6 вида секс, които ужасяват жените

0 коментара0/5

Сексът не винаги е романтично интимно изживяване. Понякога мъжете искат повече от това. И това повече често кара жените да настръхват. Вижте трите вида секс, от които жените се ужасяват.

6 вида секс, които ужасяват жените
 © istockphoto.com

Аналният секс

Много жени го практикуват и им харесва, но малцина си признават. За други, обаче, аналният секс е аналог на нещо забранено, тема табу, която ги изправя на нокти. Говорейки за анален секс, в съзнанието на жените изниква представата за болка, особено, ако мъжът е по-надарен и не е много опитен в предразполагането, което е особено важно за секса отзад. Друго, което ужасява жените във връзка с аналния секс е това да не се изпуснат по време на акта, както и разхлабващия ефект, който има спермата, 1-2 часа след анален секс.

Добави описание

Вижте още:
За аналния секс открито >>>
Гафове по време на анален секс >>>
Аналингус >>>
Защо не се получи първия път отзад? >>>

 

БДСМ секс

Този секс също попада в графата "повече", с което много жени не могат да направят компромис и да угодят на мъжете в желанието им за нещо по-различно в секса. Всичко, свързано с БДСМ секс навява жените на мисълта за болка, което не им действа възбуждащо, а точно обратното - ужасява ги.

Добави описание

Вижте още:Секс контузии >>>

Секс през бременността и след раждането

Ако при някои жени бременността им действа като афродизиак, увеличавайки им желанието за секс, то при други 9те месеца потискат либидото. Някои жени се страхуват да правят секс в този период, ужасени от мисълта да не наранят бебето, което носят. С напредването на бременността пък жените избягват секса, защото се чувстват като шамандури и смятат, че не са секси. Освен това ги притеснява, че оргазмът може да причини преждевременни контракции. След раждането пък, особено ако е било тежко (независимо естествено или секцио), някои жени свързват секса с представата за болка.

Вижте още:
Въпроси и отговори за секса през бременността >>>
Секс след раждане >>>

Секс по време на цикъл

Дори и мъжете да нямат задръжки в това отношение, някои жени са крайно против секса през този период от месеца, ужасени от мисълта какво ще видят и ще си помислят мъжете. Мускулната болка по време на цикъл пък навежда жените на мисълта, че сексът може също да е болезнен, когато са в дамско положение. 

Вижте още: 
Секс по време на цикъл - да или не >>>
Месечният цикъл влияе на либидото ни >>>

Добави описание

Секс тройка

Ако за мъжете двама са малко, за жените трима са много. Подобен тип сексуални формации отблъскват много жени. Ако мъж иска тройка, жената обикновено започва да си мисли, че не е желана, не е достатъчно добра в леглото, не може да задоволи сексуалните потребности на мъжа.

Вижте още: Какво ще кажете за тройка? >>>

Секс на обществено място

Това може да ви подейства много възбуждащо и значително да съживи сексуалните ви отношения с партньора, но трябв ада сте с подходяща нагласа. Мисълта, че някой може да ви хване в крачка, кара много жени да се ужасяват само при мисълта за секс на различно място от спалнята.

Вижте още:
Секс на нетрадиционни места >>>
Да ви хваната в (секс) крачка >>>

 

02.03.2017/Ели Йорданова

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "6 вида секс, които ужасяват жените".

Още от "Секс тайни"

Сексът в цифри - тогава и сега

Сексът в цифри - тогава и сега

Сексуалният живот на жените е станал още по-авантюристичен и те имат връзки с два пъти повече мъже, отколкото преди 20 години, показва британско изследване.

Спалнята не само място за почивка

Спалнята не само място за почивка

Защо след брака сексуалното желание между съпрузите намалява? Защо това става проблем, който превръща спалните в най-обикновени места за почивка.

Защо мъжете го играят „оралисти“?

Защо мъжете го играят „оралисти“?

Или, иначе казано, защо обичат да ви подаряват орална любов? Тази порода мъже е любимата на жените, тъй като почитателите на френските ласки изпитват истинска наслада от оралния секс, което обяснява и старанието им, докарващо ви до заветното "О".