Четири сексуални мита за мъжете

0 коментара0/5

Стереотипите не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно между отношенията на двойката. Ето и някои от най-вредните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания.

Четири сексуални мита за мъжете

Мит 1: Мъжът е готов да преспи с всяка що-годе привлекателна жена.

Опровержение: разбира се, че заради секса мъжете са готови да направят какво ли не. Но ако митът бе истина, достатъчно би било всяка симпатична жена да махне с ръка и мъжете да легнат в краката й. Това обаче не е така. Абсолютното мнозинство мъже не са превъртели толкова на тема секс, че да го превръщат в своя главна цел.

Мит 2: Те обичат само цоцести блондинки и мечтаят за порнозвезди.

Опровержение: разбира се, че това не е истина. Всеки мъж ще каже, че е приятно да гледа напращял бюст, но трябва да живее с жена, а не с циците й. Затова е важно спътничката в живота да е надарена не само отпред, но и в акъла и характера, да бъде личност.

Мит 3: Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп.

Опровержение: Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват „половинката си“. Всеки мъже ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. И сутринта, след изкараната нощ, няма да си спомни какъв цвят бяха гащичките ви.

Мит 4: Мъжете обичат девствениците

Опровержение: Всъщност те се боят от тях като от огън. Сложно е да бъдеш пръв и отговорен за половия старт на друга персона. Освен това мъжете си имат свой стереотип – жената иска да сравни и да пробва секс най-малко с още един мъж. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Четири сексуални мита за мъжете".

Още от "Секс тайни"

Известните сексманиаци

Известните сексманиаци

За някой беше известно, за други имаше съмнение, а за трети просто не можеше да се повярва... и въпреки това тезата, че сексът е забавление само за бедните, имената на следните известни личности опровергават това.

10 съвета за по-добър сексуален живот

10 съвета за по-добър сексуален живот

Повечето хора жадуват за пълноценен сексуален живот, но в същото време не си подреждат добре приоритетите и не говорят за това на своите партньори.

Отново за оргазма!

Отново за оргазма!

Получавали ли сте оргазъм? Признайте си откровено! За много жени оргазмът се оказва недостижим връх, за който цял живот копнеят. За други е нещо естествено и невероятно и могат да му се радват всеки ден.