Виртуален секс

58 коментара3/5

Правили ли сте виртуален секс? Не?! Не ви се е наложило. Все още. По-доброто решение от изневярата, ако сте обвързани и забавно развлечение, ако сте сами, виртуалният секс си струва да се опита.

Виртуалният секс е съвременното превъплъщение на телефонния секс. Трябва ви компютър, подходящ партньор и богато въображение.Камерата е екстра, която или ще разпали още повече страстта, или ще ви притесни. Затова, нека начинаещите не бързат да я вкарат в действие. Имате избор дали да си пишете (чатите) или да говорите на микрофона.

Виртуален секс


Жените, почитателки на виртуалния секс, обикновено са дами със сериозна връзка, които са жертва на разстоянието и нямат ежедневен контакт с половинката си. Тогава желанието за интимност съвсем естествено ражда идеята да правите виртуален секс. За тези, които бързат да се възмутят, ще уточня, че виртуалният секс с любимия е провокиран от чувства към него и от непреодолимото желание да сте точно с него. Ако е просто задоволяване на нагон, най-лесното за една жена е да изневери и да забрави случката. В този смисъл, виртуалният секс е много по-предпочитаният и „невинен“ вариант.

Разбира се, има много хора (и мъже, и жени), които са почитатели на виртуалния секс с непознати. Те се запознават с някого във виртуалното пространство, усещат, че са на една вълна и реализират желанията си. Разни хора – разни идеали. Поне едно е сигурно – виртуалният секс е безопасен за здравето на тези, които го практикуват.
                                                      
Какво се случва по време на виртуален секс?
                                                      

Основната идея е да реализирате Виртуален секссексуалните си желания. Дори тези, за които не сте се замисляли да практикувате на живо. Говорейки или пишейки, започвате малко по малко да обяснявате какво желаете, какво фантазирате и как копнеете да го направите. Обикновено, в случай, че камерата не е пусната, започвате да описвате с какво бельо сте, как сте застанали, каква е обстановката около вас. За предпочитане е действието да се развива бавно, за да се засили сексуалната възбуда и на двамата.

Не подлежи на съмнение фактът, че виртуалният секс е пряко свързан с мастурбацията. Естествено е, че за да постигнете желания ефект, е необходимо не само да разговаряте с партньора, но и да се стимулирате физически. Това е сигурният начин, че и двамата ще успеете да стигнете до края.

За мъжете е особено вълнуващо да наблюдават как жената се докосва сама и се възбужда от провежданата комуникация. Усещането за взаимната възбуда разпалва страстите на партньорите още повече. Затова пряката комуникация с микрофон и камера е много по-ефективна, отколкото обикновен чат. Тъй като много жени се притесняват обаче, първите опити за виртуален секс обикновено се провеждат под формата на чат, за да се отпуснат и да пожелаят повече. С времето все повече сваляте задръжките и желаете задълбочаване на всичко, което пробвате.

Практикуването на виртуален секс обикновено кара партньорите да изрекат желания, които не биха си помислили дори да намекнат по време на реален полов контакт. Докато сте отдадени на въображението си и подвластни на възбудата, изричате дума по дума това, което искате да получите от партньора си, визуализирате го, описвате го подробно и всичко това под стоновете на собствените ви въздишки. Той прави същото.

Виртуален секс

Виртуалният секс е помагал на много двойки да подобрят сексуалния си живот, тъй като са си споделили неща, които до тогава са премълчавали. Това ги кара, когато правят реален секс, да изпитат желание да задоволят потребностите на партньора точно по начина, по който ги е описал. Дори още по-добре. Виртуалният секс е най-краткият път към реализиране на скритите сексуални фантазии на всеки човек. Тогава ги изричате, споделяте ги, реализирате го във фантазията и след това се очаква да ги повторите в реален сексуален контакт.

Задръжките и свенливостта са най-големият враг на виртуалния секс. Оставете ги в „другата стая“, докато се отдавате на еротичните моменти пред монитора. Няма да съжалявате.

3.08.2009/Димана

58 коментарaДобави коментар »

Tupalka

От Tupalka01.12.2011, 19:13 ч.

болни мозаци

Виж всички коментари за "Виртуален секс".

Още от "Секс тайни"

Гафове по време на анален секс

Гафове по време на анален секс

За някои гафове по време на анален секс се досещате и сами, за други може би тепърва ще научите. Ето кои са най-честите гафове по време на анален секс и как да ги избегнете.

Целувката - по-еротична от самия секс

Целувката - по-еротична от самия секс

Целувката е най-красивият вид сношение между двама души. Сношение на устните, телата и душите. В секса тя е неминуема част, която допринася за по-пълноценно изживяване на акта и умножава удоволствието, което изпитваме.

Еротичните игри – постоянно, но не често

Еротичните игри – постоянно, но не често

Сексолозите съветват да се практикуват сексуалните игри, които може кардинално да променят интимния живот на съпрузите.