Аналингус

166 коментара4/5

Аналингус е вид сексуална игра, при която единият партньор докосва с език ануса на другия. Аналингус съдържа в корена си думите „анус“ и „лингус“, което означава „език; ближа“. Другото имe на аналингус е риминг.

Аналингус

Аналингус е метод за сексуална възбуда, която почти винаги предхожда аналния секс. Аналингусът обаче може да ви хареса и без да сте почитатели на аналния секс. По-разпространен метод е мъжът да го прилага на партньорката си, но е всеизвестен и фактът, че мъжете също се възбуждат от анална стимулация, поради близкото разположение на простатата. Повечето от тях  се смущават да позволяват на партньорката си да ги докосва по ануса, тъй като асоциират този акт с хомосексуални прояви. Затова и трудно ще срещнете мъж, който да пожелае да стимулирате ануса му.

Аналингусът трябва да се практикува много внимателно и при пълното желание на двамата партньори, тъй като единият може да се отврати, в случай, че не е подготвен за това. Макар за някои да изглежда вулгарно, аналингусът е нежна и много внимателна сексуална игра. Преди да се отправи към ануса ви, партньорът може да обхожда пространството около него.

Нека всичко започне с нежни милувки и ласки по дупето, след това в цепнатината на дупето, без да се упътва веднага към ануса. Особено наситено на нервни окончания е мястото между влагалището и ануса. Там нежното докосване с устни и език също може да ви се види адски възбуждащо.
                     Аналингус


Анусът няма естествени овлажнителни способности, затова и партньорът трябва да помисли за това. Може да използва собствената си слюнка, а след като сте се възбудили достатъчно да ползва и вашия  вагинален секрет. Когато стигне до момента да докосва с езика ануса ви, трябва да го прави съвършено нежно и бавно. Да спира и пак да започва, да си играе нежно с всяка част на тялото ви, в близост до ануса. Аналингусът не трябва да е бърз и вулгарен, а много деликатен. Така се постига върховна възбуда. Едновременно с това може да се прилага и нежна стимулация на клитора с пръст. Още по-голяма ще е възбудата, ако партньорът ви вкара пръст във влагалището, в деликатно търсене на G-точката ви. Тази едновременна или редуваща стимулация може да докара много жени до страхотни оргазми.

Аналингус може да се практикува в различни пози -поза 69 ; когато сте застанали на колена с гръб към партньора или когато сте  легнали на една страна. Най-възбуждащо и отпускащо обаче е, когато сте легнали спокойно по корем с широко разтворени крака и леко надигнато дупе. Може да сложите малка възглавничка, така че партньорът ви да има лесен достъп до ануса, клитора и влагалището едновременно.

В никакъв случай партньорът не трябва да се опитва да вкара език в ануса ви. Предупредете го, че това няма как да ви хареса физически и да не се опитва. При много жени стои психологическата бариера с хигиената. Това е разбираемо, затова високата хигиена е задължителна. В някои случаи обаче, дори това не е достатъчно.

По-разпалените почитателки на аналингус и анален секс си правят клизма, за да са напълно спокойни по време на сексуалните преживявания. По-стеснителните обаче не биха се приготвили по този начин. Затова най-добре следете сигналите на тялото си и как се чувствате в момента. Така най-ясно ще прецените дали аналингусът и аналният секс ще ви харесат в този конкретен момент.
Аналингус


Стимулацията с език на ануса и пространството между тестисите и ануса (перинеумът) е адски възбуждащо и за мъжете. Мъжете имат страшно много нервни окончания в тази част на тялото и ако бъдат стимулирани по време или преди полов акт, може да удвоят удоволствието от секса и сексуалната игра. Важно е да усетите кога възбудата го е завладяла до степен, че да не се притеснява и тогава нежно да стимулирате тези точки. Той може да преоткрие сексуална наслада, за която не е подозирал.

Аналингус е страхотна прелюдия към анален секс. Ако обаче не сте почитатели на аналния секс, не се притеснявайте да си приложите орална анална стимулация. Ще се изненадате колко възбуждащ и интересен може да е аналингусът.

31.08.2009/Димана

166 коментарaДобави коментар »

Emilia

От Emilia11.06.2012, 01:00 ч.

Уоу, ако си хванеш някой хепатит А, В, С, делта, Е! игурно тази мацка ти се е преструвала, че изпитва оргазъм. Анусът колкото и идеално да е измит и колкото и да е здрав човек, пак ще има и извън него определен брой условно...

Виж всички коментари за "Аналингус".

Още от "Секс тайни"

Колко важен е оргазмът в една връзка?

Колко важен е оргазмът в една връзка?

Една връзка не може без секс, но важи ли същото и за оргазма? И възможно ли е липсата му да доведе до раздяла?

Говорете за секса открито

Говорете за секса открито

Всички си мислят за секс. Всички искат да правят секс. Но колко имат смелостта да говорят открито за него?

Каква е връзката между секса и щастието?

Каква е връзката между секса и щастието?

Британските жени не правят достатъчно секс и не са особено доволни от този факт.