7 секс грешки, които жените допускат, според порно звездите

0 коментара0/5

От гледна точка на хора, които са на "Ти" с темата за секса, порно звездите споделят грешките на жените в леглото, които им пречат да подобрят сексуалното си изживяване. Вижте кои са те.

7 секс грешки, които жените  допускат, според порно звездите

Не търсите обратна връзка

Така както работодателят или прекият ви ръководител ви споделя от какво е или не е доволен, хвали ви или ви критикува, така и в секса е нужна обратна връзка. Ако не споделите с партньора си какво ви харесва, къде бърка, какво не ви допада, то грешките ще се натрупват, а сексът ще става все по-незадоволителен, докато не достигнете до тотална липса на сексуално желание. 

Не поемате контрол над нещата

Поемането на инициативата от жената е ключова за доброто сексуално изживяване. Вие най-добре знаете кое и как ще ви достави най-голямо удоволствие, така че да достигнете до заветното "О", а и за мъжете е повече от възбуждащото, когато жената е в ролята на шефа в леглото.

Не наблягате на предиграта

Предиграта не е само с цел да се овлажните, за да може да осъществите безболезнено и без протриване проникване. Сексуалната игра е идеалният начин да предразположите тялото си и да наелектризирате желанието си за секс, така че оргазмът да бъде наистина разтърсващ. Предиграта е и идеалният начин да опознаете тялото си, да покажете на партньора си къде и как да ви докосва, кои са ерогенните ви зони и въобще какъв е ключът за перфектния секс с идеален край и за двама ви.

Добави описание

Не отделяте достатъчно време

Ако преди сексът е бил цял ритуал, който ви доставят максимално удоволствие от първата до последната минута, то с течение на времето, сексът започва да става все по-бърз. Определено сексът на екс си заслужава, но той не трябва да отнема сексът с всички екстри, който е особено важен за добрата емоционална връзка. 

Тревожите се как изглеждате отстрани

Мислейки за това как изглеждате в тази поза, дали тялото ви е секси, как се движите и какво си мисли партньора ви за вас в момента, всъщност затормозявате излишно съзнанието си, което пречи на достигането до оргазъм. Казват, че половината от добрия секс е в главата. Така че прогонете досадните мисли от там и оставете съзнанието ви да работи във ваша полза. 

Забравяте за зрителния контакт

Погледът може да каже много неща. Само в очите на партньора си може да разберете дали сте на прав път или не, що се отнася до флиртуване, любовна игра, орална любов и същинския секс. Само един поглед е достатъчен да се провокира сексуалната възбуда и да прогони страничните мисли, които мътят съзнанието ви. Така че следващия път не "проспивайте" секса, а си спомнете колко важен е зрителния контакт. 

Не изисквате това, което ви е нужно

Всеки е различен и всеки има различни сексуални предпочитания, различни ерогенни зони, различни начини, по които се възбужда. Не се свенете да споделите всичко това с партньора си и да кажете какво точно ви се иска в момента. Не е срамно да си поискате орална любов или пък необичайна поза. Щом това ви доставя удоволствие, споделете го с партньора си и сексът със сигурно ще бъде перфектен и за двама ви. 

08.06.2017/Ели Йорданов

Още от "Секс тайни"

Как го правят по света?

Как го правят по света?

Замисляли ли сте се дали сексът е различен с мъжете от различни националности? Как го правят в САЩ, Куба, Франция, Италия, Испания...?

Говорите ли докато го правите?

Говорите ли докато го правите?

Говорите ли докато правите секс? Или по-точно: викате ли, шепнете ли, стенете ли, хлипате ли...или просто си мълчите? Всеки изживява по свой собствен начин този съкровен акт.

Какво разгорещява страстите на жените?

Какво разгорещява страстите на жените?

Свалянето на килограми, парична печалба и свежи чаршафи са най-сигурните гаранции за разгорещяване на страстите на жените под завивките, установи британско допитване.