Гледат ли жените порно?

23 коментара2/5

Гледат, и още как! За жените порното е начин да разпуснат и съответно много жени тайничко гледат порно канали. Порното вдъхновява жените и често те също влизат в порно роли. Но за други порното си остава гнусно и не го гледат, или поне така твърдят.

Гледат ли жените порно?
Гледането на порно е навик, наркотик, избавление от скуката, начин за разчупване на рутината в една връзка. Но порното е и пошло, изкуствено и често отвратително. Порното не е за всеки, а само за тези, които виждат в него сексуално развлечение. А тези, които харесват порното и често го гледат, рядко си признават. Дали от срам, чувство за нещо нередно или страх да не бъдат заклеймени от обществото като развратни, много жени ревностно крият тайната, че порното им харесва и дори за някои е начин на живот и неизменна част от сексуалните взаимоотношения с партньора.

Какво е порното за жените

  • Начин да разпуснат

За някои жени порното е начин даГледат ли жените  порно? разпуснат след тежък работен ден, тъй като порното не натоварва съзнанието и ви освобождава от излишния мисловен багаж.

  • Начин да се ограмотят в креватната гимнастика

Това се отнася както за жени в началото на сексуалното си образование, така и за жени, които са вече готови да покоряват нови върхове в сексуалното изживяване. Тези жени гледат порно, за да се ограмотят и да научат нови секс техники, пози и авантюри, които ще разнообразят сексуалния  им живот.

  • Начин да се възбудят

Порното не е само за гледане, но и за правене. То е прелюдия към страстна нощ и може да се превърне в разковничето за подобряване на сексуалните отношения. За жените, които имат проблем с настройването на секс вълна, порното е начин да се възбудят. Съответно доста жени предпочитат да споделят момента на гледане на порно с партньорите си и, когато атмосферата се нагорещи, да преминат към основното секс меню за вечерта.

  • Начин да се самозадоволят

Така, както мъжете мастурбират с порно списание в ръце, и жените използват порното, за да се възбудят и самозадоволят. Едно е да си мислиш за секс сцени, но съвсем друго е да ги виждаш в порното. Възбудата е многократно по-голяма и жените се възползват от това.

  • Притеснително и гнусно

Жената може да се почувства нежелана, отхвърлена и застрашена, ако приятелят й често гледа сам порно и се възбужда от други жени. А това е една от причините жените да не гледат порно и да го смятат за нещо гнусно.

Порното комплексира и води до разочарования

Обикновено в порно индустрията преуспяват единствено тези с пищни и големи полови органи, което създава у неопитните хора (тинейджъри особено), че стандартите за хубав външен вид и сексуални възможности са далеч по-завишени от нормалното. Повечето хора обаче дори отчасти не могат да се доближат до тази идеализирана визия и това ги комплексира. Жените пък, които от ранна възраст гледат порно, впоследствие остават силно разочаровани, когато осъзнаят, че малко мъже са в състояние да им предложат голям размер. А мъжете, виждайки неодобрителния поглед на жената срещу тях и осъзнавайки незадоволителните габарите на мъжеството им за нея, също остават.
Гледат ли жените порно?
Жените гледат порно с приятелки

Съвместното гледане на порно е нещо съвсем характерно за влюбените двойки, които са склонни на експерименти във връзката си, имитирайки някои секс сцени от порно филмите. Жените обаче гледат порно не само с половинките си, но и с приятелките си. Порното се превръща в чудесна тема на разговори, клюки, подлежи на трескаво обсъждане и обикновено всички свършват... с много смях. Не е тайна, че жените в най-малки подробности споделят на приятелките си всичко относно техния възлюбен. По същия начин жените изгарят от желание да изкажат мнението си относно размера и сексуалните възможности на на порно актьорите. актрисите.

Жените влизат в порно роли

По-разкрепостените и авантюристичнГледат ли жените  порно?о настроени жени не остават само с гледането на порно.Това за тях е като да подадеш на кучето да помирише кокала и после да не го оставиш да го изяде. Порното е сексуален дразнител за жената, който събужда нечистите й помисли и желанието й да опита истинския „вкус“ на порното. Така много жени се впускат в практикуването на порно, но предимно в домашни условия  с половинката си. Има и такива обаче, макар и малко, които от постоянното гледане на порно, са решили да го превърнат в своя професия.

Порното е епидемия

Без каквито и да е притеснения жените гледат порно не само у дома, а дори и в офиса. Интернет пространството е дотолкова залято от порно клипове на известни хора, че няма как да не полюбопитствате и да видите за какво става дума. Така порното на адреналинката Яна се превърна в истински хит и тема на разговор между колежки, приятелки и дори роднини.

26.04.2010/Ели Йорданова

Още от "Секс тайни"

Сексът е още по-добър на 40!

Сексът е още по-добър на 40!

В 21 век 40-годишните жени и мъже са още млади, с добро самочувствие, отлично знаят как да се харесват и какво искат от секса, животът е пред тях. Прекрасна възраст, която не трябва да се проспива!

6 правила за всекидневен секс

6 правила за всекидневен секс

Въведете сексуалните изживявания в дневния си график. Купувайте правилното бельо. Не решавайте битовите въпроси в спалнята. Постоянният партньор не отменя епилацията или душа. Говорете в леглото.

Сексът и алкохолът

Сексът и алкохолът

Позната ли ви е сентенцията: „Алкохол в малки дози и секс в различни пози!“ Връзката между секса и алкохола е отдавна доказана. Малко количество алкохол е достатъчно, за да събуди желанието ви за секс.