Храна и секс – неочаквано добра комбинация

0 коментара0/5

Ако искате да разнообразите сексуалния си живот и сте готови да експериментирате, заложете на храна в леглото. Някои от любимите ви храни (а и напитки) могат да се окажат идеално допълнение към вашите сексуални игри. Разберете кой е най-подходящият избор.

Храна и секс – неочаквано добра комбинация
Храна и секс – неочаквано добра комбинация © iStock

Както добре знаем, има две неща, които мъжете обичат повече от всичко – това са храната и секса. Представете си как би се почувствал партньорът ви, когато го изненадате с комбинация между двете! Разбира се, удоволствието няма да е само за него. С определени храни могат да се случват най-различни приятни неща както за вас, така и за любимия ви мъж.

Секс играта, в която се включва храна, е подходяща по-скоро за двойки, които са заедно от по-дълго време и които искат да разнообразят и нагорещят своя сексуален живот. Едно от предимствата на сериозната връзка е, че партньорите се познават достатъчно добре и знаят отлично по какъв начин могат да подлудят половинката си.

Освен това те не се притесняват да опитват нови и нови неща, тъй като имат достатъчно доверие един на друг. Именно такива отношения са идеални за секс с храна, тъй като никога не можем да бъдем сигурни дали нещо все пак няма да се обърка.

Храната в секса ви дава нова перспектива, от която да погледнете на забавлението в леглото. Представете си само колко секси може да бъде за мъжа да гледа как облизвате пръстите си. Ключовият момент е, че трябва да използвате храната в секса като начин за съблазняване и източник на допълнително удоволствие.

А ето и кои са подходящите храни, които може да включите в секса:

  • Плодове

Череши, ягоди, грозде, грейпфрут, портокал – това са подходящи храни, с които да започнете. Всички тези плодове трябва да бъдат измити добре, както и нарязани на достатъчно малки парчета. Вие и вашият партньор може да си давате взаимно по хапка от различните плодове. Докосването на устните наред с неустоимия вкус на храната определено може да бъде едно добро и чувствено начало на секса.

Афродизиаци в кухнята >>>

  • Сметана

Това може би е най-разпространената храна в леглото, превърнала се дори в клише. Въпреки това не бива да изключвате възможността да нажежите страстите в леглото с нейна помощ. Сметаната е идеална за „маркиране“ на места, които по-късно трябва да бъдат облизани бавно.

Имайте предвид обаче, че млечните продукти по кожата не оставят много добър мирис.

Храна и секс – неочаквано добра комбинация

  • Сиропи

Независимо дали сте фенове на сиропа с вкус на шоколад, или пък на този с кокос, ягода, карамел или банан, едно е сигурно – сиропът може да направи една нормална вечер запомняща се. Вашите чаршафи може и да пострадат, но е почти сигурно, че ще сте облизали всяка ерогенна зона от тялото на своя партньор. Разбира се, вие ще сте получили същото.

  • Шоколад

В духа на сметаната и сиропа – течният шоколад също е подходящ избор, що се отнася до храната и секса. Не трябва да пренебрегвате и традиционния шоколад на парчета, който също има място в леглото. Разтапящ се шоколад в устата може да бъде много секси, а плъзгането на парче шоколад надолу по тялото би могло да направи нощта доста интересна.

Храна и секс – неочаквано добра комбинация

  • Сладолед

„Маркирането“ на тялото със сладолед е дори още по-вълнуващо, заради студената консистенция на храната. Малкият шок за организма е невероятно възбуждащ наред с целувките и облизванията на партньора. Достатъчно е просто да изберете своя любим вкус.

  • Мед

Може да съчетаете меда със секса и резултатът наистина да бъде впечатляващ. Опитайте следната игра: Кажете на своята половинка да си затвори очите. Обяснете му също така, че ще намажете някоя част от тялото си с мед, а той не трябва да си отваря очите, докато не я намери с целувки. След това разменете местата си.

Мед за по-хубав секс >>>

  • Пенливо вино

С него може да опръскате телата си, а след това да ги „почистите“ с език. Освен това редуването на глътка вино и целувка е доста примамливо предложение. Също така може да изсипете директно малко количество от пенливото вино върху тялото на половинката си и след това да го изпиете директно от него.

Храна и секс – неочаквано добра комбинация

  • Лед

Макар че технически това не е храна, ледът е особено секси в спалнята. Използван деликатно, той повишава чувствеността и е идеално средство за повишаване на възбудата.

15.08.2016/Милена Алексиева

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Храна и секс – неочаквано добра комбинация".

Още от "Секс тайни"

10 правила за първия секс с нов партньор

10 правила за първия секс с нов партньор

Целокупното човечество винаги е минавало и ще минава през фазата на първия секс с нов партньор, независимо дали той ще се окаже поредният или постоянният партньор.

Секс митове, на които не трябва да вярвате

Секс митове, на които не трябва да вярвате

Наистина ли мъжете мислят постоянно за секс? Повече калории с фитнес или със страстни упражнения в леглото може да изгорите? Има различни отговори на тези въпроси, но не всички от тях са истина. Вижте 7 популярни секс мита, на които трябва да спрете да вярвате.

5 секс мита, които мъжете развенчават

5 секс мита, които мъжете развенчават

Много пъти жените грешно смятат, че мъжете имат дадени очаквания към нежния пол по отношение на секса. Тези очаквания обаче са чисто и просто „градски легенди“. Разберете кои са те