5 начина за подобряване на секса с йога

0 коментара0/5

Съществена част от хубавия секс е доброто физическо състояние и подходящата психическа нагласа, които успешно може да тренирате с йога. Ето защо, заради тясната си връзка със секса, йогата се превръща във все по-популярно занимание.

5 начина за подобряване на секса с йога
5 начина за подобряване на секса с йога
  • Йога  практиката помага да постигнете умствена и физическа релаксация, а когато достигнете в момент, в който не мислите за нищо, а тялото ви е в съвършен покой, така че страстта и възбудата да ви завладеят изцяло, сексът е по-хубав от всякога.

 

  • Една от тънкостите на добрия секс е подходящата поза, а асаните (позите в йогата) постепенно ви правят по-гъвкави и укрепват мускулите ви, с което сексуалният ви живот ще достигне едно по-високо ниво, включвайки и много пози от Кама Сутра, които до момента сте намира за неудобни и дори немислими.
  • Дихателните техники, уменията за концентрация и контрол върху сексуалната енергия, които придобивате чрез йога тренировки, помагат за удължаването на сексуалното удоволствие и издръжливост, повишаване на чувствителността и по-лесно достигане до оргазъм.

 

  • Йога упражненията ви учат не само да контролирате съзнанието си, но и тялото си, като практикуването на асаните се доближава до ефекта от упражненията на Кегел
  • Не е задължително, с цел подобряване на сексуалния си живот, да тренирате йога заедно с партньора си, но съвместните йога упражнения засилват емоционалната връзка помежду ви и подобряват синхрона между мислите и действията ви, което със сигурност ще повиши  качеството на секса.

Още по темата:

Еротична йога за главозамайващ оргазъм >>> 
Акро Йога за издръжливост и доверие >>> 
Йога релаксация >>> 
Йога във вода >>> 
Йога за гръбначния стълб >>> 
Йога упражнения за краката >>> 
Хот йога за жизненост и свобода >>> 
Йога асани за начинаещи >>> 
Йога асани за здраве и тонус >>> 
Йога мудри за начинаещи >>> 
Йога не е просто мода >>> 
Йогалатес – йога и пилатес в перфектна комбинация >>>

04.07.2013/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 начина за подобряване на секса с йога".

Още от "Секс тайни"

Какво подсеща мъжа за секс?

Какво подсеща мъжа за секс?

Кои са елементите в облеклото и грима на жената, които дават знак на мъжа за секс?

Меган Фокс, Гуинет Полтроу и Анджелина Джоли

За секса открито: 11 звезди проговарят

Какви са любимите секс тайните на известните личности? Някои от най-популярните звезди говорят без притеснения за своя сексуален живот. Какво? Разберете сега!

Как го правят по света?

Как го правят по света?

Замисляли ли сте се дали сексът е различен с мъжете от различни националности? Как го правят в САЩ, Куба, Франция, Италия, Испания...?