Четири сексуални мита за мъжете

0 коментара0/5

Стереотипите не само не съответстват на реалността, но могат да влияят отрицателно между отношенията на двойката. Ето и някои от най-вредните митове за мъжете, засягащи сексуалните им предпочитания.

Четири сексуални мита за мъжете

Мит 1: Мъжът е готов да преспи с всяка що-годе привлекателна жена.

Опровержение: разбира се, че заради секса мъжете са готови да направят какво ли не. Но ако митът бе истина, достатъчно би било всяка симпатична жена да махне с ръка и мъжете да легнат в краката й. Това обаче не е така. Абсолютното мнозинство мъже не са превъртели толкова на тема секс, че да го превръщат в своя главна цел.

Мит 2: Те обичат само цоцести блондинки и мечтаят за порнозвезди.

Опровержение: разбира се, че това не е истина. Всеки мъж ще каже, че е приятно да гледа напращял бюст, но трябва да живее с жена, а не с циците й. Затова е важно спътничката в живота да е надарена не само отпред, но и в акъла и характера, да бъде личност.

Мит 3: Мъжете харесват еротичното бельо от сексшоп.

Опровержение: Жените хитруват, когато казват, че купуват ажурни чорапи, за да зарадват „половинката си“. Всеки мъже ще каже, че голата жена е много по-красива от неголата. И сутринта, след изкараната нощ, няма да си спомни какъв цвят бяха гащичките ви.

Мит 4: Мъжете обичат девствениците

Опровержение: Всъщност те се боят от тях като от огън. Сложно е да бъдеш пръв и отговорен за половия старт на друга персона. Освен това мъжете си имат свой стереотип – жената иска да сравни и да пробва секс най-малко с още един мъж. 

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Четири сексуални мита за мъжете".

Още от "Секс тайни"

Сексът – стълбичка към популярност и пари

Сексът – стълбичка към популярност и пари

Дамите винаги са използвали секса като силно оръжие. Един мъж може да стане роб на една жена, ако умира за нейната нежност и внимание.

6 здравословни страни на секса

6 здравословни страни на секса

Редовният секс е като да пиете профилактично витамини и медикаменти за укрепване на здравето си. Сексът не е само удоволствие, той е най-добрата алтернативна терапия, поддържаща здравето ви винаги в добро състояние.

Защо не мога да се възбудя?

Защо не мога да се възбудя?

Сексуално желание има, но не и възбуда, което прави сексът невъзможен или просто незадоволителен. Познато ли ви е? Много жени имат този проблем. Но защо не изпитват сексуална възбуда?