Йогазъм

0 коментара0/5

Да отидете на йога и да получите оргазъм, или както сексолозите го наричат, йогазъм. Какъв по-хубав бонус от този!? Йогата не е просто гимнастика, медитация или мода, която всички следват. Йога все по-често се практикува с цел достигане до йогазъм.

Йогазъм
Йогазъм

Какво е йогазъм?

Терминът произлиза от думите йога и оргазъм и описва достигането до заветното О по време на йога упражнения без физическо докосване и мастурбация.

Еротична йога за главозамайващ оргазъм >>>

Йогата има положителен ефект и като цяло върху сексуалния ви живот. Тя ви прави по-гъвкави, душевно спокойни и отпочинали физически и емоционално, което помага за по-лесното достигане до оргазъм по време на секс.

5 начина за подобряване на секса с йога >>>

Как да достигнете до йогазъм?

Йогазъм

Много са случаите на жени, които достигат до оргазъм по време на йога упражнения и пози. Колкото и налудничаво да звучи, това е напълно възможно, особено при жените с по-развити рецептори за чувствителностА тайната на феномена е засиленото кръвообръщение в резултат от йога техниките, натоварването на мускулите на седалището, гениталиите и бедрата, както и триенето и притискането на клитора в определени йога пози.

Дори има създадени специализирани йога центрове, в които достигането на оргазъм (емоционален и физически) е цел на упражненията, а работата на инструкторите е да ви насочват към правилния път към йогазма.

Йога техники за супер секс >>>

Това, което отключва йогазма, е и интензивното дишане. Насищането с кислород действа освежаващо, релаксиращо и дори леко замайващо, което неусетно ви помага да не мислите за нищо, да изключите за момент и да се отдадете изцяло на усещанията си. И точно в този момент йогазмът е напълно възможен.

Много жени изпитват затруднения при достигането на оргазъм по време на секс или мастурбация именно поради невъзможността да се отпуснат и да освободят съзнанието си от всякакви мисли, отдавайки се изцяло на сексуалната възбуда. Йогата е идеален инструмент, който ще ви помогне да постигнете този така необходим за оргазма вътрешен комфорт и спокойствие.

Жените мастурбират >>>

Йогазмът е само един от начините за достигането на клиторен оргазъм без намесата на каквито и да са сексуални техники. В резултат от триенето на интимните органи при колоездене, конна езда, тичане (при този спорт триенето на бедрата в интимната зона е особено силно и може да доведе до сексуална възбуда).

19.08.2013/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Йогазъм".

Още от "Секс тайни"

Неочакваният секс

Неочакваният секс

Понякога незабавното сексуално задоволяване е точно това, от което се нуждаете.

Когато хормонът говори

Когато хормонът говори

Когато карат ски, мъже най-често падат върху носа си, жените на дупето. Дамите се ласкаят, когато се говори за прекрасната им фигурата, мъжете когато става дума за атлетичното телосложение. Сутрин те обуват първо дясната си обувка, жените – лявата.

Сексът по света в 7 факта

Сексът по света в 7 факта

Може би някои са ви добре познати, а други ще чуете за пръв път. Сервираме ви забавна порция от факти за секса по света.