Как Фън Шуй може да подобри сексуалния ви живот?

2 коментара0/5

Няколко малки промени ще ви помогнат да се радвате на по-качествен и удовлетворяващ секс. Звучи страхотно, нали? Всичко, от което се нуждаете са само няколко съвета по Фън Шуй.

Как Фън Шуй може да подобри сексуалния ви живот?
 © iStock

Фън Шуй, древното изкуство и наука за балансиране на енергията в дадено пространство, е разработено в Китай преди хиляди години като начин да се осигури здраве и добър късмет.

Подозирали ли сте обаче, че подредбата на дома ви може да повлияе на вашата кариера, знания и сексуален живот?

„Единият от начините да балансираме сексуалната енергия в нашите тела, е чрез създаване на среда, която докосва всички сетива, по-специално в спалнята“, разкрива йога учителят Ниди Хуба.

Концентрацията върху осъществяването на баланс и хармония в спалнята ще се отрази благоприятно върху любовния и сексуалния ви живот, добавяйки към тях повече удоволствие и страст.

Пет лесни начина, с чиято помощ може да предизвикате положителна любовна енергия във вашата спалня:

Изберете правилните цветове

Розовото и червеното са универсалните цветове, символизиращи любовта и секса. Ето защо, в зависимост от това какво искате да привлечете повече в живота си, заложете на червено или розово в своята спалня. Не е нужно да боядисвате стените в розово или червено, нито пък да си купувате завеси в тези цветове. Може да заложите на малките детайли като ваза в червено или розово, а защо не и килим.

Обърнете внимание на ароматите

Начинът, по който вашата спалня мирише, може да има голямо значение върху вашия сексуален живот. Както добре знаете, ароматите могат да бъдат едни от най-силните афродизиаци, ето защо трябва да се погрижите те да са приятни. Заложете на аромат на жасмин. Той е предпочитан от двойките, които правят тантрически секс, защото засилва любовните чувства и сексуалното желание. Друг подходящ аромат е този на иланг-иланга под формата на свещ или масло. За него също се знае, че увеличава сексуалното желание, както при жените, така и при мъжете. Аромат на роза или на портокал пък ще допринесе за увеличаване на енергията и подобряване на настроението.

Всичко, което трябва да знаете за тантричния секс >>>

Фокусирайте се върху малките детайли

Както възглавниците в леглото са две, така трябва да се постараете и всички други малки детайли също да са по двойки. Например, нощни шкафчета, лампи, свещи.

Добави описание

Изберете декора на стената разумно

Това означава никакви снимки на вашите деца, родители, приятели – все хора, чиито лица не бихте искали да гледате по време на секс. Вместо това изберете успокояващи абстрактни картини. Забравете за телевизора в спалнята. Според сексуалния Фън Шуй телевизорът излъчва електромагнитни вълни, които смущават желанието за секс. Дори и научни факти доказват твърдението, че телевизорът в спалнята може да бъде пагубен за сексуалния живот на двойката.

8 начина да разнообразите мисионерската поза >>>

Използвайте подходящо спално бельо

Избирайте винаги меки чаршафи, приятни на допир. Същото важи и за вашето бельо. Нека материите бъдат в червено, ако искате да засилите сексуалната енергия в спалнята или пък в розово, ако се нуждаете от повече романтика и любов.

18.07.2016/Милена Алексиева

2 коментарaДобави коментар »

От 18.07.2016, 23:31 ч.

По неясна причина системата не ми изписва името по регистрация и не показва и снимката ми. Банко Пиронков, консултант по Фън Шуй www.feng-shui.bg

Виж всички коментари за "Как Фън Шуй може да подобри сексуалния ви живот?".

Още от "Секс тайни"

Няколко признака, че спешно трябва да правите секс

Няколко признака, че спешно трябва да правите секс

Обикновено не ни е нужно да си обясняваме защо ни се прави секс. Тялото ни понякога го иска и ние усещаме неистово желание да бъдем интимни с определен мъж (понякога дори не е задължително да е определен, а просто мъж).

Ще те одраскам!

Ще те одраскам!

Много неща са казани за нежния допир, чувственото изживяване и сладострастните целувки по време на секс. Знаете ли, обаче каква роля играят ноктите ви в любовния акт?

Не искам  17 оргазма!

Не искам 17 оргазма!

Мили, Понякога сме си толкова близки, колкото изобщо могат да бъдат двама души.