Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

0 коментара0/5

Женските гърди имат много повече роли, отколкото може да предположите, една от които е особено важна – чрез еротичен масаж на гърдите може да изпитате един от най-разтърсващите си оргазми.

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм
Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Освен основната си функция, гърдите се превръщат и в афродизиак за мъжете и еротични играчки в ръцете им, способни да възбудят похотливите им желания спрямо вас. А дори и само с гледане, без пипане, гърдите в секси изрязан бански, под мокра тениска или палаво подаващи се от деколтето могат да разпалят мръсното мъжко въображение.

Вижте също: Оргазмът – удоволствие за здраве>>>

Но стига сме говорили за мъжете и тяхната нестихваща любов към гърдите – малки, големи, силиконови, всякакви... Освен възбуждащи за силната половина на човечеството, гърдите, и по-точно стимулацията им, имат възбуждащ ефект и върху самите вас. Дотолкова, че еротичният масаж на гърдите може да ви подари разтърсващ оргазъм... без секс.

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Твърди се, че този оргазъм е изключително рядко явление, дори че е съвсем ново, непознато до скоро сексуално изживяване. Всъщност оргазмът чрез стимулация на гърдите е стар колкото света. Просто трябва да знаете как да извървите пътя до него.

Някои жени обичат нежните ласки, включващи галене, целуване, леко разтриване и хапане на зърната, а други си падат по по-грубите, при които дори се използват щипки за зърна, причиняващи лека, но сладка и възбуждаща болка. Но при всички безотказан ефект има дразненето чрез продължителната стимулация около зърната чрез кръгови едва доловими движения с пръстите. Следва внезапната концентрация върху зърната с целувки, засмукване, леко щипане и дърпане, докато продължава стимулацията на гърдите с цели длани.

А с нарастването на възбудата, гърдите леко се втвърдяват, зърната настръхват, набъбват и леко се удължават, увеличават обема си с цели 25% процента, а паралелно с това нараства и чувствителността им. Така с всяко следващо докосване и стимулиране на гърдите, усещането се усилва и наподобява точно онова, което чувствате преди достигането до вагинален оргазъм. Енергичната стимулация на зърната отеква в пулсиращо удоволствие там долу, докато не избухнете в бурен оргазъм.

Вижте също: Високи токчета за разтърсващ оргазъм>>>

За да достигнете до пика на сексуалната възбуда чрез стимулация на гърдите, трябва да сте напълно отпускани, физически и психически, да вярвате на партньора си и да се чувствате комфортно в присъствието му и особено, когато ви докосва. И не на последно място, трябва да сте търпеливи, тъй като са необходими средно около 20 мин. непрестанно стимулиране, за да се разтопите в момента на върховно удоволствие. 

Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм

Може и сами да си подарите такъв оргазъм, дори навярно ще достигнете до него по-лесно, защото знаете точно къде и кога да се докоснете, за да си доставите максимално удоволствие.

А вие изпитвали ли сте оргазъм чрез стимулация на гърдите?

08.09.2014/Ели Йорданова

Няма коментариДобави коментар »

Няма добавени коментари към тази статия

Добави коментар за "Масаж на гърдите за разтърсващ оргазъм".

Още от "Секс тайни"

Каква е връзката между секса и храната?

Каква е връзката между секса и храната?

Пробвали ли сте да разнообразите сексуалния си живот, като вмъкнете храна в леглото? Храната, освен че ви позволява да достигнете до нови върхове в секса, е и прекрасен афродизиак, който ще подлуди хормоните ви.

Неочакваният секс

Неочакваният секс

Понякога незабавното сексуално задоволяване е точно това, от което се нуждаете.

За целувката

За целувката

Нежна, срамежлива, страстна, яростна, открадната… Целувката винаги ще си остане онази необходима и вечна милувка, залог за споделени чувства, интимност, хармония и любов.