Колко важен е оргазмът в една връзка?

4 коментара0/5

Една връзка не може без секс, но важи ли същото и за оргазма? И възможно ли е липсата му да доведе до раздяла?

Колко важен е оргазмът в една връзка?
Колко важен е оргазмът в една връзка?

Възможна ли е връзка без секс? >>> 

Както винаги, и по тази тема гледните точки са доста, в зависимост кого попитате. Жените, които се радват на оргазъм в 99% от сексуалните си контакти, не биха могли да си представят връзка без заветното “О” поради, да кажем, причината, че партньорът им не е достатъчно опитен, сръчен, старателен и със завидни размери. Дори и сексът да е редовен и чувствата да са налице, проблемът е, че качеството на секса не е удовлетворително за всички страни, в частност за жената.

8 вида оргазъм >>> 

Други пък умишлено се стремят към секса без оргазъм, смятайки го за висша форма на емоционална привързаност. Мнозина са убедени, че дори липсата на оргазъм прави връзката по-стабилна и действа съживяващо на чувствата, докато плътските страсти остават на заден план.

Кареза – секс без оргазъм >>> 

Когато правите секс с единствената цел да се отдадете изцяло един на друг и да консумирате силната си любов и оставите настрана напрежението от мисълта за непременно преследване на оргазма, сексът е по-хубав от всякога, независимо дали е или не е придружен от оргазъм.

Колко важен е оргазмът в една връзка?

Всъщност именно стремежът към достигането на оргазъм често е причината за липсата му, а силното разочарование в резултат от това подхранва актьорския ви талант да симулирате оргазъм. Доколко пък това се отразява положително или разрушително на връзката е друг въпрос...

Защо мъжете симулират оргазъм? >>> 
Симулиран оргазъм – за и против? >>> 

А има жени, които през целия си живот не са и не могат да получават оргазъм (поради здравословни причини), независимо от това дали са с опитен мъж, с такъв, който силно ги възбужда и привлича, или са сами със секс играчка в ръка. Но това не им пречи да имат силна връзка с мъж, от която чувстват удовлетворение и която е подхранвана единствено от силната им любов.

25.11.2013/Ели Йорданова

4 коментарaДобави коментар »

DIVINEYA

От DIVINEYA07.12.2013, 23:16 ч.

Mnogo vajno e kogat pravish sex da se otdadesh na udovolstvieto ot nego. Vsichko se dalji na samonastrikata koyato si pravish. Mnogo trudno shte dostignesh do orgazam ako ne si osvobodil izlishnoto naprejenie ot mislite si.

Виж всички коментари за "Колко важен е оргазмът в една връзка?".

Още от "Секс тайни"

Покажете му „правилния път“

Покажете му „правилния път“

Мъжете са облагодетелствани от природата. На тях им е много по-лесно да достигнат сексуална удовлетвореност и не се иска кой знае каква изобретателност, за да им я доставим.

Перфектен секс – мит или реалност?

Перфектен секс – мит или реалност?

Всички мъже и жени искат да изглеждат перфектни по време на секс - като супер моделите от рекламите. Ето защо често се притесняваме от въпроса: Как изглеждаме ние по време на секс?

Еротичните игри – постоянно, но не често

Еротичните игри – постоянно, но не често

Сексолозите съветват да се практикуват сексуалните игри, които може кардинално да променят интимния живот на съпрузите.