Какво представлява вагиналната пластика?

0 коментара0/5

Вагиналната пластика е начин да възвърнете еластичността и мускулния тонус на влагалищните мускули. Обикновено жените прибягват до вагинална пластика след раждането, което причинява разширяване на вагината и отпускане на мускулатирата.

Какво представлява вагиналната пластика?
Какво представлява вагиналната пластика?

Вагинална пластика се извършва не само след раждане (заради отпускане на влагалищните стени, пролапс и проблеми с уринирането), но и при жени с по-широко влагалище, което се отразява на качеството на секса, намалявайки чувствителността и удоволствието и на двамата партньори, или такива, които са претърпели гинекологично заболяване в миналото, налагащо процедурата. Тоест вагиналната пластика е както козметична процедура, така и операция с медицински съображения.

Днес вагинална пластика се извършва с пълна упойка, безкръвно чрез лазерна операция в рамките на един час, след което може веднага да се приберете у дома. Резултатът е видимо и осезаемо подмладена и стегната вагина, мускулният тонус е възстановен, както и контролът на влагалището. След процедурата е важно поне месец да се въздържате от сексуални контакти, за да не развалите добрия ефект от пластиката.

Стига да се извършва от професионалист, вагиналната пластика не крие здравословен риск.

Има жени, които предпочитат инжектирането 2-3 пъти на плазма в стените на влагалището (т.нар. плазмолифтинг) с цел стесняването му. А други пък се разкрасяват с инжекции колаген в срамните устни (с възрастта нивата на колаген в кожата намаляват, с което кожата, включително и срамните устни, се отпуска), с което се възвръща младежкия им и стегнат вид.

Четете още:  Твърде тясна/широка там долу?

28.03.2013/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Какво представлява вагиналната пластика?".

Още от "Секс тайни"

Секс игри

Секс игри

Обичате ли игричките? А какво ще кажете да ги вмъкнете и в леглото и да се насладите на една щура секси нощ? Условието обаче е да играете по правилата и да пробвате късмета си. Може пък и да спечелите големия джакпот.

Времето променя тялото, а желанието?

Времето променя тялото, а желанието?

Всичко е подвластно на времето. Интимните партньори - също.

За оргазма и after...

За оргазма и after...

Наричат го "малката смърт" и май наистина ще да е нещо такова,дето при добър късмет може да те извади от статистиката на улегналите (разбирай-с мания за безсмъртие) няколко стотици милиона,и да те изстреля право на седмото небе.