6 правила за всекидневен секс

От 0 коментара0/5

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Купувайте правилното бельо. Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Говорете в леглото.

6 правила за всекидневен секс
6 правила за всекидневен секс © istockphoto.com

Всяко нещо изисква внимателна подготовка и определени правила на поведение. Същото важи и за обичайния сексуален живот. Не е необходимо да нарушавате постоянството, просто опитайте се в навиците си да въведете някои правила, които да поддържат яркостта на отношенията. Как да стане това?

1. Секс график

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Направете го негласно. Вземете решение, че всеки четвъртък ще си правите романтични вечери или ще се посвещавате на секса. И нека това да стане задължителното правило независимо от количеството проблеми.

секс календар

2. Оставете проблемите на прага на спалнята

Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Превърнете спалнята в уютно гнезденце, където няма място за деца и котки, караници и взаимни претенции. Разберете се да не си изяснявате отношенията в леглото и не се опитвайте в него да решавате финансовите си проблеми.

3. Купувайте правилното бельо

Именно от красивото бельо започва редовния сексуален живот. Задължително го слагайте, мъжете неволно се впечатляват от женското бельо и много често то е подтикващият етап към една бурна нощ.

Какъв е сексуалният ви темперамент според бельото >>>

4. Не подценявайте хигиената

Хигиената – постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Само при това положение ще се чувствате комфортно и няма да се опасявате от спонтанна близост. И не забравяйте за контрола над здравето. Никой не е отменяла миграцията на бактериите заради неизмитите зъби по време на оралния секс.

Вижте също:

Душ преди и след секс? >>>

Добави описание

5. Разговори под завивките

Говорете в леглото. Разбираемо, че с времето няма какво толкова да си разказвате, но близостта позволява да си споделяте сексуалните фантазии, мечти или желание да пробвате нещо ново.

6. Не забравяйте малките изненади

Изключете обичайността, рутината. Малките сюрпризи, изненадващите сценарии с преобличане, сексуалните играчки и експериментиране няма да попречат. Проявете заинтересованост в секса и постоянно работете върху отношенията. 

Още за: секс

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6 правила за всекидневен секс".

Още от "Секс тайни"

Удоволствие самотно

Удоволствие самотно

Самозадоволяването – тази стара и добра практика вече не е табу, напротив! Тя излиза на светло и се превръща в моден хит

Позата винаги е от значение

Позата винаги е от значение

Имаш ли любима поза в секса? Ако да, то вероятно познаваш добре тялото и си изучила перфектно какво ти харесва и как обичаш да го правиш, за да изпитваш върховно удоволствие.

12 секс факти, които научихме през 2016 г.

12 секс факти, които научихме през 2016 г.

Докато някои бяха заети да правят секс, други бяха заети да разглеждат секса под микроскоп. 2016-та беше поредната година, изпълнена с безброй секс проучвания. А ето и най-любопитното от тях.