5 мита, свързани с жените и секса

0 коментара0/5

Съществуват много митове по отношение на секса, като голяма част от тях засягат жените. Вижте 5 мита, свързани с жените и секса, в които няма дори капка истина.

5 мита, свързани с жените и секса
 © iStock

Едва ли има популярна тема, която да не е „преследвана” от различни митове и легенди. Сексът е една от тези теми, за които битуват редица митове. Лошото е, когато хората вярват на въпросните митове, тъй като това определено може да влоши качеството на техния сексуален живот.

За жените и секса се говори много, но колко от нещата са истина? Вижте 5 от най-разпространените митове, свързани с жените и секса:

Мит №1: Само оргазмът осмисля секса

Сексът е удоволствие, което започва от началото на любовната игра и завършва с оргазма. Понякога обаче оргазмът може да липсва, което определено не обезсмисля останалата хубава част от секса. Жените могат да са удовлетворени от сексуалния акт, дори и да не са изпитали оргазъм. Разбира се, стига това да не се случва постоянно.

Прочетете още:

4 съвета за невероятен вагинален оргазъм

Мит №2: Всички жени харесват секса от романтичните филми

Да го кажем така – както порното създава грешна представа за секса, така и романтичните филми могат да объркат мъжете какво всъщност харесват жените. Истината е, че всяка дама е индивидуална и нейните сексуални предпочитания могат да бъдат различни от любовните сцени, показвани в романтичните филми. Освен това сексът невинаги е един и същ – понякога всичко зависи от настройката и мястото, а колко нежно ще бъде всичко – от усещането на двамата партньори.

Секс митове, на които не трябва да вярвате >>>

Добави описание

Мит №3: Ако имате добър партньор, нямате нужда от секс играчки

Секс играчките не са създадени за хора, които имат проблеми в секса. Напротив – те са допълнително средство за забавление в леглото. Използването на секс играчки в никакъв случай не е задължително, а включването им в секса не означава, че жената не е удовлетворена от способностите на своята половинка. Една жена може да бъде напълно задоволена от партньора си, но въпреки това да е готова да експериментира с нови изживявания.

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива >>>

Мит №4: Никоя жена не иска бърз секс

Вероятно всяко твърдение, започващо с „никоя жена” или „всички жени”, трябва да бъде взето за погрешно, тъй като е неправилно да се поставят всички дами под един общ знаменател. В бързия секс няма нищо лошо, стига той да не е единственото нещо, което една жена получава от своя партньор. Понякога бързият секс е изключително възбуждащ, особено ако се случва на място, където двойката може да бъде хваната. От друга страна бързият секс е идеален за моменти, когато времето просто не позволява повече. В крайна сметка винаги е добре да има, дори и малко, отколкото изобщо да няма?

Мит №5: Позата няма значение, когато става въпрос за женски оргазъм

Всъщност до голяма степен позата помага за достигането на оргазъм. Много жени имат любими пози, при които по-лесно достигат до финала. Разбира се, проникването невинаги е достатъчно за достигането на оргазъм. Свършването при жените може да бъде сложна задача, изискваща правилната настройка, правилните докосвания, правилната поза и правилните движения отстрана на партньора.

15.05.2017/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 мита, свързани с жените и секса".

Още от "Секс тайни"

10 любопитни факта за порното

10 любопитни факта за порното

Порното се оказва забранен плод. По света много хора искат забраната му, но още повече тайно или открито редовно влизат в порносайтовете и пазят у дома си дискове с филми за възрастни.

Суингът – игра за разкрепостени

Суингът – игра за разкрепостени

Почитателите на суинга го определят като начин на живот и висша форма на сексуално удоволствие. По-консервативните го считат за развратен и порочен акт.

Трима в едно легло?

Трима в едно легло?

А защо не четворка?В очакване на горещите нощи експериментатори насочват поглед към суинга – групова секспрактика, за която освен желание ви трябва и... постоянен партньор