5 неудобни въпроса, които си задавате

0 коментара0/5

Задавате ли си тези 5 интимни въпроса? Вижте дали има и други като вас.

5 неудобни въпроса, които си задавате

Нормален ли е бракът без секс?

С напредването на възрастта з амного двойки сексът става излишен или те така си мислят по една или друга причина. 20% от женените двойки правят секс 10 или по-малко пъти годишно. Така че не сте единствените, но друг е въпросът дали е нормално.

Вижте още:
Секс на средна възраст >>>
Брак без секс >>>
Възможна ли е връзка без секс? >>>

Защо положението долу е като Сахара?

Ако въпреки огромната ви сексуална възбуда, положението там долу наподобява Сахарам то навярно проблемът идва нито от партньора ви, нито от вас. Ниските нива на естроген (особено характерно при менопауза), употребата на антихистамини или други лекарства, които изсушават лигавиците, кофеин, стрес са все неща, които могат да причинят вагинална сухота.

Вижте още:
Вагинална сухота >>>
Лубриканти за горещ секс >>>
Защо не мога да се възбудя? >>>

Защо по време на секс никога не достигам до оргазъм?

Знаете ли, че само 30% от жените достигат до вагинален оргазъм, а при останалата част оргазмът е клиторен. А по време на сексуалния контакт стимулацията на клитора е почти нулева, което обяснява и липсата на оргазъм. Една от позите, които могат да ви изведат до оргазъм е ездачката, тъй като, когато сте отгоре, натискът и триенето върху клитора са далеч по-осезаеми. Но за много жени най-доброто решение са оралната любов или фингъринга.  

Вижте още:
Колко важен е оргазмът в една връзка? >>>
Кареза - секс без оргазъм >>>
Аноргазмия >>>

Добави описание

Мога ли да стана по-тясна там долу?

Когато вие сте по-широка там долу или пък той е с по-тънък, сексуалното удоволствие и желание рязко спадат. Ето защо на множо жени им се върти в главата как да станат по-тесни. Всъщност е възможно. С упражнения, натоварващи интимната мускулатура (като например да използвате мускулите си, за да спрете потока на урината) или пък с вагинална пластика

Вижте още:
Твърде широка/тясна там долу? >>>

Какво си мислят мъжете за интимната ми прическа?

Казват, че се връщала модата на интимната прическа от миналия век в натурален вид. Но, ако попитате десет мъже, навярно и десетте ще ви кажат, че обичат да усещат гладката ви кожа, а не таралеж в гащите. 

Вижте още:
Да си сравним прическите >>>

20.04.2017/Ели Йорданова

Още за: секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "5 неудобни въпроса, които си задавате".

Още от "Секс тайни"

Колко важен е размерът?

Колко важен е размерът?

Банална, но винаги актуална тема. И въпрос, който мъжете често си задават, поглеждайки неуверено към пантлона си, и на който редовно жените отговарят, че размерът няма значение, изпитвайки силното чувство, че лъжат.

Как тялото ви се променя по време на секс?

Как тялото ви се променя по време на секс?

Човешкото тяло е една почти съвършена система – с множество функции и взаимосвързани процеси. По време на секс пък то дори се променя. Какво точно се случва с вас, докато се забавлявате в леглото, научете сега.

Знаците, че сексуалният ви живот е катастрофа

Знаците, че сексуалният ви живот е катастрофа

Обичате партньора си, хубаво ви е когато сте заедно, забавлявате се, но влезете ли в спалнята искрата загасва? Учените подредиха в един списък някои от най-честите признаци, че нещо в леглото не е както трябва.