Дискретни секси играчки, които не приличат на такива

0 коментара0/5

Секс играчките са нещо напълно нормално. Те разнообразяват сексуалния живот на много двойки, а за необвързаните дами те са сигурен начин да се предпазят от необмислени постъпки, подтикнати от неудовлетворен сексуален похот

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива
 © iStock

Ако сте фенове на „Сексът и градът“, вероятно помните епизода, в който чистачката на Миранда намери вибратор в нощното ѝ шкафче? Оттогава технологиите са се променили и секс играчките вече не са това, което бяха.

Вече е много по-лесно да скриете своята „играчка“, в случай, че не желаете някой да я вижда. Новият дизайн на секс играчките позволява да се насладите не само на удоволствието и оргазмите, от които имате нужда, но и на дискретността, която ви е необходима.

Разбира се, добрият дизайн в никакъв случай не е в ущърб на качеството на продуктите. От вибратори, които приличат на червило до устройства във формата на спирала – има голямо разнообразие от секс играчки, готови да задоволят всеки вкус.

32 интересни факта за оргазма >>>
10-те най-популярни еротични фантазии на жената >>>

Ето и някои от най-интересните и дискретни секси играчки, предлагащи се на пазара:

1. Елегантен и модерен дизайн превръща Lelo Alia в играчката, която желаете, когато имате нужда от вибрации за повдигане на сексуалното настроение. Интимният масажор има не само впечатляващ дизайн, но неговата гладка повърхност му позволява да се плъзга по кожата безпроблемно.

Цена: 119 долара

Добави описание
2. Vesper in 24k Gold by Crave е секс бижуто, за което много жени мечтаят. Вибратор във формата на колие, този продукт има още с какво да ви впечатли. Той има отвор за зареждане, четири скорости – ниска, средна, висока и пулсираща. Към „колието“ са включени още USB кабел и калъф за съхранение. Само за външна употреба.

Цена: 150 долара

Добави описание
3. Вибратор във формата на червило? Kandi Kisses Lipstick  е точно това. Подходящ за носене в почти всяка дамска чанта, вибраторът-червило предлага три скорости и четири стила на вибрация. Той има USB порт и е почти безшумен. Пълният заряд на устройството осигурява два часа забавление.

Цена: 69 долара

Добави описание
4. С красивия си и елегантен дизайн Bamboo Bullet също наподобява червило (и е не по-голям от размерите на стандартното червило). Макар тази секс играчка да има миниатюрни размери, тя разполага с 10 скорости.

Цена: 25 долара

Добави описание
5. Извитата и вълнообразна форма на Minamo от Iroha е гаранция за невероятни усещания. Ергономичният му дизайн пък пасва чудесно на извивките на всяка жена. Ако търсите едно по-нежен допир и едно чувствено блаженство, то това е секс играчката, подходяща за вас.

Цена: 130 долара

Добави описание
6. Малкият вибратор Wink е като чаша еспресо – предлага бърз начин да изпитате наслада. Концентрираните вибрации в силиконовата част на вибратора осигуряват директно усещане точно там, където желаете.

Цена: 69 долара

Добави описание
7. Ако искате 80 минути вибрация, то The Screaming O Studio Mascara е точното нещо за вас. Не това обаче е най-впечатляващото нещо, свързано с тази секс играчка. Стимулаторът има необичайната форма на спирала. Интересно, нали?

Цена: 29 долара

Добави описание
8. Вибраторът Little Chroma има елегантен дизайн за вътрешна и външна стимулация. Освен това той предлага безшумно удоволствие и е водоустойчив.

Цена: 125 долара

Добави описание
9. Формата на мънистата Luna Beads ви осигурява дискретността, от която се нуждаете. Техните вибрации пък отговарят на движенията на тялото, създавайки предпоставка за още по-силни и интензивни кулминации. Мънистата секс играчки се предлагат в два размера – малки и класически.

Цена: 59 долара

Добави описание

29.02.2016/Милена Алексиева

Още от "Секс тайни"

Коргазъм – тренировки за оргазъм

Коргазъм – тренировки за оргазъм

Оргазъм може да достигнете не само в леглото, но и във фитнес салона. Или т.нар. коргазъм, за който се твърди, че е точно толкова разтърсващ, колкото и добре познатия оргазъм. Не, това не е мит, а удоволствие, за което може да завидите на много жени.

Първият секс между нас двамата

Първият секс между нас двамата

Новата връзка носи противоречиви емоции – главно любовно вълнение и притеснение дали ще се получи. Измъчват ни въпроси за първата целувка, за постепенното сближаване, но най-вече за първия секс.

Мокрите сънища

Мокрите сънища

Случвало ли ви се е да се събудите точно след като изпитали върховно удоволствие по време на сън? Еротичните (мокрите) сънища са нещо напълно нормално и са се случвали на всеки.