8 причини да правите секс всеки ден

0 коментара0/5

Защо да не правите секс всеки ден, след като всеки ден пиете кафе, всеки ден ходите на фитнес и всички други неща, които правите всеки ден. Ето 10 основателни причини, които ще ви мотивират да правите секс всеки ден.

8 причини да правите секс всеки ден
 © istockphoto.com

1. Колкото повече, толкова повече

Ако имате проблем със сексуалното желание, възбудата и като цяло трудно се настройвате на секс вълна, то ежедневният секс може да реши тези проблеми. Или иначе казано, с яденето идва апетитът. Ежедневният секс е като тренировка за тялото, помагайки ви да бъдете във форма и много бързо тялото ви да се настрои на секс вълна (дори без особено дълга или дори никаква предигра), което пък значително ще помогне към по-лесното достигане до растърсващ оргазъм.

2. Ежедневният секс подобрява психическото ви здраве

Сексът и особено оргазмът водят до отделянето на коктейл от хормони, сред които окситоцин и ендорфин. Те ви карат да се чувстват влюбени, окрилени и щастливи. Ежедневният секс безспорно насища организма ви с тези хормони, което пък ви предпазва от състояния на стрес и депресия.

Вижте още: 
С аромат на хормони - естествени афродизиаци >>>

3. Секс за добро утро

Сексът е като кафето, дори и по-добър. Той е идеалната физическа тренировка рано сутрин, която ще ви събуди, тонизира и зареди с енергия за целия ден.

Добави описание

4. Сексът ви прави по-трудоспособни

Сексът има уникалната способност да изчиства съзнанието ви от излишните и натоварващи мисли и да ви зарежда с прилив от енергия. А това ви прави много по-продуктивни, креативни и мотивирани на работното място.

Вижте още:  
Ако искате повишение, правете страхотен секс >>>

5. Секс за добра физическа форма

Сексът е идеалната ежедневна тренировка, която не само ви събужда и тонизира, но ви помага да се справите с излишните килограми и да подобрите физическото си здраве. По време на секс, мъжете изгарят средно 120 калории, а жените около 90.

Вижте още:  6 здравословни страни на секс >>>

6. Сексът подобрява комуникацията с партньора

Двойките, които правят по-често секс, комуникират повече и по-лесно. Това от своя страна заздравява връзката им и снижава до минимум вероятността от възникване на проблеми в отношенията им. 

Добави описание

7. Сексът укрепва имунната ви система

Сексът подпомага образуването на имуноглобулин в организма, което укрепва защитните му сили. Ето защо се смята, че двойките, които правят редовно секс, страдат много по-рядко от респираторни и редица друи заболявания.

8. Сексът подмладява

Приливът от хормони, които се отделят по време на секс, са идеалната антиейдж комбинация, за да изглеждате млади, свежи със съвършена кожа, в перфектна физическа форма и с остър ум.

Вижте още:  Редовният секс подмладява със 7 години >>>

30.03.2017/Ели Йорданова

 

 

 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "8 причини да правите секс всеки ден".

Още от "Секс тайни"

Сексът е още по-добър на 40!

Сексът е още по-добър на 40!

В 21 век 40-годишните жени и мъже са още млади, с добро самочувствие, отлично знаят как да се харесват и какво искат от секса, животът е пред тях. Прекрасна възраст, която не трябва да се проспива!

Повишете градуса в леглото

Повишете градуса в леглото

Поддържането на искрата в спалнята може да е трудна задача за някои двойки, които най-често се обръщат към ролевите игри, за да разнообразят спомените от спалнята.

Секс на първа среща! Защо не?

Секс на първа среща! Защо не?

Първата ви среща е минала супер, той ви изпраща, целува ви... какво следва? Ще го поканите ли да влезе или за вас сексът на първа среща е табу. Той толкова много ви привлича, но пък не искате да изглеждате лесна...Но какво пък.