Невъзможни секс пози

1 коментар0/5

Колко пъти ви се е струвало, че предложенията за горещи секс пози в поредната статия “Как да съживите сексуалния си живот?” са постижими единствено за акробати и каскадьори? Ето нашия списък с най-абсурдните и невъзможни секс пози.

Невъзможни секс пози

В търсене на нови сексуални изживявания, мнозина са склонни да опитат абсурдни неща в леглото, дори и това да означава да се насинят, да си счупят нещо или още по-лошо - да наранят достойнството си, що се отнася до мъжете. 

Секс контузии >>>

А акробатичните секс пози от Кама Сутра водят именно до това - мускулни разтягания, подувания и отоци, ожулвания, изкълчени крайници, фрактури на пениса и какво ли още не. Ето защо помислете добри дали сте готови да се правите на каскадьори в леглото.

Кама Сутра топ 7 >>>

Невъзможни секс пози

Някои от най-абсурдните секс пози, които може да намерите из списания, книги и сайтове, са или невъзможни, или толкова трудни за изпълнение, че ще бъдете по-съсредоточени в това да не паднете и да не се контузите, отколкото в самия секс, което е гаранция за липса на каквато и да е сексуална възбуда и разтърсващ оргазъм, каквито всъщност се твърди, че обещават именно тези пози. 

Невъзможни секс пози

Наистина ли са толкова невъзможни всъщност тези секс пози? Отговорът се крие в това колко от вас могат с лекота да правят шпагат, челна стойка, стойка свещник, мост, могат да стоят с надолу главата дълго време без да им причернее, безпроблемно стоят на една ръка и имат достатъчно сили да държат и движат партньора си на ръце в продължение на 10-13 минути, колкото се твърди, че трае идеалния секс. 

Колко време трае идеалният секс? >>>

Невъзможни секс пози

Още за секс позите:

Секс пози, които мъжете обожават, а жените ненавиждат >>>
Пет секс пози за горещи моменти >>>
Позата винаги е от значение >>>
Топ 10 коледни секс пози >>>
Светофар показва на пешеходците секс пози >>>

Невъзможни секс пози

Невъзможни секс пози

19.05.2014/Ели Йорданова

1 коментарДобави коментар »

dejna

От dejna20.05.2014, 22:46 ч.

VSI4KI SA SUPER I SA MNOGO GOTINI VSQKA VE4ER GI PRAKTEKUVAME S PRIQTELQ MI OPITAITE GI I VIE

Виж всички коментари за "Невъзможни секс пози".

Още от "Секс тайни"

Разкриха за какво мислят мъжете по време на секс

За какво мислят мъжете по време на секс?

Британско изследване установи за какво мислят мъжете по време на секс.

Кокос, чесън и яйца за по-голямо сексуално желание

Кокос, чесън и яйца за по-голямо сексуално желание

Ефектът на афродизиаците е доказан както от научна гледна точка, така и в практиката, тъй като мнозина са се убеждавали в полезните свойства на "храните на любовта".

Порното диктува интимните отношения на младите

С аромат на хормони – естествени афродизиаци

Лятото е сезонът, в който въздухът е пренаситен от хормони, които се отделят непрекъснато през кожата ви под въздействието на горещото време. А ароматът на хормони действа като естествен афродизиак. Ето защо лятото е сезонът на любовта и секса.