Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

0 коментара0/5

Женските гърди имат много повече роли, отколкото може да предположите, една от които е особено важна – чрез еротичен масаж на гърдите може да изпитате един от най-разтърсващите си оргазми.

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм
Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Освен основната си функция, гърдите се превръщат и в афродизиак за мъжете и еротични играчки в ръцете им, способни да възбудят похотливите им желания спрямо вас. А дори и само с гледане, без пипане, гърдите в секси изрязан бански, под мокра тениска или палаво подаващи се от деколтето могат да разпалят мръсното мъжко въображение.

Вижте също: Оргазмът – удоволствие за здраве>>>

Но стига сме говорили за мъжете и тяхната нестихваща любов към гърдите – малки, големи, силиконови, всякакви... Освен възбуждащи за силната половина на човечеството, гърдите, и по-точно стимулацията им, имат възбуждащ ефект и върху самите вас. Дотолкова, че еротичният масаж на гърдите може да ви подари разтърсващ оргазъм... без секс.

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Твърди се, че този оргазъм е изключително рядко явление, дори че е съвсем ново, непознато до скоро сексуално изживяване. Всъщност оргазмът чрез стимулация на гърдите е стар колкото света. Просто трябва да знаете как да извървите пътя до него.

Някои жени обичат нежните ласки, включващи галене, целуване, леко разтриване и хапане на зърната, а други си падат по по-грубите, при които дори се използват щипки за зърна, причиняващи лека, но сладка и възбуждаща болка. Но при всички безотказан ефект има дразненето чрез продължителната стимулация около зърната чрез кръгови едва доловими движения с пръстите. Следва внезапната концентрация върху зърната с целувки, засмукване, леко щипане и дърпане, докато продължава стимулацията на гърдите с цели длани.

А с нарастването на възбудата, гърдите леко се втвърдяват, зърната настръхват, набъбват и леко се удължават, увеличават обема си с цели 25% процента, а паралелно с това нараства и чувствителността им. Така с всяко следващо докосване и стимулиране на гърдите, усещането се усилва и наподобява точно онова, което чувствате преди достигането до вагинален оргазъм. Енергичната стимулация на зърната отеква в пулсиращо удоволствие там долу, докато не избухнете в бурен оргазъм.

Вижте също: Високи токчета за разтърсващ оргазъм>>>

За да достигнете до пика на сексуалната възбуда чрез стимулация на гърдите, трябва да сте напълно отпускани, физически и психически, да вярвате на партньора си и да се чувствате комфортно в присъствието му и особено, когато ви докосва. И не на последно място, трябва да сте търпеливи, тъй като са необходими средно около 20 мин. непрестанно стимулиране, за да се разтопите в момента на върховно удоволствие. 

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Може и сами да си подарите такъв оргазъм, дори навярно ще достигнете до него по-лесно, защото знаете точно къде и кога да се докоснете, за да си доставите максимално удоволствие.

А вие изпитвали ли сте оргазъм чрез стимулация на гърдите?

08.09.2014/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм".

Още от "Секс тайни"

“Духова музика”

“Духова музика”

Не бе много отдавна, когато гениталните целувки бяха претекст номер едно и цар на царете сред доказателствата за развод на основание "перверзност", "жестокост" и т.н.

Топ 10 коледни секс пози

Топ 10 коледни секс пози

И така, имате свободно време, в палаво настроение сте, дори си купихте онзи сладък костюм на Снежанка, който ще образува световъртеж на половинката ви. Но преди да се впуснете в секс маратон, се позабавлявайте с наръчника ни за коледни секс пози.

Невъзможни секс пози

Невъзможни секс пози

Колко пъти ви се е струвало, че предложенията за горещи секс пози в поредната статия “Как да съживите сексуалния си живот?” са постижими единствено за акробати и каскадьори? Ето нашия списък с най-абсурдните и невъзможни секс пози.