Невъзможни секс пози

1 коментар0/5

Колко пъти ви се е струвало, че предложенията за горещи секс пози в поредната статия “Как да съживите сексуалния си живот?” са постижими единствено за акробати и каскадьори? Ето нашия списък с най-абсурдните и невъзможни секс пози.

Невъзможни секс пози

В търсене на нови сексуални изживявания, мнозина са склонни да опитат абсурдни неща в леглото, дори и това да означава да се насинят, да си счупят нещо или още по-лошо - да наранят достойнството си, що се отнася до мъжете. 

Секс контузии >>>

А акробатичните секс пози от Кама Сутра водят именно до това - мускулни разтягания, подувания и отоци, ожулвания, изкълчени крайници, фрактури на пениса и какво ли още не. Ето защо помислете добри дали сте готови да се правите на каскадьори в леглото.

Кама Сутра топ 7 >>>

Невъзможни секс пози

Някои от най-абсурдните секс пози, които може да намерите из списания, книги и сайтове, са или невъзможни, или толкова трудни за изпълнение, че ще бъдете по-съсредоточени в това да не паднете и да не се контузите, отколкото в самия секс, което е гаранция за липса на каквато и да е сексуална възбуда и разтърсващ оргазъм, каквито всъщност се твърди, че обещават именно тези пози. 

Невъзможни секс пози

Наистина ли са толкова невъзможни всъщност тези секс пози? Отговорът се крие в това колко от вас могат с лекота да правят шпагат, челна стойка, стойка свещник, мост, могат да стоят с надолу главата дълго време без да им причернее, безпроблемно стоят на една ръка и имат достатъчно сили да държат и движат партньора си на ръце в продължение на 10-13 минути, колкото се твърди, че трае идеалния секс. 

Колко време трае идеалният секс? >>>

Невъзможни секс пози

Още за секс позите:

Секс пози, които мъжете обожават, а жените ненавиждат >>>
Пет секс пози за горещи моменти >>>
Позата винаги е от значение >>>
Топ 10 коледни секс пози >>>
Светофар показва на пешеходците секс пози >>>

Невъзможни секс пози

Невъзможни секс пози

19.05.2014/Ели Йорданова

1 коментарДобави коментар »

dejna

От dejna20.05.2014, 22:46 ч.

VSI4KI SA SUPER I SA MNOGO GOTINI VSQKA VE4ER GI PRAKTEKUVAME S PRIQTELQ MI OPITAITE GI I VIE

Виж всички коментари за "Невъзможни секс пози".

Още от "Секс тайни"

Секс треньор в леглото

Секс треньор в леглото

Спомняте ли си за разкрепостените родители на Гейлорд Еблю от „Запознай се с нашите“, които не страдаха от никакви задръжки и с охота споделяха секс хитрини, които да повишат градуса в леглото? Е, те са идеалният пример за секс треньори.

Времето променя тялото, а желанието?

Времето променя тялото, а желанието?

Всичко е подвластно на времето. Интимните партньори - също.

Секси реклами

Секси реклами

Сексът продава всичко и на всеки. Ето защо едни от най-оригинални и  запомнящи се реклами, които могат да ви пробутат всякакъв продукт, са именно със сексуална тематика. Така ли е наистина? Разгледайте колекцията ни от секс реклами и се убедете са