4 съвета за невероятен вагинален оргазъм

0 коментара0/5

Вагиналният оргазъм трябва да бъде постоянна част от вашия сексуален живот, а не рядка приятна изненада. Ако искате да се радвате на невероятен вагинален оргазъм, следвайте 4 прости съвета.

4 съвета за невероятен вагинален оргазъм
 © iStock

Сексът сам по себе си е страхотно преживяване, но „черешката на тортата” със сигурност е оргазмът, който кара жените да се чувстват напълно удовлетворени и щастливи. И макар че дамите са способни да изпитват различни по вид оргазми, за жалост този вид финално удоволствие не им е гарантирано всеки път (за разлика при мъжете).

Говорейки за различни оргазми, няма как да не обърнем внимание на вагиналния оргазъм. Ако искате да се наслаждавате по-често, а защо не и винаги на вагинален оргазъм, обърнете внимание на следващите 5 съвета. Те ще ви помогнат да си осигурите невероятен вагинален оргазъм, когато пожелаете:

Опознайте себе си

Много жени смятат, че единствено стимулирането на тяхната G-точка може да им осигури разтърсващ вагинален оргазъм. Други дами обаче са на мнение, че различни части от техния вагинален канал също могат да бъдат надежден източник на удоволствие. Най-добрият вариант за всяка жена е да се впусне в изследване на самата себе си – дори лекият натиск е достатъчен да ви покаже стимулацията на кои места точно би могла да доведе до невероятен вагинален оргазъм.

Добави описание

Започнете с лубрикант

С годините вагиналната стена изтънява, което може да направи дълбокото проникване потенциално болезнено. За да избегнете всякакви неприятни усещания, които ще ви отдалечат от супер вагинален оргазъм, заложете на лубрикант. Използвайте го по времена всички пози, в които фокусът в по-дълбокото проникване.

Прочетете още:

32 интересни факта за оргазма >>>

Поемете контрола в свои ръце

Тъй като всеки човек най-добре може да усети кое движение и кой ритъм му доставя най-голямо удоволствие, за един невероятен вагинален оргазъм – поемете контрола в свои ръце. Заложете например на позата, в която вие сте отгоре върху мъжа. По време на нея може да контролирате не само дълбочината на проникване, но и темпото.

Не забравяйте упражненията на Кегел

Само няколко минути упражнения на Кегел всеки ден и със сигурност ще се радвате на по-чести и по-разтърсващи вагинални оргазми. Упражненията на Кегел стягат мускулите там долу, което прави достигането до оргазъм много по-лесно. За щастие, не е необходимо да ходите във фитнес залата, за да правите упражненията на Кегел. Можете да ги практикувате навсякъде и по всяко време – така че нямате причина да ги пренебрегвате.

Вумбилдинг – фитнес за вагиналните мускули >>>

06.02.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "4 съвета за невероятен вагинален оргазъм".

Още от "Секс тайни"

Секс с надарен

Секс с надарен

"Колкото повече, толкова повече", казал известен анимационен герой, но в сексуалния живот това невинаги е предимство.

Абсурдни секс закони по света

Абсурдни секс закони по света

Макар и сексът отдавна да не е тема табу, все още в много страни има абсурдни секс закони. Доколко, обаче, се спазват е друг въпрос. Ето кои са най-странните от тях.

Йогазъм

Йогазъм

Да отидете на йога и да получите оргазъм, или както сексолозите го наричат, йогазъм. Какъв по-хубав бонус от този!? Йогата не е просто гимнастика, медитация или мода, която всички следват. Йога все по-често се практикува с цел достигане до йогазъм.