6 секс съвета как да не ви чуват децата

0 коментара0/5

Когато сте хора без деца, за секса се иска само желание, а мястото и времето са без значение. Когато, обаче, имате деца, сексът се случва по график и с дузина хитрини, за да не ви чуват наследниците ви.

6 секс съвета как да не ви чуват децата
 © istockphoto.com

Поведението на хората с деца, когато правят секс, е нещо подобно на крадец, който влиза с взлом. Вместо да се насладите на момента, се услушвате дали децата няма да ви хванат в крачка.

Вижте още:  Какво не трябва да правим пред децата? >>>

И, за да не се налага да давате впоследствие сложни обяснения какво правят мама и татко в леглото, ето няколко съвета, които ще ви спасят от конфузната ситуация:

Бъдете тихи

Не го приемайте буквално. Шумният секс е добрият секс, така че не се лишавайте от стенанията и възгласите в леглото. Но е важно да заглушите ставащото под завивките. И като споменахме завивки, те са идеално заглушаващо "устройство", така че бързо се скрийте под тях за секси сесия.

Вижте още:  Стонове в леглото за по-хубав секс >>>

Бъдете бързи

Сексът на екс определено има своите предимства и въобще не означава, че претупвате нещата, без да се насладите на момента. Той е идеалното решение за родители, които искат да консумират любовта си, необезпокоявани от наследниците си.

Вижте още:  Бързият секс е най-полезен >>>

Изкъпете се

Банята е идеалното място, където може да се усамотите с мъжа си и няма да има нищо странно в това, че вратата е заключена. А течащата вода в голяма степен ще заглуши шума от сексуалните ви изживявания под душа.

Пуснете си филм

Екшън филмите са достатъчно шумни, за да заглушат това, което се случва в спалнята. А може и да пуснете филм на децата си, като така ще си осигурите достатъчно време да се усамотите на тишина в спалнята.

Добави описание

Не се събличайте

Или поне не изцяло. Може да облечете рокля или пола. Когато сексуалната ви възбуда е голяма, времето малко, а шансът да ви хванат голям, по-добре свалете от себе си само необходимото. Така ще имате възможност за бърза реакция, ако ви смутят.

Купете си по-тихо легло

Скърцането на леглото навярно се чува не само от децата ви, но и от съседите ви. Така че, за да не бъде сексуалният ви живот обществено достояние, е време да си купите по-добро легло.

18.05.2017/Ели Йорданова

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6 секс съвета как да не ви чуват децата".

Още от "Секс тайни"

Полиамория – любовен четириъгълник

Полиамория – любовен четириъгълник

Точно когато си мислите, че връзките и сексът няма как да станат по-разкрепостени, се оказва, че сте изпуснали поредната сексуална революция. Този път става дума за полиаморията...

Секс с... думи

Секс с... думи

Възбуждате ли се от „мръсни“ приказки леглото? Мъжете обожават да шепнат такива думички, докато правят секс, но дали и на жените им харесва?

10-те най-популярни еротични фантазии на жената

10-те най-популярни еротични фантазии на жената

Еротичните фантазии посещават нежната половина по-често от мъжете, показа допитване на социолози.