Известните сексманиаци

0 коментара0/5

За някой беше известно, за други имаше съмнение, а за трети просто не можеше да се повярва... и въпреки това тезата, че сексът е забавление само за бедните, имената на следните известни личности опровергават това.

Известните сексманиаци
Известните сексманиаци

Линдзи Лоън - Истинският въпрос е дали има нещо, от което младата актриса да не е зависима. На Линдзи и се носи славата, че е била с всички мъже в Холивуд, даже и с жени. "Актьорите са много самотни, аз не искам да спа сама", казва за себе си Линдзи Лоън. Очевидно тя е намерила начин да разреши този проблем.

Тайгър Уудс - За Уудс не се знае със сигурност, но толкова известен, силен и богат човек, като него, не може да е без зависимости. А има ли нещо по-хубаво от сексзависимост?

Кание Уест - Има ли някой, който въобще да е изненадан. Говори се, че Кание има подобна зависимост още като тийнейджър. А сега, когато е на път да се ожени за Ким Кардашиян, чието порно видео е видял целия свят, вече може със сигурност да се твърди.

Мел Би - Много пикантна история е свързана с бившата участничка в групата Спайс Гърлс. Става въпрос за интимна връзка с жена, която запознала в училището, където ходят децата й. И тази връзка очевидно не й стигала привлекли още един член. Подобна тройка е само мечта за всеки мъж.

Бритни Спиърс - Кралицата на попа или по-точно казано на скандалите мина през различни житейски фази. А по отношение на секс фазите може да се спомене периодът, в който с бившия си съпруг Кевин Федерлайн практикуваше маратонски секс.

Пит Дохърти - Бившият приятел на модната икона Кейт Мост не само че не подбира наркотиците, но и прелъстява всяка жена, която застане пред него.

Роби Уилямс - Самият Роби признава, че практикувал секс с много жени, сред които са били и негови фенки. Човекът е движеща секс машина и това е неоспорим факт.

Колин Фарел - Актьорът е заснет на няколко пъти как консумира различни видове наркотици и има секс видео качено в интернет. Има ли нужда да се каже нещо повече?

Парис Хилтън - Всеки, който е видял видеото "One night in Paris", разбира с каква сексуална жажда разполага младата наследничка. Но така или иначе за никой не е тайна, че Парис има връзка с много различни мъже, така че свободно може да се смени името на видеото с "Everybody`s been in Paris.

09.01.2014/Розали

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Известните сексманиаци".

Още от "Секс тайни"

За аналния секс открито

За аналния секс открито

Много жени се смущават да говорят за аналния секс, защото го намират за срамно и непозволено. Няма защо обаче да си налагаме сами табута и да премълчаваме нещата от живота.

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива

Дискретни секси играчки, които не приличат на такива

Секс играчките са нещо напълно нормално. Те разнообразяват сексуалния живот на много двойки, а за необвързаните дами те са сигурен начин да се предпазят от необмислени постъпки, подтикнати от неудовлетворен сексуален похот

10-те най-популярни еротични фантазии на жената

10-те най-популярни еротични фантазии на жената

Еротичните фантазии посещават нежната половина по-често от мъжете, показа допитване на социолози.