мокра е. Същото упражнение, ако си спомняте - с улавянето на бонбона от чаша пълна с вода помага, когато френският е с лош акцент.

Орална любов за нея

Орална любов за нея

На повечето жени им е омръзнало да четат по разни списания как да бъдат единствени и неповторими за мъжете си, как да ги задоволят напълно и да станат виртуози в областта на секса.

Как да подправим любовния си живот

Как да подправим любовния си живот

Ако ви очакват няколко свободни дни без деца, предлагаме ви 6 начина с които да разнообразите семейния любовен живот