Известните сексманиаци

0 коментара0/5

За някой беше известно, за други имаше съмнение, а за трети просто не можеше да се повярва... и въпреки това тезата, че сексът е забавление само за бедните, имената на следните известни личности опровергават това.

Известните сексманиаци
Известните сексманиаци

Линдзи Лоън - Истинският въпрос е дали има нещо, от което младата актриса да не е зависима. На Линдзи и се носи славата, че е била с всички мъже в Холивуд, даже и с жени. "Актьорите са много самотни, аз не искам да спа сама", казва за себе си Линдзи Лоън. Очевидно тя е намерила начин да разреши този проблем.

Тайгър Уудс - За Уудс не се знае със сигурност, но толкова известен, силен и богат човек, като него, не може да е без зависимости. А има ли нещо по-хубаво от сексзависимост?

Кание Уест - Има ли някой, който въобще да е изненадан. Говори се, че Кание има подобна зависимост още като тийнейджър. А сега, когато е на път да се ожени за Ким Кардашиян, чието порно видео е видял целия свят, вече може със сигурност да се твърди.

Мел Би - Много пикантна история е свързана с бившата участничка в групата Спайс Гърлс. Става въпрос за интимна връзка с жена, която запознала в училището, където ходят децата й. И тази връзка очевидно не й стигала привлекли още един член. Подобна тройка е само мечта за всеки мъж.

Бритни Спиърс - Кралицата на попа или по-точно казано на скандалите мина през различни житейски фази. А по отношение на секс фазите може да се спомене периодът, в който с бившия си съпруг Кевин Федерлайн практикуваше маратонски секс.

Пит Дохърти - Бившият приятел на модната икона Кейт Мост не само че не подбира наркотиците, но и прелъстява всяка жена, която застане пред него.

Роби Уилямс - Самият Роби признава, че практикувал секс с много жени, сред които са били и негови фенки. Човекът е движеща секс машина и това е неоспорим факт.

Колин Фарел - Актьорът е заснет на няколко пъти как консумира различни видове наркотици и има секс видео качено в интернет. Има ли нужда да се каже нещо повече?

Парис Хилтън - Всеки, който е видял видеото "One night in Paris", разбира с каква сексуална жажда разполага младата наследничка. Но така или иначе за никой не е тайна, че Парис има връзка с много различни мъже, така че свободно може да се смени името на видеото с "Everybody`s been in Paris.

09.01.2014/Розали

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Известните сексманиаци".

Още от "Секс тайни"

Аналингус

Аналингус

Аналингус е вид сексуална игра, при която единият партньор докосва с език ануса на другия. Аналингус съдържа в корена си думите „анус“ и „лингус“, което означава „език; ближа“. Другото имe на аналингус е риминг.

Кога жените са в настроение за секс?

Кога жените са в настроение за секс?

Един от разпространените митове за секса е, че мъжете са винаги готови, докато жените имат нужда от специална настройка, за да се заредят с настроение за секс. Но всъщност и двата пола имат своите слаби и силни моменти, що се отнася до желанието за секс.

6 секс съвета как да не ви чуват децата

6 секс съвета как да не ви чуват децата

Когато сте хора без деца, за секса се иска само желание, а мястото и времето са без значение. Когато, обаче, имате деца, сексът се случва по график и с дузина хитрини, за да не ви чуват наследниците ви.