Секс предложения за лятото

17 коментара3/5

Лятото е периодът, в който доказваме на света, че сексът не се случва само в спалнята, на леглото, между четири стени. Секс може да правим, където и когато пожелаем, стига да ни стиска и да не смущаваме околните. Ето нашите секс предложения.

Дали сте с ново завоевание или постоянен партньор, няма значение. Лятото и ваканцията са страхотен афродизиак, от който трябва да се възползваме. Щом усетим пясъка под краката, аромата на море и летните жеги, хормоните веднага забушуват и осъзнаваме, че е време за похотливи изживявания.

Секс предложения за лятото

И за да сме ви максимално полезни, ви предлагаме места, където трябва да правите секс още този сезон.

В морето/басейна
Едва ли не сте пробвали досега. Сексът в морето е нещо различно и адски вълнуващо. Проблемът идва от факта, че усамотение е почти невъзможно да се постигне, поради факта, че все ще се намери някой наоколо, по което и да е време на денонощието. Ако обаче сте достатъчно дискретни, може да си доставите това удоволствие в открито море или в басейна на хотела, в който сте отседнали. Определено няма да забравите преживяването!

На плажа
Пясък, лунна светлина, романтика, море... Как да не се настроите романтично и похотливо. Изберете си някое диво място и се запасете с голяма хавлия или одеяло. Отидете там късно вечер и се отдайте на любовта си под звездите. Внимавайте с пясъка, защото ако попадне където не трябва, усещането не е никак приятно.

На водно колело
Екстремно е, да. Само че и адски вълнуващо. Наемете си водно колело и отидете възможно най-навътре. От там нататък знаете какво да правите. Само че внимавайте да не сте много бурни и резки в движенията, за да не обърнете колелото или да не паднете от него. Не се притеснявайте, че някой ще ви види, защото от брега не се разбира какво става на водното колело.


Секс предложения за лятото


На балкона на хотела
Стига от другата страна сградата да не е много близо, може да пробвате това екстремно преживяване. Не че на леглото няма да ви е доста по-удобно, но защо да не пробвате нещо   различно, като това да правите секс на балкона. А и ако гледката е към морето, още по-добре.

Във фитнеса
Почти всеки хотел разполага с фитнес зала, която може да използвате заедно. Възползвайте се от времето през деня, когато залата е най-обезлюдена и се отдайте на страстни удоволствия. Ако се притеснявате, че е твърде рисковано, може да се „скриете“ в съблекалните или под душа във фитнес залата.

В сауната
Горещо, лепкаво горещо. Високите температури и парата определено ще разпалят сексуалните мераци на половинката ти. Трябва обаче да сте свикнали с посещенията в сауна, за да не ви прилошее. Освен това възбудата и горещината не са за хора с високо кръвно. Уверете се, че ще сте сами и не стойте прекалено дълго в сауната. Дори да не сте приключили със започнатото, прекъснете и след това ще продължите.

Секс предложения за лятото

В тоалетната на заведение
Това не е място, което може да ползвате за секс похождения само през отпуската, но пък тогава настроението ви е най-палаво и сте настроени за експерименти. Нощен клуб или ресторант, дойде ли ви желанието в този миг, защо да не се възползвате. Може да не е най-романтичното и хигиенично събитие в живота ви, но определено ще е едно от най-възбуждащите.

Без задръжки и без комплекси, отдайте се на мига и изживейте вълнуващи секс моменти. Ако не по време на летния отпуск, кога иначе?

20.07.2009/Деси Великова

17 коментарaДобави коментар »

drebsi

От drebsi05.09.2009, 23:39 ч.

:):):):)Защо не винаги малко разнообразие извън пределите на спалнята е нещо вълнуващо!

Виж всички коментари за "Секс предложения за лятото".

Още от "Секс тайни"

Секс фантазии...

Секс фантазии, които не си струват

Чуждите сексуални фантазии, които са неприятни за единия от партньорите, оглавяват класацията. Ако фантазията предизвиква отвращение, не си струва да я осъществяваш, съветват сексолозите.

Глупави митове за аналния секс

Глупави митове за аналния секс

Сексът днес вече не е тема табу, но мнозина все още са в плен на стереотипите и глупавите митове. Особено, когато става дума за аналния секс.

Цветовете на любовта и секса

Цветовете на любовта и секса

Когато става дума за любов и секс, изникват ли в съзнанието ви розово-червеникави сцени? Или пък за вас любовта е идеално съчетание от мляко с какао? Въобще какви са цветовете на любовта и секса и какво е значението им?