5 неща, с които ще „нагорещите” сексуалния си живот

0 коментара0/5

Не става въпрос за конкретни пози, тъй като при тях всичко зависи най-вече от личните ви предпочитания. Има няколко конкретни неща, с които определено можете да „нагорещите” своя сексуален живот. Разберете кои са те.

5 неща, с които ще „нагорещите” сексуалния си живот
 © iStock

Колкото и да сте доволни от своя сексуален живот, едва ли бихте отказали да го направите дори още по-хубав. Понякога „нагорещяването” между чаршафите няма нищо общо с конкретна поза, размер или времетраене. Според много жени наличието на други неща определено би подобрило техния сексуален живот. Вижте кои са тези неща и ги изпълнете с половинката си възможно най-скоро (освен ако вече не ги правите, разбира се).

По-добро комуникация

Комуникацията е жизнено необходима за връзката, включително и по отношение на секса. Как може да имате страхотен сексуален живот, ако не умеете да споделяте какво ви харесва, какво бихте искали да опитате, към какво имате резерви и така нататък. За да бъдете максимално задоволени в секса, трябва да умеете да говорите открито със своя партньор.

Повече любовна игра

Сексът е много повече от просто проникване и оргазъм. Ето защо не е изненада, че по-дългата любовна игра определено би нагорещила още повече страстите в леглото и би ви накарала да се почувствате максимално сексуално задоволени. Колкото повече любовна игра има, толкова по-възбудени ще бъдете и двамата, а това е предпоставка за незабравими преживявания.

Със или без любовна игра? >>>

Добави описание

Секс играчки

Твърде често двойките се чувстват застрашени от наличието на секс играчки – сякаш те са само за тези, които вече не се наслаждават на сексуалния си живот. Истината е, че секс играчките само могат да нагорещят атмосферата и да добавят доза забавление и креативност към иначе обичайните секс пози.

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива >>>

Фантазии

В много връзки сексуалните фантазии или поне споделянето им е табу. Осъществяването на фантазия, с която и двамата партньори са съгласни обаче, е още нещо, с което може да нагорещите своя сексуален живот. Не си мислете, че сексуалните фантазии винаги са свързани с камшици и секс в стил „50 нюанса сиво”. Понякога те могат да се отнасят просто до секс на ново място или нова поза.

Защо фантазираме за други по време на секс? >>>

Ролеви игри

Ролевите игри дават възможност на двамата партньори да се преструват на нещо, което всъщност не са. Понякога за ролевите игри биха помогнали и тематичните секси костюми, които се продават в специализираните магазини за възрастни. Ролевата игра е различна от фантазията, защото в повечето случаи фантазиите не изискват от човека той да „сменя” идентичността си.

29.05.2017/Милена Алексиева

Още от "Секс тайни"

Презервативът - нашият верен приятел

Презервативът - нашият верен приятел

Едва ли има сексуално-активен човек, който не е ползвал презерватив. Презервативът е лесен за намиране и за употреба, няма странични реакции и е най-ефикасен сред всички средства за предпазване от бременност и полово преносими болести.

6 мита за секса и интимното окосмяване

6 мита за секса и интимното окосмяване

Интимната прическа е тема, за която се говори тайно, сякаш е нещо срамно. А това поражда солидна доза митове, които нямат нищо общо с реалността. Ето каква всъщност е истината за интимното окосмяване и секса.

6 изненадващи факта за Свети Валентин

6 изненадващи факта за Свети Валентин

Известно е, че Свети Валентин е бил изгорен на клада в края на 3 век сл.Хр. Ето 6 малко известни факти за живота на светеца: