8 причини да правите секс всеки ден

0 коментара0/5

Защо да не правите секс всеки ден, след като всеки ден пиете кафе, всеки ден ходите на фитнес и всички други неща, които правите всеки ден. Ето 10 основателни причини, които ще ви мотивират да правите секс всеки ден.

8 причини да правите секс всеки ден
 © istockphoto.com

1. Колкото повече, толкова повече

Ако имате проблем със сексуалното желание, възбудата и като цяло трудно се настройвате на секс вълна, то ежедневният секс може да реши тези проблеми. Или иначе казано, с яденето идва апетитът. Ежедневният секс е като тренировка за тялото, помагайки ви да бъдете във форма и много бързо тялото ви да се настрои на секс вълна (дори без особено дълга или дори никаква предигра), което пък значително ще помогне към по-лесното достигане до растърсващ оргазъм.

2. Ежедневният секс подобрява психическото ви здраве

Сексът и особено оргазмът водят до отделянето на коктейл от хормони, сред които окситоцин и ендорфин. Те ви карат да се чувстват влюбени, окрилени и щастливи. Ежедневният секс безспорно насища организма ви с тези хормони, което пък ви предпазва от състояния на стрес и депресия.

Вижте още: 
С аромат на хормони - естествени афродизиаци >>>

3. Секс за добро утро

Сексът е като кафето, дори и по-добър. Той е идеалната физическа тренировка рано сутрин, която ще ви събуди, тонизира и зареди с енергия за целия ден.

Добави описание

4. Сексът ви прави по-трудоспособни

Сексът има уникалната способност да изчиства съзнанието ви от излишните и натоварващи мисли и да ви зарежда с прилив от енергия. А това ви прави много по-продуктивни, креативни и мотивирани на работното място.

Вижте още:  
Ако искате повишение, правете страхотен секс >>>

5. Секс за добра физическа форма

Сексът е идеалната ежедневна тренировка, която не само ви събужда и тонизира, но ви помага да се справите с излишните килограми и да подобрите физическото си здраве. По време на секс, мъжете изгарят средно 120 калории, а жените около 90.

Вижте още:  6 здравословни страни на секс >>>

6. Сексът подобрява комуникацията с партньора

Двойките, които правят по-често секс, комуникират повече и по-лесно. Това от своя страна заздравява връзката им и снижава до минимум вероятността от възникване на проблеми в отношенията им. 

Добави описание

7. Сексът укрепва имунната ви система

Сексът подпомага образуването на имуноглобулин в организма, което укрепва защитните му сили. Ето защо се смята, че двойките, които правят редовно секс, страдат много по-рядко от респираторни и редица друи заболявания.

8. Сексът подмладява

Приливът от хормони, които се отделят по време на секс, са идеалната антиейдж комбинация, за да изглеждате млади, свежи със съвършена кожа, в перфектна физическа форма и с остър ум.

Вижте още:  Редовният секс подмладява със 7 години >>>

30.03.2017/Ели Йорданова

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "8 причини да правите секс всеки ден".

Още от "Секс тайни"

Без бельо в мъжките фантазии

Без бельо в мъжките фантазии

Направете секси и главозамайваща изненадата на половинката си – появете му се без бельо. Ще изпълните една от най-големите му фантазии – докосвайки ви под полата да не напипа нищо друго, освен топлата ви кожа.

Бъдeте неговата Снежанка

Бъдeте неговата Снежанка

Коледното настроение е обхванало всички нас. Няма как да не са ви повлияли украсата из града, претрупаните магазини, блещукащите елхи, закачливите реклами...

Подправете оралната любов

Подправете оралната любов

Малко подправки никога не са излишни и винаги придават по-закачлив вкус на иначе добре познатото ви ястие. Така че, дами, разнообразете сексуалното си меню и подправете следващата си порция орална любов с някои подходящи подправки.